הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שורף שומנים ליפודרן

superbizho

משתמש מתחיל
71
10
נק' מוניטין:
10
71
10
הי
אני מעוניין לקנות שורף שומנים.
אני יודע שכל מה שחוקי (lipo 6 וכו) לא באמת עובדים ואין בהם חוץ מקפאין חומר פעיל אמיתי ....

רציתי לדעת האם מוצר עם ערכים הבאים יכול לעבוד :

supp-facts2.png

תודה

הי
אני מעוניין לקנות שורף שומנים.
אני יודע שכל מה שחוקי (lipo 6 וכו) לא באמת עובדים ואין בהם חוץ מקפאין חומר פעיל אמיתי ....

רציתי לדעת האם מוצר עם ערכים הבאים יכול לעבוד :

supp-facts2.png

תודה
תרומה זניחה מכדי שתשלם עליה.

• פותח/ת השרשור

אוקיי
ומה לגבי כזה דבר ?

Proprietary Blend: 25 mg of EPHEDRA extract, 250 mg of Caffeine Anhydrous, 25mg MethylSynephrine Hcl, 110 mg Asprin (salicylic acid), 25 mg Citrus Aurantium, 25 mg Phenylethylamine Hcl, 3 mg Methyl Yohimbine Hcl, 25 mg Green Tea, 25 mg Hoodia extract, 25 mg Theobromine 99%, 15 mg Cayenne, 30 mcg Chromium Polinate

לא מסכים איתך, אתה צריך לנסות את המוצר, יש בו את כל המרכיבים שאומרים לתת קיק מעולה לאירובי. לי זה היה חזק מדי אפילו, ללא ספק אחד הדברים החזקים (ממשפחת הממריצים) שניסיתי.

לא מסכים איתך, אתה צריך לנסות את המוצר, יש בו את כל המרכיבים שאומרים לתת קיק מעולה לאירובי. לי זה היה חזק מדי אפילו, ללא ספק אחד הדברים החזקים (ממשפחת הממריצים) שניסיתי.
אין חכם כבעל ניסיון... עבורי למשל, אני לא רואה איך תמצית אפדרה המכילה את המרכיב הפעיל במינון מאוד נמוך ונצרכת גם היא במינון נמוך נקוב תתרום.
יכול מאוד להיות שלמתאמנים מסויימים האפקט יהיה משמעותי בהרבה...
בניגוד לחלבון או קראטין למשל, שאני רואה כתוסף בעל תרומה מובהקת לכל מתאמן...

אלא אם כן יש שם יותר ממה שצוין או עוד ממריצים, לא רואה איך תמצית אפדרה וקפאין יתנו קיק מעולה. אולי השילוב של הסיניפרין, יוהימבין ואפדרין, אבל אני בספק אם זה יעלה על מינון תקני של אפדרין או יוהימבין HCL.

גם קיק לאירובי זה לא שורף שומן ישיר..זה בעקיפין,ככה שבתור שורף שומן כנראה שיש לו תמורה מאוד מאוד נמוכה עד הלא קיימת.
אבל כבוסטר הוא אחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית