הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה מהגיינר.

• פותח/ת השרשור bbb2
  • פורסם בתאריך

bbb2

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני עד עכשיו הייתי בתקופת מסה שבמהלכה עליתי מ54 ל70 קילו.
ובמקרה יצא לי לדבר עם משהו מהחדר כושר שבמשך ה3 חודשים האלה הוא גם גדל, וכששאלתי אותו באיזה גיינר הוא משתמש?! הוא אמר שהוא לא שותה שום אבקה ושהוא אוכל כל יום 800 גרם חזה עוף כמקור לחלבון.
מבחינה פיזית יש אצלו שינוי שנראה לעין.
השאלה שלי היא שאני החלטתי להפסיק עם הגיינר ולעבור לחזה עוף כמוהו,אם אני אוכל כמוהו כל יום 800 גרם אני אמשיך לגדול או שאשאר במצב הנוכחי או ארד(גם מבחינת המשקל)? (שמבחינת המראה אני מרוצה ממנו חוץ מבליטה קטנה של הבטן)
*אני לא נוגע בחטיפים ושתייה כמו קולה,ולחם בקושי יוצא לי לאכול ביום.

אתה צריך להגיע לכמות כלשהי של קלוריות (שבאות מחלבון, שומן ופחמימה) ביום בשביל לעלות במסה, וכמות כלשהי של חלבון בלי קשר אם אתה במסה או בחיטוב. אם אתה משיג את הקלוריות האלה מאוכל בלבד או שאתה מתסף בגיינר זה פחות משנה. זה נראה שאתה חושב שגיינר זו אבקת קסמים שבאורח פלא מעלה אותך במשקל. אז זה לא ככה. בכל אופן תקרא את המאמר הזה, ייתן לך קצת ידע בסיסי
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להגיע לכמות כלשהי של קלוריות (שבאות מחלבון, שומן ופחמימה) ביום בשביל לעלות במסה, וכמות כלשהי של חלבון בלי קשר אם אתה במסה או בחיטוב. אם אתה משיג את הקלוריות האלה מאוכל בלבד או שאתה מתסף בגיינר זה פחות משנה. זה נראה שאתה חושב שגיינר זו אבקת קסמים שבאורח פלא מעלה אותך במשקל. אז זה לא ככה. בכל אופן תקרא את המאמר הזה, ייתן לך קצת ידע בסיסי
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אני לא חושב שגיינר זו אבקת קסמים(אכלתי כמו שצריך והגעתי ל3000 קלוריות +- ביום). ☺
השאלה היא האם אני אמשיך לגדול כאשר כמות הפחמימות תקטן משמעותית בגלל הורדת הגיינר ומעבר לתפריט קבוע של חזה עוף וקצת אורז. (וכמות צריכת החלבון תשאר בין 150- ל200)

אני לא חושב שגיינר זו אבקת קסמים(אכלתי כמו שצריך והגעתי ל3000 קלוריות +- ביום). ☺
השאלה היא האם אני אמשיך לגדול כאשר כמות הפחמימות תקטן משמעותית בגלל הורדת הגיינר ומעבר לתפריט קבוע של חזה עוף וקצת אורז. (וכמות צריכת החלבון תשאר בין 150- ל200)
אם תוריד את הגיינר ותמשיך לאכול אותן כמויות ביום שאכלת לפני, זה אומר שיהיה לך פחות כ 600 קלוריות ביום (או כמה שיש במנת גיינר) אז מן הסתם שתעלה פחות במשקל. אם תוריד את הגיינר ותוסיף מאכלים שיהיו שווי ערך בחלבון ובפחמימה לגיינר אז הגדילה תמשיך אותו דבר.
חלבון בכמות מספיקה זה חשוב, אבל לא מספיק בשביל לגדול

Back
למעלה תחתית