הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שבוע רביעי סייקל הפתעות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.

נערך לאחרונה:
האמת לא רוצה לבאס אותך אחי אבל לדעתי , אתה לא נראה בסייקל של חומרים

אכן אתה צודק, ככל הניראה יש משהו לקוי בדרך :
תזונה / אימונים / חומרים .
אם אני לא טועה זה סייקל 2 עם חומרים מכובדים
התוצאות היו צריכות להיות יותר מרשימות .

אכן אתה צודק, ככל הניראה יש משהו לקוי בדרך :
תזונה / אימונים / חומרים .
אם אני לא טועה זה סייקל 2 עם חומרים מכובדים
התוצאות היו צריכות להיות יותר מרשימות .
אני חושב שהחיטוב שלו לא היה מוצלח כל כך , שוב אני לא פה בשביל לבאס אלא רק לתת את דעתי . עומר יש לך יותר מדי נוזלים אלא אם כן זאת התוצאה שתכננת להגיע אליה זה כבר משהו אחר

אני חושב שהחיטוב שלו לא היה מוצלח כל כך , שוב אני לא פה בשביל לבאס אלא רק לתת את דעתי . עומר יש לך יותר מדי נוזלים אלא אם כן זאת התוצאה שתכננת להגיע אליה זה כבר משהו אחר

לפעמים כשאומרים את האמת זה רק עוזר להבין איפה טעית ולנסות להשתפר, עדיף מאשר להגיד :
״וואיי תוצאה מעולה, וואיי יפה מאוד גדלת״
אבל בתאכל׳ס זה לא נכון..

כן יש משהו בדבריך שהוא לא מספיק חטוב למרות השימוש בויני וכו׳ .
הוא ילמד לאט לאט.. סה״כ בחיים לומדים

מתי נגיע אלייך עופר יבהמה ? 😆

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובות מאוד מעריך דבר שני אני רק על פרימו וטסט ללא קלן או משהו. התחלתי ויני וירדתי מזה מאוד מהר בסהכ סייקל חיטוב אני מבסוט מספיק לי לא רוצה להיות צר עולם בסהכ הבריאות הרבה יותר חשבה לי

לפעמים כשאומרים את האמת זה רק עוזר להבין איפה טעית ולנסות להשתפר, עדיף מאשר להגיד :
״וואיי תוצאה מעולה, וואיי יפה מאוד גדלת״
אבל בתאכל׳ס זה לא נכון..

כן יש משהו בדבריך שהוא לא מספיק חטוב למרות השימוש בויני וכו׳ .
הוא ילמד לאט לאט.. סה״כ בחיים לומדים

מתי נגיע אלייך עופר יבהמה ? 😆
זה הכל מהטרן חחח

תוצאת החיטוב טובה אם מתייחסים לנקודת התחלה שלה . הוא התחיל מי אחוז שומן גבוה וירד הרבה במשקל ונשאר באותו הגודל כמעט .
מכיר אותו במכון הוא 13 א"ש . אפ ימשיך עוד יוכל להתחטב עוד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית