הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שבוע רביעי סייקל הפתעות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.

נערך לאחרונה:
סןף שבוע רביעי. אני מתכנן להתחיל קלן ופרימו. להמשיך עד 10-12 גג לא יותר

מעולה - מעכשיו זאת התקופה שבאמת אתה תתחיל לראות שאתה גדל ומתחזק ,
יש לך עוד 6-8 שבועות לפי ההחלטה שלך לנצל את כל הפוטנציאל של הסייקל ,
תעדכן בהמשך,
שיהיה שבת שלום ובהצלחה יתותח!

• פותח/ת השרשור
אז ככה.
שבוע 7-8.
המסטרון נשבר, קצת עצוב אבל ממשיכים.

כרגע על 600 טסט,
750 פרימובולן,
התחלתי וינסטרול. שילוב של יום אוראלי יום זריקה. [קשה לי עם הזריקות כל יום. ומצד שני מנוחה לכבד]
כדור פרווירון.
וכמובן פרגניל 2500 בשבוע.

אני מאמין שאסיים את הסייקל באזור ה 10 אחוז שומן, הויני והפרימו מתחילים לתת אותותיהם.
צפו להפתעות!

כרגע על 81 קילו 1.78.

הכוח נשאר, יש הצטברות של נוזלים ושומן בחגורת הבטן התחתונה, נכנס עכשיו לכאסח רציני עם ערכים גבוהים של חלבון.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 20150626_171142~2~2.jpg
    20150626_171142~2~2.jpg
    KB 69.6 · צפיות: 291
נערך לאחרונה:
תזהר איתו. לא מזמן פרסמתי הודעה שחבר שלי סובל מכאבים ממנו.
הזריק ביום שישי לכתף שמאל נהייה לו שם גוש כואב שעבר רק היום. יום אחרי הזריק לכתף שמאל והפעם ערבב עם טסט יוםאחרי כל היד עד המרפק התנפחה ונהייתה אדומה. עם דופק.
הוא לא יכל להזיז את היד אפילו להשתמש בפלאפון. רק עכשיו זה עבר לו ועדיין יש שם בכתף מין גוש קטן. שבוע לא התאמן ולא עבד בגלל זה

• פותח/ת השרשור
כן אחי נתתי זריקה כבר לפני שבוע וקצת ועדין כואב לי.. נראה לי אתחיל לשתות אותו סעמק
בקושי יכול לשבת על התחת
🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴
whip2whip2whip2whip2whip2whip2whip2whip2whip2whip2whip2
. נראה לי אתחיל לשתות וזהו . [עם סוכר ענבים לספיגה מהירה.. חח סתם..]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית