הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בחומרים מלבד סטרואידים בתחרויות בילדינג

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך
סינטול, פפטידים והורמונים שונים (הורמון גדילה, אינסולין, IGF1, T3/T4...).
ממריצים כמו קלן, אפדרין יכולים להיות בשימוש אם כי זה בוטנים בשביל המקצועניים.
מה עוד? משה דיבר בעבר על הנדסה גנטית במובן מסוים, שינוי מבנה גנים שמאפשר דברים שונים.
אנחנו כמובן יכולים רק לדמיין.
אני לא חושב שעדיין עושים דברים כאלה, אבל אולי זה יכול להסביר את התופעה שנקראת ביג ראמי.

• פותח/ת השרשור
סינטול, פפטידים והורמונים שונים (הורמון גדילה, אינסולין, IGF1, T3/T4...).
ממריצים כמו קלן, אפדרין יכולים להיות בשימוש אם כי זה בוטנים בשביל המקצועניים.
מה עוד? משה דיבר בעבר על הנדסה גנטית במובן מסוים, שינוי מבנה גנים שמאפשר דברים שונים.
אנחנו כמובן יכולים רק לדמיין.
אני לא חושב שעדיין עושים דברים כאלה, אבל אולי זה יכול להסביר את התופעה שנקראת ביג ראמי.
הייתי בטוח שהם לא מסנטלים... מה הקטע לסנטל? זה לא להשיג משהו בכוחות עצמך... זה כמו שהם יעשו ניתוחים פלסטים לשרירים, לעור לורידים ולא יודע מה עוד... ידחפו סיליקון או אנערף ואז יראו הרבה יותר מנופחים. למה הם לא עושים את זה?

הכוונה שלי איפה עומד הגבול?

הייתי בטוח שהם לא מסנטלים... מה הקטע לסנטל? זה לא להשיג משהו בכוחות עצמך... זה כמו שהם יעשו ניתוחים פלסטים לשרירים, לעור לורידים ולא יודע מה עוד... ידחפו סיליקון או אנערף ואז יראו הרבה יותר מנופחים. למה הם לא עושים את זה?

הכוונה שלי איפה עומד הגבול?
אבל הם כן מסנטלים... יצאת תמים... 👶

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הבנת נכון, כן מסנטלים, אבל דר"כ בנקודות מתות וכאלה. חוץ מי זה, אי אפשר לסנטל את כולך, קודם כל זה כואב ברמות שאי אפשר לתאר.
ואם זה לא מספיק, רואים הבדל בין סינטול לשריר (במידה והסינטול יותר מהשריר?) ככה שאתה צריך להסתכל על זה רק בתור עזר, ולא בתור תחליף למכון, אוכל וכו'.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הבנת נכון, כן מסנטלים, אבל דר"כ בנקודות מתות וכאלה. חוץ מי זה, אי אפשר לסנטל את כולך, קודם כל זה כואב ברמות שאי אפשר לתאר.
ואם זה לא מספיק, רואים הבדל בין סינטול לשריר (במידה והסינטול יותר מהשריר?) ככה שאתה צריך להסתכל על זה רק בתור עזר, ולא בתור תחליף למכון, אוכל וכו'.
מה הכוונה בנקודות מתות?

ולמה שהם לא יעשו ניתוחים להגדלת ועיצוב השרירים?

מה הכוונה בנקודות מתות?

ולמה שהם לא יעשו ניתוחים להגדלת ועיצוב השרירים?
על איזה ניתוח בדיוק אתה מדבר?
אגב, כל ניתוח יגרור תקופה שתחייב מנוחה וימנע מהם להתאמן.

רוב התוצאות מגיעות מהאימונים, לא מסינטול. נקודות מתות משמע חלק בבייספס שנראה פחות טוב ולא מתפתח, למשל.
סינטול רק משפר את המראה, לא משתמשים בו כדי להגדיל את היקף היד משמעותית, למשל.

• פותח/ת השרשור
על איזה ניתוח בדיוק אתה מדבר?
כל ניתוח שאפשרי בעצם.

אגב, כל ניתוח יגרור תקופה שתחייב מנוחה וימנע מהם להתאמן.

למה צריך להתאמן שאתה יכול רק לעצב את הגוף שיראה כאילו הוא שרירי ובתכלס הכל שתלים, ניתוחים, הזרקות נוזלים וכיוצא בזאת?
למה נראה לך שהם לא עושים את זה?
הם יעשו כל דבר שיתן להם אדג' תחרותי.
זה נשמע מאוד הגיוני את האמת. יש לך מקורות כלשהן או שזאת הנחה מתוך היגיון?

אין לי מקור רשמי או משהו מהסגנון אם זה מה שאתה מחפש
אני שמעתי על שאיבות שומן נקודתיות שעושים באדי בילדרים

• פותח/ת השרשור
אין לי מקור רשמי או משהו מהסגנון אם זה מה שאתה מחפש
אני שמעתי על שאיבות שומן נקודתיות שעושים באדי בילדרים
לא מחפש מקור רשמי סתם מקור שמסביר למה זה קורה/הגיוני שזה מה שהם עושים. הרי אני מאמין שהם יעשו את זה אם אין מניעה שלא (אם הייתה מניעה הייתם יודעים וכותבים באשכול). בכל מקרה גם השאיבות שומן זאת נקודה מעניינת, למה להם לקרוע את התחת בחיטוב ולא לעשות שאיבות שומן תקופתיות? ולמרוח את השאיבות שומן להרבה זמן ככה שלא יהיה מראה מוזר לעור (וגם אם יהיה שיתקנו את זה בניתוח 🤣)

סינטול ושטלים לא נראים בכלל כמו שריר, תריץ חיפוש בגוגל על synthol abuse ותבין למה זה לא אפשרי. משתמשים בזה רק לשיפוץ וליטוש של נקודות שקשה לפתח כמו תאומים וכו׳

אני מניח שיש ניתוחים מסוימים שהם עוברים, כמו הסרת סימני מתיחה, הסרת גינקומסטיה וכולי.
להשתיל סיליקון במקום שריר זה לא חכם ולא נראה אמיתי. כנל שימוש מסיבי בסינטול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית