הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פתרון להורדת השומן בצדי הבטן

• פותח/ת השרשור bbb2
  • פורסם בתאריך

bbb2

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
עשיתי דיאטה בגיל 16 עם פעילות ספורטיבית קלה (הליכה) שכוללת הורדת לחם חטיפים ושתייה מהתפריט לגמרי,וירדתי 20 קילו בערך ועמדתי על משקל של 58.
אני מתאמן כבר שנה וקצת שלפני כן הייתי רק רץ 3 פעמים בשבוע 12 ק"מ (זה 1000 קלוריות+-) ולא הייתי נוגע בכלל במשקולות.
ולמרות זאת השומן בצדדים עדיין נשאר למרות שהעצמות בצדי הבטן בלטו ושקלתי 54 עם גרעון קלורי (השומן נוטה טיפה לכיוון הגב.) ועדיין השומן לא ירד.
כרגע אני אחרי מסה של 3 חודשים שבמהלכה עליתי מ54 ל70 קילו.
עכשיו אני רוצה לעבור לחיטוב ומעוניין לדעת מה הפתרון שבאמת יעזור להיפטר מהשומן העיקש הזה?!?

אין דרך להיפטר משומן נקודתית,זה גנטי לחלוטין באילו איזורים אנשים שונים מחזיקים יותר שומן. אצלך כנראה האיזור הזה הוא צידי הבטן.
אין פתרון מלבד לחטב לאחוז שומן נמוך יותר ולבסוף השומן שם יירד.אם תעלה עוד במסת שריר אז השומן שם לא ייראה גם כל כך משמעותי ביחס לשאר הגוף שלך

הקפד על תזונה נכונה עם גירעון קלורי קל, אירובי להגביר את ההוצאה האנרגטית ואימוני התנגדות על מנת להעלות במסת השריר.
בהצלחה

אצלך זה מקרה חריג יותר בגלל שבעבר היית גדול יותר וכתוצאה מכך העור נמתח לגודל שבו היית בעבר ועכשיו הוא יחסית באותו גודל למרות שירדת במשקל.

אי אפשר להעלים את זה לחלוטין כי תמיד העור יהיה מתוח ותמיד יהיו לך סימני מתיחה אבל בהחלט אפשר לטשטש את זה קצת ע"י כך שתתחיל להרים

משקולות ותתחיל להעלאות מסת שריר בגוף שלך כדי שהוא יהיה יותר "מלא" ונוקשה וככה סימני המתיחה יהיו פחות נראים לעין.

עוד פתרונות זה ניתוח או שיזוף

בלי תמונה קשה להעריך עד כמה המצב חמור, יתכן וזה עור עודף שיהיה קשה מאוד "למלא" ולטשטש, ויתכן וזה שומן ייקש שדורש פשוט שתעלה במסת שריר ואז תבצע חיטוב עד העצם כאשר יהיה עלייך בשר על הגוף (אני שייך לאופציה השניה, אצלי זה עבד לא רע).

Back
למעלה תחתית