הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ANIMAL STAK

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
מה דעתכם על התוסף הזה במסה
הבנתי שהוא מאוד חזק ודיי מומלץ השאלה עם האמת הוא נותן תוצאות והשפעות
התכנון שלי היה לקחת חודשיים (21 יום, הפסקה שבוע, 21 יום, הפסקה שבוע, חודש נקיון)
מה דתעתכם

• פותח/ת השרשור
המטרה שלו כיביכול זה להיות טסט בוסטר
השתמשתי לפני ב p6 שזה גפ טסט בוסטר שלא נמכר פה בארץ ונראה שעשה עבודה טובה.
ראיתי שצריך לקחת אותו כפריי וורקאווט מעניין יהיה לראות את התוצאות

המטרה שלו כיביכול זה להיות טסט בוסטר
השתמשתי לפני ב p6 שזה גפ טסט בוסטר שלא נמכר פה בארץ ונראה שעשה עבודה טובה.
ראיתי שצריך לקחת אותו כפריי וורקאווט מעניין יהיה לראות את התוצאות
טסט בוסטר זה בלבול,
אני יכול להגיד לך שקיבלתי אנימלסטאק מחבר שנשאר לו עוד 9 מנות .
זה היה נחמד מידי פעם לפני האימון - חוץ מזה,לא הייתי משקיע את הכסף.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אתכם
טוב בכל מקרה כבר קיבלתי אותו אני ישתמש בשתי הקופסאות ואחכ נחשוב על משהו אחר

• פותח/ת השרשור
לוקח גם גיינר גם קאזאין, מגנזיום מיותר לדעתי
קריאטין אשרח
אבקת ניפוח זה הרבה אוכל חח

אני קצת לא מסכים עם מה שרשמו לך פה, מעודדי טסטוסטרון מסויימים מראים יעילות, תעשה בדיקת דם, קח את האנימל סטאק, תעשה בדיקת דם שוב ואני אומר שתהיה עליה ברמות הטסטוסטרון החופשי, אמנם לא גדולה אבל אני די בטוח שתהיה, במיוחד אם הרמות שלך יצאו נמוכות מלכתחילה.

אני קצת לא מסכים עם מה שרשמו לך פה, מעודדי טסטוסטרון מסויימים מראים יעילות, תעשה בדיקת דם, קח את האנימל סטאק, תעשה בדיקת דם שוב ואני אומר שתהיה עליה ברמות הטסטוסטרון החופשי, אמנם לא גדולה אבל אני די בטוח שתהיה, במיוחד אם הרמות שלך יצאו נמוכות מלכתחילה.
גם אבץ הוא מינרל מעודד טסט וגם מגנזיום אם אני לא טועה, אבל כל עוד לא מדובר בבנאדם עם ייצור עצמי נמוך מהרגיל אני לא רואה איך הדברים האלה יכולים לעזור..

איך זה בדיוק "מעודד" את ייצור הטסט החופשי?
מה החומרים הפעילים? קראת מחקרים על זה או מידע כלשהו?

איך זה בדיוק "מעודד" את ייצור הטסט החופשי?
מה החומרים הפעילים? קראת מחקרים על זה או מידע כלשהו?
קראתי מעט מחקרים בנושא, מתוך התעניינות, ובעיקר דיברתי עם מרצים בכירים, והם אמרו לי שיש חומרים שמסוגלים לעודד הפרשת טסטוסטרון, ביניהם ארג'נין, לגבי טריבולוס קראתי מחקרים שהוא לא יעיל אבל יש שאומרים שיש סוגים של טריבולוס שכן יעילים, קראתי מאמרים על גאבה, gamma aminobutyric acid שהוא הראה יעילות בהפרשת gh אבל אני לא יודע עם המאמרים האלו אוביקטיבים, אני לא מאוד בקיא בכל החומרים אבל אני מכיר אנשים שאכן ניסו אותם, ולא הלכו לפי התחושה של מה שזה עושה להם, אלה באמת עשו בדיקות דם ובאמת אמרו שראו שיפור מסויים, אני אישית לא ניסיתי, אבל אני מאמין שיש בזה יעילות מוסיימת, מרצים לא היו משקרים עלי אין להם אינטרס

• פותח/ת השרשור
טסט בוסטרס לדעתי זהיים לכל פרי וורקאווט שאחד יקח וזה יעשה לו פלאים והשני יקח ולא יעשה לו כלום
אגב יש גם מזונות שמועדדים גדילה טוסטרונית של הגוף לכן אני מאמין שהכדורים גם כן יכולים להשפיע.
העניין הוא לנסות על הגוף שלך מה שישפיע ומה שלא ישפיע למשל יש פרי וורקאווט שאני לא אקח יותר כי הם חלשים מידי לגוף שלי ועומת אחר שהם מעולים

קראתי מעט מחקרים בנושא, מתוך התעניינות, ובעיקר דיברתי עם מרצים בכירים, והם אמרו לי שיש חומרים שמסוגלים לעודד הפרשת טסטוסטרון, ביניהם ארג'נין, לגבי טריבולוס קראתי מחקרים שהוא לא יעיל אבל יש שאומרים שיש סוגים של טריבולוס שכן יעילים, קראתי מאמרים על גאבה, gamma aminobutyric acid שהוא הראה יעילות בהפרשת gh אבל אני לא יודע עם המאמרים האלו אוביקטיבים, אני לא מאוד בקיא בכל החומרים אבל אני מכיר אנשים שאכן ניסו אותם, ולא הלכו לפי התחושה של מה שזה עושה להם, אלה באמת עשו בדיקות דם ובאמת אמרו שראו שיפור מסויים, אני אישית לא ניסיתי, אבל אני מאמין שיש בזה יעילות מוסיימת, מרצים לא היו משקרים עלי אין להם אינטרס
במידה ותקח בן אדם בריא, שמתאמן ואוכל את כל אבות המזון ובלי מחסורים של אבץ, שומן רווי וכולסטרול שידועים בתור מעלי טסטוסטרון אז אני בספק כמה הטסט בוסטר אפקטיבי. גם אם יעלה רמות טסט, אפילו חופשיות. הדבר הזה לא יורגש.

במידה ותקח בן אדם בריא, שמתאמן ואוכל את כל אבות המזון ובלי מחסורים של אבץ, שומן רווי וכולסטרול שידועים בתור מעלי טסטוסטרון אז אני בספק כמה הטסט בוסטר אפקטיבי. גם אם יעלה רמות טסט, אפילו חופשיות. הדבר הזה לא יורגש.
אני יכול להגיד את זה על כל דבר, אם תאכל מספיק חלבון אתה לא צריך אבקות חלבון, אם תאכל הרבה ירקות ופירות אתה לא צריך מולטי ויטמין, אם תשתה רד בול אתה לא צריך כדורי קפאין, אם תאכל קוטג אתה תקבל 20% חלבון מי גבינה ו-80% קזאין, תוספי תזונה באים להוסיף לתזונה עוד אבות מזון או לשפר ביצועים על ידי ריכוז של חומרים מסויימים, אנימל סטאק מעבר לזה שהוא יכול להוסיף להפרשה הטבעית של הטסטוסטרון, הוא גם אחלה של פרה וורקוואט וכל מי שלוקח טסט בוסטרים אומר את זה.
כמה זה באמת יהיה אפקטיבי וכמה זה באמת שווה את הכסף זה לשיקולו של המתאמן.

תקנה טסט אמיתי לדוגמא
טוב שנינו יודעים שאין השוואה, טסט זה המשפר ביצועים הכי זול וטוב שיש, אבל הסיכון הבריאותי הוא לא שווה ערך, להתעסק במאזן ההורמונלי התקין הוא לא צחוק, צריך לדעת איך משתמשים בזה, יש לי חבר שהביא ילד בזמן סייקל של סוסטנול ודקא, ויש לי חבר שכל המערכת ההורמונלית שלו נדפקה והוא בטיפולים רפואים עד עכשיו. אין לדעת איך זה ישפיע על אותו בנאדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית