הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר מארגן הזמנה גדולה לארה"ב

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
צריך המלצות מה לשים בסל, בנתיים שמתי 2 דליים של חלבון, אומגה 3 בסירופ (בהמלצת מורן), ויטמין C, קפיאין ומולטיויטמין.

אשמח לקבל המלצות לחטיפים טעימים עם כמה שפחות פחמימה בחטיף + אם יש לכם דברים מעניינים להוסיף לסל גם אשמח (יש שם מלא זבל, אין לי כוח פשוט לגלוש שם כבר.)

נ.ב אני לא צריך קריאטין/יהומבין
נ.ב 2 לא להציע לי פורמולות
נ.ב 3 אם יש למישהו המלצה לחלבון טעים יהיה נחמד, לקחתי לנסות את המאסל מילק טעם כרמל פקאן אחרי שקראתי כמה ביקורות טובות ב BB.COM

תודה.

ניסית מה עושים לך תוספי אנטי-קורטיזול? (phosphatidylserine בווריאציות שונות)? אני מתחיל לקחת את זה מאוחר אחה"צ, ועוד אחד לפני השינה. זה משפר לי את השינה, ואמור להפחית פירוק שריר. (רק שים לב שבחלק מהפורמולות של זה, שמים תמצית תה ירוק = קפאין..)

ממליץ על המולטי ויטמין של NOW - VIT MIN 100 SUSTAINED RELEASE.
אני משתמש בו כבר כמה שנים ולא מתכוון להחליף אותו.

• פותח/ת השרשור
חומרי הטעם והריח נלקחו במקור מעגבניות בצל ושום.
חומר טעם וריח = נטול קלוריות.

שינית משהו באורח החיים שלך? בסביבה הקרובה שלך (עבודה, בית, אזור וכו')?

זהו שלא. וזה בהחלט מוזר.
אני לא מתיימר לקבוע שהוא לא עוזר ה C, אבל יתכן שהוא עוזר רק למקרים 'גבוליים'
ולא במצב של בעיות יותר רציניות (סינוסים, רגישות חזקה במיוחד של מע' החיסון, וכו).

והגעתי בזמנו למינונים של 4000 פלוס

זהו שלא. וזה בהחלט מוזר.
אני לא מתיימר לקבוע שהוא לא עוזר ה C, אבל יתכן שהוא עוזר רק למקרים 'גבוליים'
ולא במצב של בעיות יותר רציניות (סינוסים, רגישות חזקה במיוחד של מע' החיסון, וכו).

והגעתי בזמנו למינונים של 4000 פלוס

להבנתי הלא מקצועית, הוא נותן BOOST למערכת החיסון, אבל בשימוש כרוני האפקט מאבד מערכו, ואז יש לו אפקט של אנטי-אוקסידנט.
מנסיוני האישי, אם אני מרגיש שאני עומד להצטנן, ואני לוקח בזמן 2000 מ"ג של VIT C, ההצטננות נמנעת. אחרי שהצטננתי, אין לו שום השפעה.

• פותח/ת השרשור
טוב זו ההזמנה הסופית, נראה לי שמספיק

1252521198.jpg

נווו משה יא בטטה תקנה לי שייקר :(.
כמה עולה משלוח בארץ?אני אשלח לך את הכסף בפייפאל

• פותח/ת השרשור
שלחתי עכשיו
זו ההזמנה הסופית (הכנסתי כמה צ'יפסים של חלבון וכל מיני זבל שרציתי לטעום)

(1) Ascenta NutraSea Original, 500mL, Lemon Zest Shipped From: ID
(1) CytoSport Muscle Milk, 2.47 Lbs, Chocolate Caramel Pecan Shipped From: ID
(1) Higher Power Vitamin C 1000, 250 Capsules Shipped From: ID
(1) Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Chocolate Malt Shipped From: ID
(1) 4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets Shipped From: ID
(1) Prolab Caffeine, 200mg/100 Tabs Shipped From: ID
(1) AST Multi Pro 32X, 200 Caplets Shipped From: ID
(2) Optimum Shaker Bottle, 32 Oz. Shipped From: ID
(1) Supreme Protein Carb Conscious Bar, 9 - 43g Bars, Caramel Nut Chocolate Shipped From: ID
(1) ISS Research Oh Yeah! Bars, Single Bar, Vanilla Toffee Fudge Shipped From: ID
(1) ISS Research Oh Yeah! Bars, Single Bar, Peanut Butter & Caramel Shipped From: ID
(1) ISS Research Oh Yeah! Bars, Single Bar, Peanut Butter & Strawberry Shipped From: ID
(1) ISS Research Oh Yeah! Bars, Single Bar, Chocolate & Caramel Shipped From: ID
(1) ISS Research Oh Yeah! Bars, Single Bar, Almond Fudge Brownie Shipped From: ID
(1) Supreme Protein Carb Conscious Bar, Single Bar, Peanut Butter Crunch Shipped From: ID
(1) Supreme Protein Carb Conscious Bar, Single Bar, Rocky Road Brownie Shipped From: ID
(1) Walden Farms Calorie Free Dressing, 12 Fl. Oz., Thousand Island Shipped From: ID
(1) Walden Farms Ketchup, 12 Oz Shipped From: ID
(1) Walden Farms Barbeque Sauce, 12 Oz., Thick & Spicy Shipped From: ID
(1) CytoSport Muscle Milk, 2.47 Lbs, Brownie Batter Shipped From: ID
(1) Controlled Labs Purple Wraath, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Gaspari Nutrition SuperPump250, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Controlled Labs White Flood, Free Sample! Shipped From: ID
(1) I Force Maximize, Free Sample!, Raspberry Lemonade Shipped From: ID
(1) Controlled Labs Purple InTrain, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Double-T Sports NO Beta, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Primordial Performance VitaBerry, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Champion Wipeout Crave Control, Free Sample! Shipped From: ID
(1) Natrient SomaDream, 2 Capsules Shipped From: ID
(1) Kay''s Naturals Protein Chips, 12/1.5 Oz. Bag, Chili Nacho Cheese Shipped From: ID
(1) Chef Jay''s Tri-O-Plex Cookies, Single Package, Chocolate Chip Shipped From: ID
(1) Chef Jay''s Tri-O-Plex Cookies, Single Package, Oatmeal Raisin Shipped From: ID
(1) Chef Jay''s Tri-O-Plex Cookies, Single Package, White Chocolate Chip Shipped From: ID
(1) Walden Farms Whipped Peanut Spread, 12 Oz. Shipped From: ID
(1) Kay''s Naturals Protein Chips, 5 Oz., Lemon Herb Shipped From: ID
(1) Kay''s Naturals Protein Chips, 5 Oz., Crispy Parmesan Shipped From: ID
(1) FREE GIFT: Bodybuilding.com Gym Bag Shipped From: ID

תהיה בריא משה, אני מקווה שאתה לא הולך לדחוף את כל ה"אוכל" הזה בזמן קצר. אני מציע לך לעשות סיבוב בסופר, גם שם מוכרים אוכל, לא רק ב- BB.com 😃

תהיה בריא משה, אני מקווה שאתה לא הולך לדחוף את כל ה"אוכל" הזה בזמן קצר. אני מציע לך לעשות סיבוב בסופר, גם שם מוכרים אוכל, לא רק ב- BB.com 😃
עם הזמן הוא יעבור ת5000$ קניות מBB.com ובסוף הוא ישלח להם מייל שהוא יגיע ל10 בערך שהוא לקוח וותיק ואז הוא יקבל איזה צ'ופר חחחחח 😛

• פותח/ת השרשור
אתם חושבים שאני חגגתי על באדיבילדינג אני לא רוצה לחשוב מה מישל עשה שם, רוב ההזמנות שלי עד הנוכחתי היו חיוניות. בחיים לא הזמנתי איזה פורמולה או משהו זבל כזה או אחר, ההזמנה הזו אני חושב שתספיק ל3-4 חודשים (אני קונה 2 דליי חלבון כל 4-5 חודשים, כאן יש קצת פחות אז לערך).

תגיד אתה לא רוצה לטעום את הMYOFUSION בטעמים האחרים?
אומרים שכל הטעמים שלו מעולים,אני אישית עדיין מתלהב מהשוקולד,אבל רציתי לטעום גם את האחרים

• פותח/ת השרשור
הייתי חם יותר על הטעמים האלו שהזמנתי של מאסל מילק כל BB מדבר עליהם אני רוצה לראות על מה המהומה, גם בכוונה לקחתי דליים קטנים כדי להחליף כל הזמן. למיו אין מבחר טעמים יש רק את השוקולד השני שלא טעמנו, וניל ותות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית