הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שבוע רביעי סייקל הפתעות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.

נערך לאחרונה:
איזה חומרים עושים את אותה העבודה כמו פרימו עם מעט תופעות לוואי יחסיות ? האר את עיני בבקשה.
קודם כל טרן הוא נותן יותר תוצאות ועזוב רגע את התופעות לוואי , אפשר להתגבר עליהם עם דוסטינקס , מי שבוכה על תופעות לוואי שלא ייכנס מלכתחילה לעולם הזה , פרימובולן ייתן לך חיטוב עדין אבל השאלה אם שווה להוציא את הכסף הזה לעומת חומר עדין אחר כמו וויני או אפדרין שתוכל להתחטב איתם יפה מאוד והתופעות לוואי לא כאלה נוראיים . זאת דעתי , אם נכנסת למים אז תצלול עמוק ותתחיל להתעסק עם דברים אמיתיים כמו טרן gh igf1 שוב לא מתכוון שאנשים ייקחו טרן על הסייקל הראשון או השני או השלישי

• פותח/ת השרשור
אז ככה.
GH, IGF1 , אינוסלין מתרחק מהם כמו מאש. מבחינת הבריאות וכמובן מבחינת הכסף.
טרן משבית מאוד חזק.
לגבי הוינסטרול, התופעות לוואי שלו יחסית כן חזקות, הוא ממש הקטין לי את הביצים ברמות אחרות, לא כמו טסט לבד. כמובן שאני על פרגניל.
עכשיו וינסטרול הוא מתיל 17 היא מאוד רעיל, וברגע שאני מרגיש כאבים בצד ימין באזור הכבד זה כבר מאותת על משהו לא טוב לכן הפסקתי.

המאסטרון פשוט עולמי נוצרה גישה שצריך להשתמש רק מאחוז שומן נמוך אבל זה לא נכון למדי.
אני לא ילדה אין לי בעיה להשתמש בטרן או כאלה, פשוט אני לא מחפש את הבבנייה הגדולה של השריר אלא יותר חיטוב ומיצוק ואיכות.

צפו להפתעות עוד :}!!

אז ככה.
טרן משבית מאוד חזק.
לגבי הוינסטרול, התופעות לוואי שלו יחסית כן חזקות, הוא ממש הקטין לי את הביצים ברמות אחרות, לא כמו טסט לבד. כמובן שאני על פרגניל.
עכשיו וינסטרול הוא מתיל 17 היא מאוד רעיל, וברגע שאני מרגיש כאבים בצד ימין באזור הכבד זה כבר מאותת על משהו לא טוב לכן הפסקתי.

המאסטרון פשוט עולמי נוצרה גישה שצריך להשתמש רק מאחוז שומן נמוך אבל זה לא נכון למדי.
אני לא ילדה אין לי בעיה להשתמש בטרן או כאלה, פשוט אני לא מחפש את הבבנייה הגדולה של השריר אלא יותר חיטוב ומיצוק ואיכות.

צפו להפתעות עוד :}!!
אתה מדבר על הוצאה כספית ל gh אבל אתה מודע למחירים של פרימו ? ואני מקווה שאתה מתכנן לקחת רפואי ולא ug תזהר לא ליפול !!!

• פותח/ת השרשור
אז ככה, כן אנסה את sqs. אני מעדיף להשקיע את הכסף ללימודים אני אתחיל אעדכן אתכם, אכן אני מבין החשש שלך היום יש המון זיופים. אתן לזה צאנס.!

תמונה מלפני שלוש שבועות עכשיו טיפה יותר חטוב ועם תספורת אחרת למעשה.

נערך לאחרונה:
מה נסגר פה עם הדילרים בפורום, פרסמת שאתה על סייקל, המלצת כבר 5 פעמים על SQS, ואז אומר, אני ?? מי המליץ אין לי שום אינטרס.

תעשה טובה לעצמך מספיק עם ההמלצות זה פאטתי ועיוור היה רואה שיש לך אינטרס

• פותח/ת השרשור
תקשיב בחיי שאני לא דילר ולא כלום הוא שאל אותי. עניתי לו שאני הולך להשתמש. בנתיים כל מי שקופץ בראש כנראה כואב לו

אז ככה.
טרן משבית מאוד חזק.
למה אתה שם באותו סל את האינסולין ואת הGH ? בשימוש במינון סביר לאורך זמן בGH התופעות לוואי העיקריות הן מינוס בארנק , זה לא ששימוש בGH הוא "בטוח" אבל לשים אותו באותה קטגוריה עם אינסולין זו טעות מרה .
לגבי עלות המחירים שאתם מציינים פה כל הזמן : כמו שיש תופעות לוואי גופניות לשימוש בחומרים ואנו חייבים לקחת אותן בחשבון , יש לקחת בחשבון גם את העלות הגבוהה של חומרים "טובים" ולהכניס אותה לרשימת תופעות הלוואי .
קודם כל טרן הוא נותן יותר תוצאות ועזוב רגע את התופעות לוואי , אפשר להתגבר עליהם עם דוסטינקס , מי שבוכה על תופעות לוואי שלא ייכנס מלכתחילה לעולם הזה
אני בדרך כלל נוטה לענות בצורה נאותה אבל אני לא עומד בזה : אתה מדבר שטויות !!! אתה מכניס את כל אוכלוסיית המשתמשים לאותה קטגוריה וזה פשוט מגוחך , אני לא שמעון ושמעון לא ליאור וליאור הוא לא תום , כל אחד עם שיקול הדעת האישי שלו ומטרותיו לטווח הקרוב והרחוק.
ודרך אגב , ניהול סיכונים זה לא מושג אמפירי , ניתן ורצוי לנהל את סיכונך על פי מי שאתה מבחינה נפשית גופנית וכרונולוגית .

למה אתה שם באותו סל את האינסולין ואת הGH ? בשימוש במינון סביר לאורך זמן בGH התופעות לוואי העיקריות הן מינוס בארנק , זה לא ששימוש בGH הוא "בטוח" אבל לשים אותו באותה קטגוריה עם אינסולין זו טעות מרה .
לגבי עלות המחירים שאתם מציינים פה כל הזמן : כמו שיש תופעות לוואי גופניות לשימוש בחומרים ואנו חייבים לקחת אותן בחשבון , יש לקחת בחשבון גם את העלות הגבוהה של חומרים "טובים" ולהכניס אותה לרשימת תופעות הלוואי .

אני בדרך כלל נוטה לענות בצורה נאותה אבל אני לא עומד בזה : אתה מדבר שטויות !!! אתה מכניס את כל אוכלוסיית המשתמשים לאותה קטגוריה וזה פשוט מגוחך , אני לא שמעון ושמעון לא ליאור וליאור הוא לא תום , כל אחד עם שיקול הדעת האישי שלו ומטרותיו לטווח הקרוב והרחוק.
ודרך אגב , ניהול סיכונים זה לא מושג אמפירי , ניתן ורצוי לנהל את סיכונך על פי מי שאתה מבחינה נפשית גופנית וכרונולוגית .
גבר , שאלת את דעתי ואני מדבר שטויות , מה אתה מתעצבן עליי ? בן אדם שנכנס לסייקל ומוציא אלפי שקלים על חומר שבעיניי לא משתלם , אם כבר הוצאת סכום כסף גדול אתה יכול למצא יותר יתרונות גם ב gh אבל מה אני מבין אני מדבר שטויות
אז ככה, כן אנסה את sqs. אני מעדיף להשקיע את הכסף ללימודים אני אתחיל אעדכן אתכם, אכן אני מבין החשש שלך היום יש המון זיופים. אתן לזה צאנס.!

תמונה מלפני שלוש שבועות עכשיו טיפה יותר חטוב ועם תספורת אחרת למעשה.
איזה זיופים יש ל sqs ?חח אין להם בכלל מוניטין והזיופים היו במקספרו ו mxp שמעתי בכלל שהחומרים שלהם כואבים רצח בגלל שמן אתיל אותיאט

לפי דעתי , אתה מבזבז זמן יקר כשאתה לוקח מסטרון , אתה לא תראה תוצאות ממסטרון אתה כאילו זורק את הכסף שלך לפח , אני במקומך לוקח ווינסטרול טסט פרופ וטרן , דבר שני פרימובולן יקר מאוד ולא שווה להוציא את הסכום עבורו כי יש חומרים אחרים שעושים עבודה יותר טובה , חוץ מיזה שפרימו אם זה לא רפואי אל תתקרב בכלל !!!

תשמע ג'וק... לא ממש שאלו אותך מה חושב בכלל (או שאתה בעצם ליאור קים שממשיך לחרחר פה קרבות בפורום). הבנאדם העלה את הסייקל שלו את ההתקדמות שלו ואת ההתלהבות שלו ממה שקרה לו. תמחא כפיים תגיד לו כל הכבוד ותתחפף. לכל מקום אתה הולך ומחפש קרבות... אתה רוצה שאביא לך לפה לפורום 200 משתמשים חדשים כמוך ויעשו מה שאתה עושה ?
הבנאדם משתמש. לא דילר. אם היה מפרסם תסחורה שלך היית שותק נכון. וואלה לא יעזור לך כלום. החומר עובד מצויין. אין בנאדם שהשתמש ואמר רע. רק אינטרסנטים. והוא יקח פרימו ויקח מסטרון ויעלה לך תוצאות בפרצוף. כל שבוע תראה תוצאות... על sqs.

תשמע ג'וק... לא ממש שאלו אותך מה חושב בכלל (או שאתה בעצם ליאור קים שממשיך לחרחר פה קרבות בפורום). הבנאדם העלה את הסייקל שלו את ההתקדמות שלו ואת ההתלהבות שלו ממה שקרה לו. תמחא כפיים תגיד לו כל הכבוד ותתחפף. לכל מקום אתה הולך ומחפש קרבות... אתה רוצה שאביא לך לפה לפורום 200 משתמשים חדשים כמוך ויעשו מה שאתה עושה ?
הבנאדם משתמש. לא דילר. אם היה מפרסם תסחורה שלך היית שותק נכון. וואלה לא יעזור לך כלום. החומר עובד מצויין. אין בנאדם שהשתמש ואמר רע. רק אינטרסנטים. והוא יקח פרימו ויקח מסטרון ויעלה לך תוצאות בפרצוף. כל שבוע תראה תוצאות... על sqs.
תגיד אתה דפוק או מה , תפסיק עם הסטרואידים בן אדם נדפקת לגמרי , או שאתה בעצם היית דפוק חח . דבר שני אני ירשום פה מה שבא לי הפורום הזה פלטפורמה חופשית כל עוד שלא עברתי על חוקי הפורום , מי אתה בכלל שתגיד לי מה לרשום או שאתה אומר לי לעוף מפה , אני ירשום פה כמה שבא לי ולא שואל אותך הבנת ??? אתה עצבני עליי בגלל שהראתי לכולם תאמת בפנים שאתה מוכר דילר ומנסה לקדם תחומרים שלך ? מה לעשות אם היית חכם (ואתה לא ) היית עושה את זה בדרך חכמה לא כמו טמבל שמעלה תמונות שלו עם החומרים שלך מופיע בכל פוסט מנסה לדחוף לאנשים בלקן ורמודגה אתה כל כך שקוף שכולם רואים מה שאתה עושה ואני משתמש חדש כאן ולא ליאור , ואתה בכלל לא מכיר אותי אז פאק יור סלף כמו שאומרים

נערך לאחרונה:
לא תצליח חמוד. אני פה. על הצוואר שלך.
אמאלה , אתה יכול להיות גם על הביצה שלי . אתה לא מפחיד אותי יא דילר , אני יודע שאתה שולח הודעות פה בפורום לאנשים ומנסה למכור חבר שלי קיבל הודעה שלך והוא הולך לדווח עליך למשטרה .

אמאלה , אתה יכול להיות גם על הביצה שלי . אתה לא מפחיד אותי יא דילר , אני יודע שאתה שולח הודעות פה בפורום לאנשים ומנסה למכור חבר שלי קיבל הודעה שלך והוא הולך לדווח עליך למשטרה .
אתה חי בסרט פשוש
זה מה שמנהל האתר עושה פה .... מצד אחד רושם בלי דילרים ....מצד שני מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים. ככה היה גם אתמול. נתן ל JUKA הזה לרשום מה שהוא רוצה ומיד נעל את הפוסט. אני לא מפגר.... זה די שקוף. כל הפורום הזה מלא באינטרסים לצערי. אחרת מזמן התגובות של JUKA היו נמחקות כבר מזמן. סה"כ בנאדם פרסם פוסט על התקדמות ובה הבחור הזה שרושם קשקושים ומשחיל פה ושם MXP ו מקספרו.... די חלאס עם הצביעות.
אני כבר דיווחתי עליו אבל לא עשו עם זה כלום אגב.

אתה חי בסרט פשוש
זה מה שמנהל האתר עושה פה .... מצד אחד רושם בלי דילרים ....מצד שני מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים. ככה היה גם אתמול. נתן ל JUKA הזה לרשום מה שהוא רוצה ומיד נעל את הפוסט. אני לא מפגר.... זה די שקוף. כל הפורום הזה מלא באינטרסים לצערי. אחרת מזמן התגובות של JUKA היו נמחקות כבר מזמן. סה"כ בנאדם פרסם פוסט על התקדמות ובה הבחור הזה שרושם קשקושים ומשחיל פה ושם MXP ו מקספרו.... די חלאס עם הצביעות.
אני כבר דיווחתי עליו אבל לא עשו עם זה כלום אגב.
תגיד אתה דפוק ? מה אתה רוצה מה אתה מנסה להפיל עליי את האשמה שלך , אני לא רשמתי חוות דעת על שימוש שלי ב mxp אז תפסיק לזיין תשכל . אני לא צריך לפרסם שום חברה אני לא כמוך מישהו שאל אותי במה אני משתמש אז רשמתי , לא התלהבתי שאני לוקח בלקן ומתחיל להסביר לאנשים פה שזה רפואי , מי שצריך להעיף מכאן זה אתה , אתה כמו ילד קטן לא יודע לעצור מתי שנותנים לו סטירה , לא עברת את גיל ההתבגרות לצערי

לוקח צילומי מסך של כל הפוסט הזה. אני אפיץ את זה בכל הפייסבוק .... אני לא אתן לזה להימשך
נו ומה אתה רוצה להשיג מיזה , אתה רק מוציא את עצמך יותר מטומטם עצה שלי , תיעלם מהפורום הזה לצמיתות , לסחור אתה לא תצליח כאן , ביי ביי

תקשיב בחיי שאני לא דילר ולא כלום הוא שאל אותי. עניתי לו שאני הולך להשתמש. בנתיים כל מי שקופץ בראש כנראה כואב לו
לא כואב לי ולא בטיח, אבל העובדה שאתה שבועיים על חומר ורץ לפרסם בכל חור שאתה על SQS, ועוד ממליץ לאנשים עוד לפני שהגעת בכלל לפיק של החומר מראה דבר או שניים. דבר שני רצת לפרסם ולהציע את SQS בפרסום ש טום עשה על המלצת חברות. תעשה טובה. זה נהייה מביך

• פותח/ת השרשור
אני מבין את הטענות שלך אבל הם ללא שום בסיס הגיוני ועובדתי. זה ש"רצתי" (?) לכתוב בחוויות זה מכוון שאני רוצה להכיר תודה למי שסיפק לי שסוף סוף יש משהו אמין.
דבר שני, אני לא מבין את ההיגיון שלך, הרי בהנחה שאתה לא מוכר וסחר בחומרים אלו, אז מה מפריע לך שבנאדם משתמש בSQS לדוגמא ומבסוט ממנה? הרי גם אתה צריך להיות "שמח" כי אם אתה גולש בפורום הזה אתה מבין שיש היום המון זיופים.
זה לא מראה על משהו?אולי בעצם אתה סוחר וכואב לך שאחרים מצליחים? תאמין לי שאני לא סוחר ולא כלום, אין לי עניין להתעסק בדברים האלו יש לי מטרות אחרות בחיים מאשר להיות דילר מס'1 אחת בכל ישראל, או אלוף הארץ.
תחשוב ותענה לי.

אני מבין את הטענות שלך אבל הם ללא שום בסיס הגיוני ועובדתי. זה ש"רצתי" (?) לכתוב בחוויות זה מכוון שאני רוצה להכיר תודה למי שסיפק לי שסוף סוף יש משהו אמין.
דבר שני, אני לא מבין את ההיגיון שלך, הרי בהנחה שאתה לא מוכר וסחר בחומרים אלו, אז מה מפריע לך שבנאדם משתמש בSQS לדוגמא ומבסוט ממנה? הרי גם אתה צריך להיות "שמח" כי אם אתה גולש בפורום הזה אתה מבין שיש היום המון זיופים.
זה לא מראה על משהו?אולי בעצם אתה סוחר וכואב לך שאחרים מצליחים? תאמין לי שאני לא סוחר ולא כלום, אין לי עניין להתעסק בדברים האלו יש לי מטרות אחרות בחיים מאשר להיות דילר מס'1 אחת בכל ישראל, או אלוף הארץ.
תחשוב ותענה לי.
כשאתה רוצה להכיר תודה, תחכה מינימום שהחומר יהיה בפיק. לא מבין מה ההגיון אחרי שבוע לרוץ להגיד שהחומר עובד בן זונה כשיש לך שליש חומר פעיל בדם ממה שאמור. זה קצת מראה על חוסר רצינות, בכל מקרה לא יצא לי להשתמש בחברה אז אין לי חוו"ד עלייה. שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון איפה רשום שאני אחרי שבוע? אני אחרי 4 שבועות ואני די מאמין שהרמות בדם עלו. אגב הרמות בדם עולות לאחר 24 שעות. בתאכלס מרגישים את זה אחרי שבועיים שלוש בגלל האסתר הארוך.
ואני מאמין שאחרי 4 שבועות אפשר להרגיש.
לא העניין, המון תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית