הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Xenadrine ו-מקדם אימון

• פותח/ת השרשור WaKeeZz
  • פורסם בתאריך

WaKeeZz

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום, אני רוצה לקנות מקדם אימון ושורף שומנים. יש לי כמה שאלות.

האם מקדם אימון סבבה לגיל 16? איזה מקדם כדאי לי? אמרו לי להתחיל עם משהו לא חזק כדאי שיהיה לי רגישות בעתיד.

והאם הXanedrine סבבה כ-שורף שומנים?

אפשר לשלב אותו עם מקדם אימון?

שלום, אני רוצה לקנות מקדם אימון ושורף שומנים. יש לי כמה שאלות.

האם מקדם אימון סבבה לגיל 16? איזה מקדם כדאי לי? אמרו לי להתחיל עם משהו לא חזק כדאי שיהיה לי רגישות בעתיד.

והאם הXanedrine סבבה כ-שורף שומנים?

אפשר לשלב אותו עם מקדם אימון?

כל מקדמי האימון למיניהם על אותו עקרון פחות או יותר, כאשר ברובם המרכיב העיקרי הוא כמות גדולה של קפאין.
תוכל באותה המידה לקנות כדורי קפאין של 200 מ'ג בחצי מהסכום של כל פרה וורקאאוט.

לא מכירה את המוצר עליו שאלת אך סביר להניח וגם הוא מכיל בעיקר קפאין.
שורף שומנים חוקי לא קיים. השורף שומן היחיד שעובד - דיאטה נכונה ותוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
Xenadrine כן חוקי ולפי מה שאמרו לי ורשום באתר שלהם זה כן שורף שומנים.

כדאי לי לקנות כדורי קפאין אז? אני שותה אספרסו לפני כל אימון ואני כבר לא מרגיש השפעה.. זה למה רציתי לעבור למקדם אימון..

Xenadrine כן חוקי ולפי מה שאמרו לי ורשום באתר שלהם זה כן שורף שומנים.

כדאי לי לקנות כדורי קפאין אז? אני שותה אספרסו לפני כל אימון ואני כבר לא מרגיש השפעה.. זה למה רציתי לעבור למקדם אימון..

לא התכוונתי שהתוסף הזה לא חוקי, אלא שהוא פשוט לא ישרוף לך שומן.

הייתי מתחילה במקומך בכדור קפאין לפני אימון, הוא יותר מרוכז וחזק מכוס אספרסו ויעשה את העבודה, לפחות בהתחלה.
אין בעיה עם פרה אימון אבל מכיון שלא התנסית עדין בכדורי קפאין, חבל על הכסף שתוציא על פרה אימון שיעשה בערך את אותה העבודה.

לא התכוונתי שהתוסף הזה לא חוקי,
התוסף הזה הכיל פעם אפדרין, אבל אחרי שה FDA עשה להם נו-נו-נו הם הוציאו את החומר האסור בלי לשנות את שם המוצר. מאד מזכיר את מה שקרה ל C4 עם ה MDMA.

עריכה: כפי שתראו בחגיגת ההודעות למטה, צ"ל DMAA. סליחה.

נערך לאחרונה:
כמו שאמרו זה מכיל בעיקר קפאין, אך לרוב גם בטא אלנין..אין איזה עניין של בטיחות עם זה יותר מדי אבל לא רואה סיבה להשתמש בזה, או שתקנה כדורי קפאין או שתשתה קפה..חכה עם ההוצאות האלה לשלבים מאוחרים יותר

אז כדאי לי לנסות את הxenadrine???
מה שעדי ניסתה להגיד לך זה ש:

שורף שומן לא חוקי = שורף שומן שלא עובד = בזבוז כסף

שורף שומן לא חוקי = לא חוקי ולא הייתי ממליץ לך בכלל

מסקנה, דיאטה + אימונים, אל תחפש קיצורי דרך

התוסף הזה הכיל פעם אפדרין, אבל אחרי שה FDA עשה להם נו-נו-נו הם הוציאו את החומר האסור בלי לשנות את שם המוצר. מאד מזכיר את מה שקרה ל C4 עם ה MDMA.
DMAA הכוונה? (שואל ברצינות,כי לא שמעתי על מה שרשמת).

אתה יודע מה זה MDMA?... 😆

אופס. כמובן. האקסטזי הזה דפק לי את המוח.
כמה אני מתעב מנהלים שמסתובבים בין הפורומים לחפש טעויות איות שנעשו בתום לב כאחרוני הטרולים... 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית