עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום, אני רוצה לקנות מקדם אימון ושורף שומנים. יש לי כמה שאלות.
האם מקדם אימון סבבה לגיל 16? איזה מקדם כדאי לי? אמרו לי להתחיל עם משהו לא חזק כדאי שיהיה לי רגישות בעתיד.
והאם הXanedrine סבבה כ-שורף שומנים?
אפשר לשלב אותו עם מקדם אימון?
Xenadrine כן חוקי ולפי מה שאמרו לי ורשום באתר שלהם זה כן שורף שומנים.
כדאי לי לקנות כדורי קפאין אז? אני שותה אספרסו לפני כל אימון ואני כבר לא מרגיש השפעה.. זה למה רציתי לעבור למקדם אימון..
התוסף הזה הכיל פעם אפדרין, אבל אחרי שה FDA עשה להם נו-נו-נו הם הוציאו את החומר האסור בלי לשנות את שם המוצר. מאד מזכיר את מה שקרה ל C4 עם ה MDMA.
גוגל לא מכזיב!טוב לדעת
כמו שאמרו זה מכיל בעיקר קפאין, אך לרוב גם בטא אלנין..אין איזה עניין של בטיחות עם זה יותר מדי אבל לא רואה סיבה להשתמש בזה, או שתקנה כדורי קפאין או שתשתה קפה..חכה עם ההוצאות האלה לשלבים מאוחרים יותרהאם מקדם אימון סבבה לגיל 16? איזה מקדם כדאי לי? אמרו לי להתחיל עם משהו לא חזק כדאי שיהיה לי רגישות בעתיד.
מה שעדי ניסתה להגיד לך זה ש:אז כדאי לי לנסות את הxenadrine???
DMAA הכוונה? (שואל ברצינות,כי לא שמעתי על מה שרשמת).התוסף הזה הכיל פעם אפדרין, אבל אחרי שה FDA עשה להם נו-נו-נו הם הוציאו את החומר האסור בלי לשנות את שם המוצר. מאד מזכיר את מה שקרה ל C4 עם ה MDMA.
אתה יודע מה זה MDMA?... 😆התוסף הזה הכיל פעם אפדרין, אבל אחרי שה FDA עשה להם נו-נו-נו הם הוציאו את החומר האסור בלי לשנות את שם המוצר. מאד מזכיר את מה שקרה ל C4 עם ה MDMA.
חחחחח ענק,עשיתי סרצ' בגוגל וזה מוצא בתוצאה הראשונה.אתה יוגע מה זה MDMA?... 😆
או שהיה C4 למסיבות... 👹חחחחח ענק,עשיתי סרצ' בגוגל וזה מוצא בתוצאה הראשונה.
בטח התבלבל
אופס. כמובן. האקסטזי הזה דפק לי את המוח.DMAA הכוונה?
כמה אני מתעב מנהלים שמסתובבים בין הפורומים לחפש טעויות איות שנעשו בתום לב כאחרוני הטרולים... 🤣אופס. כמובן. האקסטזי הזה דפק לי את המוח.