ייעוץ בקשר לשבוע ניטרלי

• פותח/ת השרשור Helios
  • פורסם בתאריך

Helios

משתמש מתחיל
36
15
נק' מוניטין:
15
36
15
אהלן,אז אני בחיטוב כבר כמה זמן ושמתי לב שאני כבר לא רואה ירידה במשקל.
אני מאמין שזה נובע מזה שהורדתי הרבה במשקל בזמנו ומאז הגוף כבר היסתגל לאוכל במאזן שלילי ולכן אין שינוי.
עכשיו רציתי לעשות שבוע שבועיים ניטרלי ולראות לאן זה מוביל.
השאלה שלי היא האם הכוונה בניטרלי היא לאכול רק במאזן קלורי ניטרלי אבל עדיין לאכול את אותם כמות החלבונים שומן ופחמימה כמו שבחיטוב או שאני יכול להתפרע קצת?

אין בעיה לאכול אפילו טיפה מעבר(200 יותר בגג מעל הניטרלי) אתה תעשה רק טוב לגוף שלך ותחזיר אותו למצב שפוי ולקצב חילוף חומרים תקין שבועים כאלו אמרוים לסדר אותך טוב.. שים לב וזה מאוד חשוב לא להתפרע עם האוכל תקפיד על תזונה חכמה ולא להתפרע על מנת למנוע ריבאונד שומן..

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לאכול אפילו טיפה מעבר(200 יותר בגג מעל הניטרלי) אתה תעשה רק טוב לגוף שלך ותחזיר אותו למצב שפוי ולקצב חילוף חומרים תקין שבועים כאלו אמרוים לסדר אותך טוב.. שים לב וזה מאוד חשוב לא להתפרע עם האוכל תקפיד על תזונה חכמה ולא להתפרע על מנת למנוע ריבאונד שומן..
סבבה הבנתי אותך,אבל השאלה האם אני צריך לשמור על הערכים של החלבון שומן ופחמימה כמו של חיטוב או שפשוט לאכול כמות X של קלוריות ללא דגש על הערכים?

תמיד רצוי לשמור על ערכים אלו לפי דעתי תכניס יותר פחמימה לתפריט וכך תשלים את המאזן לחיובי\נטרלי..
כמובן חלבון צריך להיות לפחות כפול 1.5 ושומן אני ממליץ לפחות כמשקל הגוף כל השאר פחמימה וגם עדיף מורכבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית