הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מארגן הזמנה גדולה לארה"ב

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
צריך המלצות מה לשים בסל, בנתיים שמתי 2 דליים של חלבון, אומגה 3 בסירופ (בהמלצת מורן), ויטמין C, קפיאין ומולטיויטמין.

אשמח לקבל המלצות לחטיפים טעימים עם כמה שפחות פחמימה בחטיף + אם יש לכם דברים מעניינים להוסיף לסל גם אשמח (יש שם מלא זבל, אין לי כוח פשוט לגלוש שם כבר.)

נ.ב אני לא צריך קריאטין/יהומבין
נ.ב 2 לא להציע לי פורמולות
נ.ב 3 אם יש למישהו המלצה לחלבון טעים יהיה נחמד, לקחתי לנסות את המאסל מילק טעם כרמל פקאן אחרי שקראתי כמה ביקורות טובות ב BB.COM

תודה.

הייתי חם יותר על הטעמים האלו שהזמנתי של מאסל מילק כל BB מדבר עליהם אני רוצה לראות על מה המהומה, גם בכוונה לקחתי דליים קטנים כדי להחליף כל הזמן. למיו אין מבחר טעמים יש רק את השוקולד השני שלא טעמנו, וניל ותות

אומרים שהמיו ברמה של המאסלמילק.
אבל המאסלמילק זה לא בדיוק אבקת חלבון,זה MCT.
אומרים שהMILK CHOCOLATE מיו מעולה.
הייתי הולך עליו במקום על ON

תגיד משה למה אתה עושה משלוח FEDEX?
במדריך שכתבת כתוב להזמין רק במשלוח International Postal Service
כדאי לי גם להזמין מהמשלוח FEDEX למה עשיתי חישוב והמשלוח הארוך יצא לי 50 דולר

אשכרה עוד לא הבנת שההזמנה היא לארה"ב?
המדריך שהוא כתב מדבר על הזמנה לארץ,אבל ברגע שאתה מזמין בFEDEX לארה"ב,זה עולה 5$ וישביל שמחיר המשלוח בFEDEX לארה"ב יעלה אתה צריך להזמין כנראה את כל BB.

• פותח/ת השרשור
את האמת המשלוח עלה 9.99$ 😃 אבל היה שם מעל ל10KG אולי בגלל זה, וכן הזמנתי לארה"ב.

חח אז אני כשקיבלתי את האופציה להזמין לשם דברים שחבר שלי יביא,לקחתי מיליון דברים בהתחלה בעיניים רעבות.
עשיתי רשימה דיי ארוכה של מוצרים ופשוט לא האמנתי עד כמה קשה לעלות את מחיר המשלוח לארה"ב,לעומת משלוח לארצנו שאני מאמין שהיה עובר את ה-100$ רק בגלל מספר הפריטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית