הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשות 2: חייל בודד אכל בשר חזיר והועמד לדין

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
החייל, עולה חדש מארצות הברית, אכל כריך במהלך פעילות של היחידה שלו בשטחי אימון - כך פרסמה כתבת קול ישראל כרמלה מנשה. כשהדבר נודע למפקדו הוחלט לשפוט אותו ונגזרו עליו 11 ימי מחבוש. בעקבות פנייה לדובר צה"ל הומר עונשו בריתוק לבסיס. מדובר צה"ל נמסר: "מעשיו אינם עולים בקנה אחד עם המצופה מחניך בקורס מפקדים"

http://reshet.tv/News_n/heb/news/Politics/Security/articlenews,187124//

ביזיון מערכת אטומה לא מבין איך חוק שהמטרה היחידה שלו היא כפיה דתית אושר ביכלל

*מחמם ביחד עם הקצין צ'יזבורגר וחזיר במיקרו החלבי והכשר בבסיס צבאי*
בגלל זה אני אוהב לשרת עם רוסים.
דאגנו לדתיים שישתמשו במיקרו כשר משלהם.

נערך לאחרונה:
במקום לזיין אמריקאיות בקולג' הביאו אותו לטחון שמירות ב 40 מעלות חום. נראה לי שהריתוק הזה משני ביחס למה שהצבא עולל לו

שכחת את הבירפונג ושתייה משלוקר של חבית בירה במהופך עם הרגליים למעלה

איום ונורא.
הכי גרועים הם אלו שכתבו בתגובות " מדינת היהודים", "כל הכבוד לצה"ל", "איך אפשר לאכול חזיר"... אם תגיד להם שבאיראן מענישים אנשים שלא מצייתים לקוראן הם יזדעזעו אבל וואלה מדינת הלכה זה בסדר מבחינתם

איום ונורא.
הכי גרועים הם אלו שכתבו בתגובות " מדינת היהודים", "כל הכבוד לצה"ל", "איך אפשר לאכול חזיר"... אם תגיד להם שבאיראן מענישים אנשים שלא מצייתים לקוראן הם יזדעזעו אבל וואלה מדינת הלכה זה בסדר מבחינתם
מה היית מצפה מאנשים מבוגרים עם חבר דמיוני?... 😆

הצהרות שלי:
- אני נגד כל מה שמוסדות הכשרות הפכו להיות.
- אני חושב שהגבלה של אזרח להחליט מה הוא אוכל או במה הוא מאמין= שערורייה.

עם כל זאת, כשמדובר בצה"ל בקורסי פיקוד/קצונה(שמטבעם הם קורסים התנדבותיים) אם יש חוק אסור לעבור עליו, יש חוקים הזויים בצבא, יש חוקים מטומטמים בצבא, יש קומבינות בצבא, אבל כשחייל עובר על חוק מדובר בשאלה ערכית בלי קשר לסוגיה באמת(הדיחו גם אל"מים כי נתפסו על שקר, 25 שנה של שירות שנפסלו על 5 דקות ופרסום בעיתון)

עכשיו ניקח את העובדה שלמפקדים יש ספקטרום ענישה רחב, בצורה מטאפורית נמספר אותם מ1 ועד 10.
אם המפקד שונא אותך הוא יכול לבחור להעניש אותך בעצמה 1(נזיפה נניח), להעניש אותך בעצמה 4(ריתוק+מחבוש על תנאי לשנה) או בעצמה 9(שיבוץ מחדש לשיזפון+30 יום מחבוש)- הצבא מאפשר לו, כל עוד יש לו 2 פלאפלים על הכתף, לעשות כמעט מה שבא לו עם חיילים הכפופים לו, כל עוד לא פגע במספר זכויות יסוד בסיסיות(להעביר חייל מהנח"ל החרדי לקרקל נניח)

לאחר כל אלה ועוד רבים אחרים על תפקוד המערכת מבפנים, אני גורס כמובן שקריירה צבאית זה המיץ של הזבל ב75% מהתפקידים בצה"ל

הצהרות שלי:
- אני נגד כל מה שמוסדות הכשרות הפכו להיות.
- אני חושב שהגבלה של אזרח להחליט מה הוא אוכל או במה הוא מאמין= שערורייה.

עם כל זאת, כשמדובר בצה"ל בקורסי פיקוד/קצונה(שמטבעם הם קורסים התנדבותיים) אם יש חוק אסור לעבור עליו, יש חוקים הזויים בצבא, יש חוקים מטומטמים בצבא, יש קומבינות בצבא, אבל כשחייל עובר על חוק מדובר בשאלה ערכית בלי קשר לסוגיה באמת(הדיחו גם אל"מים כי נתפסו על שקר, 25 שנה של שירות שנפסלו על 5 דקות ופרסום בעיתון)

עכשיו ניקח את העובדה שלמפקדים יש ספקטרום ענישה רחב, בצורה מטאפורית נמספר אותם מ1 ועד 10.
אם המפקד שונא אותך הוא יכול לבחור להעניש אותך בעצמה 1(נזיפה נניח), להעניש אותך בעצמה 4(ריתוק+מחבוש על תנאי לשנה) או בעצמה 9(שיבוץ מחדש לשיזפון+30 יום מחבוש)- הצבא מאפשר לו, כל עוד יש לו 2 פלאפלים על הכתף, לעשות כמעט מה שבא לו עם חיילים הכפופים לו, כל עוד לא פגע במספר זכויות יסוד בסיסיות(להעביר חייל מהנח"ל החרדי לקרקל נניח)

לאחר כל אלה ועוד רבים אחרים על תפקוד המערכת מבפנים, אני גורס כמובן שקריירה צבאית זה המיץ של הזבל ב75% מהתפקידים בצה"ל
הפאק הוא בחוק עצמו, לא באכיפה שלו.
לא צריך להיות חוק כזה

כפייה דתית זה פשוט וירוס.
צריכים לשים לזה סוף.. בושה.

דובר צה"ל פירסם את ההודעה הבאה:
באשר לסוגיית החייל שנענש על כך שאכל כריך לא כשר.
בשורה התחתונה, טעינו.
בצה״ל נמשיך לשמור על כשרות מחד, אך לא נחטט בכריך של חייל מאידך.
קיימים מתחים בחברה הישראלית ויש עמדות ודעות שונות. בצה״ל יש מקום לכולם.
העונש שניתן לחייל בוטל והוא ישוחרר לביתו יחד עם חבריו לקורס מ״כים.
המשך יום טוב.

https://www.facebook.com/MotiAlmozDOTZ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית