עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסט בוסטר זה בלבול,המטרה שלו כיביכול זה להיות טסט בוסטר
השתמשתי לפני ב p6 שזה גפ טסט בוסטר שלא נמכר פה בארץ ונראה שעשה עבודה טובה.
ראיתי שצריך לקחת אותו כפריי וורקאווט מעניין יהיה לראות את התוצאות
2 קופסאות??הבנתי אתכם
טוב בכל מקרה כבר קיבלתי אותו אני ישתמש בשתי הקופסאות ואחכ נחשוב על משהו אחר
אבקת חלבון,מגנזיום,קריאטין,אפקת ניפוח 🤣כמו.?
אני כבר לוקח מולטומויטמין ואומגה 3
וזה למה? מינרל מצוין וחשוב לגוף - עם או בלי פיתוח גוף.מגנזיום מיותר לדעתי
כמה מגנזיום אתה צורך מתזונה רגילה בתפריט היומי שאתה מרשה לעצמך לומר שזה מיותר?מגנזיום מיותר לדעתי
גם אבץ הוא מינרל מעודד טסט וגם מגנזיום אם אני לא טועה, אבל כל עוד לא מדובר בבנאדם עם ייצור עצמי נמוך מהרגיל אני לא רואה איך הדברים האלה יכולים לעזור..אני קצת לא מסכים עם מה שרשמו לך פה, מעודדי טסטוסטרון מסויימים מראים יעילות, תעשה בדיקת דם, קח את האנימל סטאק, תעשה בדיקת דם שוב ואני אומר שתהיה עליה ברמות הטסטוסטרון החופשי, אמנם לא גדולה אבל אני די בטוח שתהיה, במיוחד אם הרמות שלך יצאו נמוכות מלכתחילה.
קראתי מעט מחקרים בנושא, מתוך התעניינות, ובעיקר דיברתי עם מרצים בכירים, והם אמרו לי שיש חומרים שמסוגלים לעודד הפרשת טסטוסטרון, ביניהם ארג'נין, לגבי טריבולוס קראתי מחקרים שהוא לא יעיל אבל יש שאומרים שיש סוגים של טריבולוס שכן יעילים, קראתי מאמרים על גאבה, gamma aminobutyric acid שהוא הראה יעילות בהפרשת gh אבל אני לא יודע עם המאמרים האלו אוביקטיבים, אני לא מאוד בקיא בכל החומרים אבל אני מכיר אנשים שאכן ניסו אותם, ולא הלכו לפי התחושה של מה שזה עושה להם, אלה באמת עשו בדיקות דם ובאמת אמרו שראו שיפור מסויים, אני אישית לא ניסיתי, אבל אני מאמין שיש בזה יעילות מוסיימת, מרצים לא היו משקרים עלי אין להם אינטרסאיך זה בדיוק "מעודד" את ייצור הטסט החופשי?
מה החומרים הפעילים? קראת מחקרים על זה או מידע כלשהו?
במידה ותקח בן אדם בריא, שמתאמן ואוכל את כל אבות המזון ובלי מחסורים של אבץ, שומן רווי וכולסטרול שידועים בתור מעלי טסטוסטרון אז אני בספק כמה הטסט בוסטר אפקטיבי. גם אם יעלה רמות טסט, אפילו חופשיות. הדבר הזה לא יורגש.קראתי מעט מחקרים בנושא, מתוך התעניינות, ובעיקר דיברתי עם מרצים בכירים, והם אמרו לי שיש חומרים שמסוגלים לעודד הפרשת טסטוסטרון, ביניהם ארג'נין, לגבי טריבולוס קראתי מחקרים שהוא לא יעיל אבל יש שאומרים שיש סוגים של טריבולוס שכן יעילים, קראתי מאמרים על גאבה, gamma aminobutyric acid שהוא הראה יעילות בהפרשת gh אבל אני לא יודע עם המאמרים האלו אוביקטיבים, אני לא מאוד בקיא בכל החומרים אבל אני מכיר אנשים שאכן ניסו אותם, ולא הלכו לפי התחושה של מה שזה עושה להם, אלה באמת עשו בדיקות דם ובאמת אמרו שראו שיפור מסויים, אני אישית לא ניסיתי, אבל אני מאמין שיש בזה יעילות מוסיימת, מרצים לא היו משקרים עלי אין להם אינטרס
אני יכול להגיד את זה על כל דבר, אם תאכל מספיק חלבון אתה לא צריך אבקות חלבון, אם תאכל הרבה ירקות ופירות אתה לא צריך מולטי ויטמין, אם תשתה רד בול אתה לא צריך כדורי קפאין, אם תאכל קוטג אתה תקבל 20% חלבון מי גבינה ו-80% קזאין, תוספי תזונה באים להוסיף לתזונה עוד אבות מזון או לשפר ביצועים על ידי ריכוז של חומרים מסויימים, אנימל סטאק מעבר לזה שהוא יכול להוסיף להפרשה הטבעית של הטסטוסטרון, הוא גם אחלה של פרה וורקוואט וכל מי שלוקח טסט בוסטרים אומר את זה.במידה ותקח בן אדם בריא, שמתאמן ואוכל את כל אבות המזון ובלי מחסורים של אבץ, שומן רווי וכולסטרול שידועים בתור מעלי טסטוסטרון אז אני בספק כמה הטסט בוסטר אפקטיבי. גם אם יעלה רמות טסט, אפילו חופשיות. הדבר הזה לא יורגש.
תקנה טסט אמיתי לדוגמאכמו.?
טוב שנינו יודעים שאין השוואה, טסט זה המשפר ביצועים הכי זול וטוב שיש, אבל הסיכון הבריאותי הוא לא שווה ערך, להתעסק במאזן ההורמונלי התקין הוא לא צחוק, צריך לדעת איך משתמשים בזה, יש לי חבר שהביא ילד בזמן סייקל של סוסטנול ודקא, ויש לי חבר שכל המערכת ההורמונלית שלו נדפקה והוא בטיפולים רפואים עד עכשיו. אין לדעת איך זה ישפיע על אותו בנאדםתקנה טסט אמיתי לדוגמא