הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי הפסקה של כמעט חצי שנה

• פותח/ת השרשור BO31
  • פורסם בתאריך

BO31

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני בן 16,משקל הייתי 63.64,כרגע אני56 על גובה 175.ככה שמפה אפשר להבין שנהייתי ממש רזה,ואני חייב מסה.
היה לי משקלים נחמדים מאוד לגילי,
סקוואט 80 ל5
דדליפט 95 ל5
בנץ 45-50 5
פרס 35 5
המטרה שלי היא לעלות במסה,לפתח את הגוף,לא ליפטינג(אני לא אומר שאיפשר גם להיות ליפטר ולהיראות טוב)
השאלה שלי איזה תוכנית לקחת?,fbw או SS?אחרי חצי שנה של הפסקה אני מרגיש חלש מאוד ואני יתפלא אם אני יצליח לעשות סקוואט עם מוט ריק אך את הידע,וטכניקה יש לי .(אומנם כנראה חלוד בטכניקה אבל אני יודע איך עושים כל דבר)
תודה מראש

הועבר לפורום מתחילים. השתדל בפעם הבאה לפתוח נושא בפורום המתאים.

SS
תתחזק עד איזה 80 בנץ' 120 סקוואט. תתחיל אחרי זה בילדינג

קודם כל תתרגל את הטכניקות בתרגילים עד שהיו מושלמות ואז תחשוב על מה לעשות אחרי זה.
הרבה אנשים קופצים ואומרים תעשה SS ואם הזמן הבנתי שזה לא הדבר הכי נכון לעשות, הרבה אנשים פשוט לא מוכנים להשקיע בתזונה ולא מצליחים להתאושש מהאימונים בSS. אם אתה יודע שתתמיד בתזונה ותצליח להתקדם (כולם מתקדמים בהתחלה, אבל נתקעים אם הם לא משקיעים בתזונה) אז תתחיל SS. עזרתי להרבה אנשים ומספר גדול מהם תוך חודש היו ב-80 ק"ג סקוואט ואז התחילו להיות מלא כשלים וכל זה בגלל שהם לא הבינו עד כמה התזונה חשובה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תתרגל את הטכניקות בתרגילים עד שהיו מושלמות ואז תחשוב על מה לעשות אחרי זה.
הרבה אנשים קופצים ואומרים תעשה SS ואם הזמן הבנתי שזה לא הדבר הכי נכון לעשות, הרבה אנשים פשוט לא מוכנים להשקיע בתזונה ולא מצליחים להתאושש מהאימונים בSS. אם אתה יודע שתתמיד בתזונה ותצליח להתקדם (כולם מתקדמים בהתחלה, אבל נתקעים אם הם לא משקיעים בתזונה) אז תתחיל SS. עזרתי להרבה אנשים ומספר גדול מהם תוך חודש היו ב-80 ק"ג סקוואט ואז התחילו להיות מלא כשלים וכל זה בגלל שהם לא הבינו עד כמה התזונה חשובה.
תזונה זה כן משהו שמאוד קשה לי ועצר אותי הרבה פעמים,לפי מה שהבנתי fbw לא יהיה יעיל בכלל,וקשה לי מאוד להיתחייב להשלים תזונה עם SS מכיוון שכבר זה קרה לי והיה לי קשה מאוד להיתמודד עם זה,מה אתה ממליץ לעשות במקרה שלי?

בSS אתה צריך לשים דגש על תזונה, למתאמן מתחיל לרוב זה בסביבות ה-3000 קלוריות ביום.
אם זה קשה לך אז תעשה FBW 3 שבועות - חודש ואחרי זה תתחיל AB.

תזונה זה כן משהו שמאוד קשה לי ועצר אותי הרבה פעמים,לפי מה שהבנתי fbw לא יהיה יעיל בכלל,וקשה לי מאוד להיתחייב להשלים תזונה עם SS מכיוון שכבר זה קרה לי והיה לי קשה מאוד להיתמודד עם זה,מה אתה ממליץ לעשות במקרה שלי?
אין דבר כזה לא להשקיע בתזונה, זה הולך יד ביד להתאמן ולהשקיע בתזונה (לפי המטרה שלך)....

אין דבר כזה לא להשקיע בתזונה, זה הולך יד ביד להתאמן ולהשקיע בתזונה (לפי המטרה שלך)....
לא אמרתי שלא צריך להשקיע בתזונה; אני אומר שבAB אפשר להתקדם יותר טוב עם תזונה לקויה מאשר בSS עם תזונה לקויה.

• פותח/ת השרשור
זה ברור,אבל דיברתי על מסה של SS שלפי מה שזכור לי זה לאכול בלי הפסקה כל יום כל היום

לא אמרתי שלא צריך להשקיע בתזונה; אני אומר שבAB אפשר להתקדם יותר טוב עם תזונה לקויה מאשר בSS עם תזונה לקויה.
לא דיברתי אליך.
זה ברור,אבל דיברתי על מסה של SS שלפי מה שזכור לי זה לאכול בלי הפסקה כל יום כל היום
זה לא קשור ללאכול בלי הפסקה, אתה יכול גם לאכול 3,000 קלוריות בארוחה אחת ולא לאכול כל היום אחרי זה. העיקר שתגיע לערכים שלך לא משנה מתי אתה אוכל. קודם כל תבנה תפריט עם פלוס קלורי של 500~ אם אתה תתקע במשקל אז תעלה עוד קלוריות.

לא דיברתי אליך.

זה לא קשור ללאכול בלי הפסקה, אתה יכול גם לאכול 3,000 קלוריות בארוחה אחת ולא לאכול כל היום אחרי זה. העיקר שתגיע לערכים שלך לא משנה מתי אתה אוכל. קודם כל תבנה תפריט עם פלוס קלורי של 500~ אם אתה תתקע במשקל אז תעלה עוד קלוריות.
טעות שלי חח, קיבלתי על זה התראה והתבלבלתי..

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי אליך.

על זה בדיוק דיברתי +500 זה בסדר אבל כמובן שאם נתקעים אז צריך לעלות קלוריות ופה זה כבר נהיה קשה ומאוד מייאש.אתה חושב אוליי זה רעיון טוב לעשות SS עד שאני יתקע ואז להתחיל AB או FBW?מה דעתך על זה

לפי מה שהבנתי fbw לא יהיה יעיל בכלל
Fbw זו לא תכנית מסויימת, זו תבנית ואפשר לבנות fbw בהמון דרכים, לכן להגיד שfbw לא יעילה זה חסר משמעות. לצורך העניין גם ss היא fbw.
זה לא לאכול בלי הפסקה כל יום כל היום. אם עושים את זה אז אחרי חודש וחצי תפתח פוסט "הפסקתי ss כי נהייתי שמן מדי, צריך התייעצות לחיטוב"
אבל כן, בשלב שמשקלי העבודה נהיים מאתגרים אתה תצטרך לאכול הרבה (הרבה יחסית אליך). כשזה יקרה אם יהיה לך קשה לאכול את הכמויות שצריך, או שתרצה לעלות יותר נקי (הכוונה עם פחות עליה בשומן) אז בשלב הזה תוכל לעבור לתכנית אחרת, אולי אפילו משהו דומה ל ss מבחינת סדר התרגילים אבל עם התקדמות יותר איטית במשקלי עבודה, או ab נחמד כלשהו.

Back
למעלה תחתית