עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי בטוח שהם לא מסנטלים... מה הקטע לסנטל? זה לא להשיג משהו בכוחות עצמך... זה כמו שהם יעשו ניתוחים פלסטים לשרירים, לעור לורידים ולא יודע מה עוד... ידחפו סיליקון או אנערף ואז יראו הרבה יותר מנופחים. למה הם לא עושים את זה?סינטול, פפטידים והורמונים שונים (הורמון גדילה, אינסולין, IGF1, T3/T4...).
ממריצים כמו קלן, אפדרין יכולים להיות בשימוש אם כי זה בוטנים בשביל המקצועניים.
מה עוד? משה דיבר בעבר על הנדסה גנטית במובן מסוים, שינוי מבנה גנים שמאפשר דברים שונים.
אנחנו כמובן יכולים רק לדמיין.
אני לא חושב שעדיין עושים דברים כאלה, אבל אולי זה יכול להסביר את התופעה שנקראת ביג ראמי.
אבל הם כן מסנטלים... יצאת תמים... 👶הייתי בטוח שהם לא מסנטלים... מה הקטע לסנטל? זה לא להשיג משהו בכוחות עצמך... זה כמו שהם יעשו ניתוחים פלסטים לשרירים, לעור לורידים ולא יודע מה עוד... ידחפו סיליקון או אנערף ואז יראו הרבה יותר מנופחים. למה הם לא עושים את זה?
הכוונה שלי איפה עומד הגבול?
חח כן עכשיו הבנתי את זה 🥷אבל הם כן מסנטלים... יצאת תמים... 👶
מה הכוונה בנקודות מתות?כנראה שלא הבנת נכון, כן מסנטלים, אבל דר"כ בנקודות מתות וכאלה. חוץ מי זה, אי אפשר לסנטל את כולך, קודם כל זה כואב ברמות שאי אפשר לתאר.
ואם זה לא מספיק, רואים הבדל בין סינטול לשריר (במידה והסינטול יותר מהשריר?) ככה שאתה צריך להסתכל על זה רק בתור עזר, ולא בתור תחליף למכון, אוכל וכו'.
למה נראה לך שהם לא עושים את זה?מה הכוונה בנקודות מתות?
ולמה שהם לא יעשו ניתוחים להגדלת ועיצוב השרירים?
על איזה ניתוח בדיוק אתה מדבר?מה הכוונה בנקודות מתות?
ולמה שהם לא יעשו ניתוחים להגדלת ועיצוב השרירים?
כל ניתוח שאפשרי בעצם.על איזה ניתוח בדיוק אתה מדבר?
אגב, כל ניתוח יגרור תקופה שתחייב מנוחה וימנע מהם להתאמן.
זה נשמע מאוד הגיוני את האמת. יש לך מקורות כלשהן או שזאת הנחה מתוך היגיון?למה נראה לך שהם לא עושים את זה?
הם יעשו כל דבר שיתן להם אדג' תחרותי.
לרוב זה כתף אחורית,יד אחורית,תאומים וכו'מה הכוונה בנקודות מתות?
לא מחפש מקור רשמי סתם מקור שמסביר למה זה קורה/הגיוני שזה מה שהם עושים. הרי אני מאמין שהם יעשו את זה אם אין מניעה שלא (אם הייתה מניעה הייתם יודעים וכותבים באשכול). בכל מקרה גם השאיבות שומן זאת נקודה מעניינת, למה להם לקרוע את התחת בחיטוב ולא לעשות שאיבות שומן תקופתיות? ולמרוח את השאיבות שומן להרבה זמן ככה שלא יהיה מראה מוזר לעור (וגם אם יהיה שיתקנו את זה בניתוח 🤣)אין לי מקור רשמי או משהו מהסגנון אם זה מה שאתה מחפש
אני שמעתי על שאיבות שומן נקודתיות שעושים באדי בילדרים