הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות והמלצות בקשר למיס פיטנס

השמנהעלההליכון

משתמש מתחיל
7
9
נק' מוניטין:
101
7
9
אל תצחקו עלי,

ברצוני להתחרות במיס פיטנס\ביקיני\פיטנס ביקיני,הכל הולך
אני אחפור ואתבכיין,בכל זאת פורום נשים
ואז אשאל שאלות

אז ככה,אני מתאמנת 3-5 שעות ביום,היתי רקדנית בלט במקצועי,עכשיו,בפרישתי,אני עושה שיעורי בלט ואימוני כח.
רק שעקב דכאונות,פציעות,אכלו לי שתו לי,אני נראית די זוועה.זה מפריע לי.
אני לא עם עודף משקל גדול,ואם אני לובשת בגדים ארוכים..הרבה בגדים ארוכים,זה לא נראה לעין.
אבל יש עלי הרבה שרירים,ועליהם שומן שאני לא מצליחה להפטר ממנו,וכל העסק ביחד גורם לי להראות כאילו יצאתי מפרסומת
למאמא עוף...טפו..כשאני מנסה להיות נשית יוצא לי ראסל קרואו בשמלה..ומסקרה נוזלת מבכי כי עברתי ליד מראה בטעות

למה מיס פיטנס?
או...יש לי גם בן זוג...הוא גם לא סובל את איך שאני נראית,הוא גם מתאמן בלחימה משולבת,חברים שלו מהזה
כל אחד מהם יוצא עם מיס פיטנס, נשוי למיס ביקיני,ורק חבר שלי עם מיס שניצלים...פאדיחות.
הוא גם מדבר עליהן,איזה מושלמת זאת,איזה סקווטים מושלמים עושה האחרת,איזה תחת מושלם יש לאחת במיוחד..
נקרא לה רחלי...
אני-"נו,אבל אני צמה ועושה אירובי,אני כבר תכף נראית כמו רחלי"
הוא-"פחחחח,את אפילו לא קרובה,אין מצב"
אני-"אתה לא מאמין שלי אי פעם יהיה תחת מושלם כמו של רחלי"
הוא-"לא נראה לי"
אני-"אם אני ארזה מלא??,קרוב לרחלי?דומה?"
הוא-"אההה,אולי..לא נראה לי"
אני-"ככה?"
עצמי-"ככה?כושלהאמא של רחלי,שנה הבאה אני מיס ביקיני"...(ממשיכה לקלל את רחלי,השתיקה יפה...)

וכולנו יודעות,שמאחורי כל אישה ממש כוסית...עומדת איזה רחלי כזאת...
בקיצור,אני מתערבת איתו שאני מצליחה להתחרות במיס ביקיני

ולשאלות
אני מניחה שאם אני לא מצליחה לבד להפטר מהשומן העיקש,אני צריכה יעוץ,הכוונה,עזרה,וגם תמיכה
כי לבד זה ממש קשה
אני גם לא בעלת מקצוע,אני לא מבינה בזה הרבה...ותזונה אימונים ובעיקר תזונה ממוקדת מטרה זה מדע מדויק.
ובניגוד לדעה הרווחת הרבה יותר קשה להצתמצם כשאתה מתאמן 5 שעות ביום,אם אתה יושב על התחת כל היום
אז קצת יותר קל להסתפק בפריכיה עם מים.(שזה בטח מה שרחלי אוכלת..אחרי שהיא חוזרת מחוג הריקוד על עמוד שלה..איזה כח רצון)
אני מחפשת הכוונה,אם אפשר,המלצות(אני לא יודעת אם מותר להמליץ בפורום,או אם אפשר בהודעה פרטית או משהו)
למי לפנות,לאיפה לפנות..
וחשוב לי שזה יהיה מישהו שיודע מה הוא עושה ולא רק עשה את הקורס שעה וחצי בוינגייט
חשוב לי שזה יהיה מישהו שהוא לא דיאטנית קופת חולים(דיאטנית קופת חולים="23 אחוז שומן לאישה זה בסדר גמור,לא כדאי
פחות מזה ,את אשה ואת צריכה ללדת"),אני לא יולדת צריכה ללדת מעוניינת ללדת או מתכוונת ללדת...

נשים יקרות(וגברים אמפטים),עזרו לי לקחת את הצעד הראשון בדרכי להתחרות במיס פיטנס ולהראות לחבר שלי..ולרחליות של העולם
ולהוכיח שגם נשים במשקל של חית משק יכולות,ושזה ניתן לביצוע ואני מאמינה שאכן זה בר ביצוע
זה אמנם נכתב בהומור אבל מגיע מכאב גדול(רחלי)
ותודו,לכל אחת מאיתנו יש איזה רחלי כזאת..בואו נראה כולנו לרחליות מי לובשת את החוטיני!

עצות יתקבלו בברכה
טוקבקים מגעילים,פחות..טוקבקיסטים זכרו,תמיד יש מישהו עם יותר גדול..ולי יש יותר גדול..וגם עור יותר עבה..

תודה

היוש
או...יש לי גם בן זוג...הוא גם לא סובל את איך שאני נראית,הוא גם מתאמן בלחימה משולבת,חברים שלו מהזה
כל אחד מהם יוצא עם מיס פיטנס, נשוי למיס ביקיני,ורק חבר שלי עם מיס שניצלים...פאדיחות.
הוא גם מדבר עליהן,איזה מושלמת זאת,איזה סקווטים מושלמים עושה האחרת,איזה תחת מושלם יש לאחת במיוחד..
נו באמת...
נשים יקרות(וגברים אמפטים),עזרו לי לקחת את הצעד הראשון בדרכי להתחרות במיס פיטנס ולהראות לחבר שלי..ולרחליות של העולם
ממליץ להתייעץ עם איש/אשת מקצוע (שלרוב הם גם מתחרים/ות)
למשל אצלנו במכון יש מתחרה בפיטנס שגם מכינה בנות לתחרות
וגם עור יותר עבה
היי1

1. חבר שלך הוא נושא לשיחה נפרדת, נעזוב את זה כרגע

2. כדאי קודם כל: להתחיל להתאמן, להתחיל תפריט של חיטוב, ולהתחיל לקרוא מאמרים באתר. אם לאחר כמה חודשי חיטוב, וכמה חודשי מסה, תחליטי שאת מוכנה לכך נפשית(ופיזית) , תעברי לשלב הבא, והוא חיטוב תחרותי. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני אענה לפי הסדר,

-תודה,ראיתי שאתם בפתח תקווה,אין לכם אתר,אני אבדוק את העניין

-אכן הקדשתי את זמני לאימוני כח בדיוק למטרה זו ,ואז הוא התחיל אגרוף תאילנדי,אז אין לי סיכוי להכניס לו מכות

-זהו,שגם במקצועי הקודם,היתי מתאמנת למחייתי,וגם עכשיו רוב מה שאני עושה זה להתאמן
אבל תכלס לדעתי זה 80 אחוז מה שאתה אוכל,בלתי אפשרי כמעט לפצות על תפריט לא מדוייק עם אימונים
לעומת זאת ,עם תזונה מחושבת ומדוייקת,אפשר גם לשבת על התחת ולא לעשות כלום ולאבד שומן
אז נראה לי שאני צריכה להתיעץ עם גורם מקצועי,אסתכל גם במאמרים באתר

-נו...תחשוב כמה יתרונות יש לבן אדם שיש לו כאלה ביצים להוציא ליד חברה שלו כאלה דברים מהפה
יש פלוסים ומינוסים...

אין לכם אתר
אתר זה לא אינדיקציה לטיב המכון..
אבל היי,יש לנו דף ב'דפי זהב' !
(http://www.d.co.il/80057590/27900/)

-נו...תחשוב כמה יתרונות יש לבן אדם שיש לו כאלה ביצים להוציא ליד חברה שלו כאלה דברים מהפה
כל עוד את מאושרת אי אפשר להתכווח..

אהבתי את הכנות וההומור המופלא!
זאת הסיבה שחבר שלך איתך (תאמיני לי לא מתחתנים עם תחת!).

בכל מקרה נעזוב רגע את מיס פיטנס שזאת בעיני תחרות אדיוטית שעושה יותר נזק מתועלת למתאמנות, אין שום סיבה שלא יהיה לך תחת פגז ואומרת לך את זה מישהי שהוסיפה דבל קאפ לתחת (הם אומנם ירדו מהציצי אבל היי, יש לי תחת מדהים!).

כמו שכתבת בצדק המפתח לשינוי הוא בתזונה. עד כמה זה ריאלי מבחינתך להתחייב עכשיו לתפריט ולהתמיד בו?

לא כתבת נתונים כמו משקל וגובה אבל לפי התיאור שלך לא מדובר על חיטוב ארוך ויש לך מסת שריר סבירה. אם זה המצב ליווי תזונתי עם תכנית אימונים טובה יעשה את העבודה. האם זה מה שאת מחפשת?

אהבתי את הכנות וההומור המופלא!
זאת הסיבה שחבר שלך איתך (תאמיני לי לא מתחתנים עם תחת!).

כנ"ל, כמו הכתיבה שלך חחחחח

-אכן הקדשתי את זמני לאימוני כח בדיוק למטרה זו ,ואז הוא התחיל אגרוף תאילנדי,אז אין לי סיכוי להכניס לו מכות

Chick-Crush-Watermelons-With-Thighs-220x130.jpg

זה מישהי שהוסיפה דבל קאפ לתחת (הם אומנם ירדו מהציצי אבל היי, יש לי תחת מדהים!).

וסקוואט של 92.5KG שכחת להוסיף...

אבל תכלס לדעתי זה 80 אחוז מה שאתה אוכל,בלתי אפשרי כמעט לפצות על תפריט לא מדוייק עם אימונים
לעומת זאת ,עם תזונה מחושבת ומדוייקת,

מסכים אבל צריך לדעת איך להתאמן נכון, הרבה נשים וגם חלק מהגברים מתאמנות עם TRX או בשיעורי עיצוב למיניהם שמוכרים להן בחדר כושר שלא מקדמים אותן לשום מקום.

אותי מעניין לדעת מהי תכנית האימונים שלך כיום ?

להעיף את החבר קיבינימט, ואת עוד בסדר עם זה? את לא רואה שמשהו כאן לא תקין?

צחקתי איתך,לא עלייך 😃 את קורעת.

מאמר לחיטוב (רק לפי מה שכתבת, לא ברור באמת אם זה מה שאת צריכה או לא, אבל תפדאל): המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אחלה כוח רצון, דווקא אהבתי שאת מנתבת את החוסר פירגון שלו לשם.
רק שתדעי שכל הדוגמניות פיטנס לא נולדו פיטנס, לכולן יש גנטיקה טובה\מחורבנת אבל עם עבודה קשה והתמדה הכל אפשרי.
קרעי את התחת במכון (לא TRX, לא זומבה, לא שיעור עיצוב וחיטוב וחרטא אחרת...רק משקולות) ובמטבח.

ותודו,לכל אחת מאיתנו יש איזה רחלי כזאת..בואו נראה כולנו לרחליות מי לובשת את החוטיני!
אם להיות כנה, לא..לא לכולנו יש רחלי 😃 אבל את יכולה להפוך להיות הרחלי הזאת עם קצת מאמץ.

בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק עכשיו חזרתי מהעבודה
תודה רבה על כל האינפורמציה

מרטין-כן,זה פחות או יותר מה שאני מחפשת,אני לא ממש מצליחה בזה לבד.אני לא יודעת כמה קצר או ארוך
התהליך,אני מוצאת שכל עוד אני מתאמנת 5 שעות ביום,אני רעבה כל הזמן.

oz25-האימונים שלי מורכבים מ1-2 שיעורי בלט ביום(שיעור יהיה בין שעה לשעה וחצי)שישה -שבעה ימים בשבוע
,3 פעמים בשבוע אימוני כח שהם בעיקר משקל גוף(משיכות,דחיפות,עמידות ידיים,זחילות,סקווטים וכו),כל אימון אורך שעתיים,
2-3 פעמים בשבוע מתאמנת לבד על דברים טכניים שהיתי רוצה לשפר,בעיקר כח..אין הרבה אירובי
אני מנסה לדחוף ריצה פעמיים בשבוע,אבל זה די סבל בשבילי,לא יודעת למה..

הכוונה שלי בכל האימונים האלה היא להשתפר טכנית ולתחזק את היכולת הטכנית שיש
,אף פעם לא יעדתי את זה ללרדת במשקל,או עשיתי את זה כדי לרדת במשקל...ואז יש א אלה שאומרים לי שאני ככה
כי אני לא עושה אירובי,ואת אלה שאומרים שלא ממש צריך אירובי

הלכתי עם חברה מהבלט לנסות trx בשביל הכיף....אני לא יודעת יעיל לא יעיל,זה היה קשה החרא הזה.

elad5-נדרש דיון ארוך וחפירתי ,ואין לי כח לכתוב הרבה עכשיו

מורן-תודה,קראתי את המאמר...המספרים והחישוב קצת לא מתחברים לי לסכומים הגיוניים..או שאני מעריכה לא נכון...
הסתכלתי גם על עוד מאמרים שם שכן מבהירים דברים אחרים שלא הבנתי
וחכי..תמיד יגיע מישהו עם יותר גדול,אולי עדיין לא נתקלת ברחלי שלך,מי יתן וגם לא תתקלי.
וזה לא קצת מאמץ...אני רעבה.

white walker-כן בול כזה...רק בלי ציצים...וטרנינג אדידס

white walker-כן בול כזה...רק בלי ציצים...וטרנינג אדידס

אני רק מקווה שאת לא מתאמנת אצל "זינה" כזאת

oz25-האימונים שלי מורכבים מ1-2 שיעורי בלט ביום(שיעור יהיה בין שעה לשעה וחצי)שישה -שבעה ימים בשבוע
,3 פעמים בשבוע אימוני כח שהם בעיקר משקל גוף(משיכות,דחיפות,עמידות ידיים,זחילות,סקווטים וכו),כל אימון אורך שעתיים,
2-3 פעמים בשבוע מתאמנת לבד על דברים טכניים שהיתי רוצה לשפר,בעיקר כח..אין הרבה אירובי
אני מנסה לדחוף ריצה פעמיים בשבוע,אבל זה די סבל בשבילי,לא יודעת למה..

מניח שאת מעוניינת להישאר רזה בגלל הדרישות של הספורט שלך בדומה לדרישות בהתעמלות אמנותית.

השאלה אם בגלל הדרישות הללו את בכלל תוכלי להרשות לעצמך לעלות במסת שריר בספורט כזה ?

ותסתכלי על מה שכתבת - אם את רוצה להשוות את עצמך לדוגמנית פיטנס, מבחינת ימי האימון שלך - את בהחלט כזאת!

אם את רוצה לעלות במשקל - אירובי לא תהיה הדרך אלא להתחיל לעבוד כנגד התנגדות עם משקולות ולאכול בהתאם כדי שתוכלי להתאושש בין שלל הפעילויות. וסתם שתדעי - הגעת לפורום שרובו לא ממש אוהב לעשות אירובי וזה סבל גם בשבילו(גם אני) אבל אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
תצחק תצחק מהמערכון המפגר הזה
אבל יש בו מן האמת,פחד מוות מוציא מאנשים את התוצאות הפיזיות הכי פסיכיות

יש ספורט שהדרישות בו הן לא להיות רזה?חוץ מזה שאלא אם אתה 15 אחוז שומן ,כמה שיהיה עליך
יותר שומן יהיה לך יותר קשה לזוז,לזוז מהר,לקפוץ..

מבחינה אסטטית מה שמטריד אותי זה הכל ביחד
מסת שריר יש...אם אני מתאמנת ככ הרבה ועם 3 אימוני כח בשבוע פלוס זה שאני עושה את זה מאז שאני עובר
,ועל כל זה יש הרבה שומן,ואז אני נראית נורא רחבה וגדולה
אני מניחה שאם היתי יותר"רופסת",היתי נראית יותר קטנה,גם עם השומן עלי...
דוגמניות פיטנס נראות טוב...אני לא
לא שזה העיקר,אבל רואים עליהן את העבודה...עלי אי אפשר לראות,אני נראית כמו רואת סדרות על ספה עם גלידה מקצועית
וזה מבאס.
ועוד יותר בעסה זה שאם אני אגיד נמאס לי,אני אשב על התחת ואצום,אני ארד את השרירים ואשאר רק עם השומן.

לגבי האירובי,אני תוהה כמה באמת זה תורם
בן הזוג שלי טוען שלא אפטר מהשומן אם לא אעשה פעילות אירובית של לפחות 40 ד,ושאני צריכה להשקיע
בפעילות אינטנסיבית בדופק גבוה,הוא עושה את זה והוא רזה ושרירי ונראה טוב...אז אולי זה עובד
לחליפין,אני לא מספיק בכושר אירובי בשביל להגיע לכזאת אינטנסיביות.
גם דיאטנית שהלכתי אליה המליצה לי להוסיף אירובי אבל בדופק נמוך יחסית
מאמרים באינטרנט ממליצים להמנע מפעילות אירובית אינטנסיבית כדי לא לאבד שריר
אז אני לא יודעת כמה זה ממש עוזר לי...ולמאזן קלוריות,ביכולות האירוביות המוגבלות שלי
כשאצא לרוץ אשרוף אולי 100 קלוריות במקרה הטוב.

ניסיתי לרוץ יותר לאחרונה,זה נורא מעייף אותי וגם אחר כך כשאני מתאמנת סתם כואבות לי הרגליים מזה
השאלה היא אם זה מקדם אותי בכלל לאיפהשהו,ולמה אני אמורה לעשות את זה כדי לרזות אם אני שורפת בזה
די מעט קלוריות

תצחק תצחק מהמערכון המפגר הזה
אבל יש בו מן האמת,פחד מוות מוציא מאנשים את התוצאות הפיזיות הכי פסיכיות

יש ספורט שהדרישות בו הן לא להיות רזה?חוץ מזה שאלא אם אתה 15 אחוז שומן ,כמה שיהיה עליך
יותר שומן יהיה לך יותר קשה לזוז,לזוז מהר,לקפוץ..

מבחינה אסטטית מה שמטריד אותי זה הכל ביחד
מסת שריר יש...אם אני מתאמנת ככ הרבה ועם 3 אימוני כח בשבוע פלוס זה שאני עושה את זה מאז שאני עובר
,ועל כל זה יש הרבה שומן,ואז אני נראית נורא רחבה וגדולה
אני מניחה שאם היתי יותר"רופסת",היתי נראית יותר קטנה,גם עם השומן עלי...
דוגמניות פיטנס נראות טוב...אני לא
לא שזה העיקר,אבל רואים עליהן את העבודה...עלי אי אפשר לראות,אני נראית כמו רואת סדרות על ספה עם גלידה מקצועית
וזה מבאס.
ועוד יותר בעסה זה שאם אני אגיד נמאס לי,אני אשב על התחת ואצום,אני ארד את השרירים ואשאר רק עם השומן.

לגבי האירובי,אני תוהה כמה באמת זה תורם
בן הזוג שלי טוען שלא אפטר מהשומן אם לא אעשה פעילות אירובית של לפחות 40 ד,ושאני צריכה להשקיע
בפעילות אינטנסיבית בדופק גבוה,הוא עושה את זה והוא רזה ושרירי ונראה טוב...אז אולי זה עובד
לחליפין,אני לא מספיק בכושר אירובי בשביל להגיע לכזאת אינטנסיביות.
גם דיאטנית שהלכתי אליה המליצה לי להוסיף אירובי אבל בדופק נמוך יחסית
מאמרים באינטרנט ממליצים להמנע מפעילות אירובית אינטנסיבית כדי לא לאבד שריר
אז אני לא יודעת כמה זה ממש עוזר לי...ולמאזן קלוריות,ביכולות האירוביות המוגבלות שלי
כשאצא לרוץ אשרוף אולי 100 קלוריות במקרה הטוב.

ניסיתי לרוץ יותר לאחרונה,זה נורא מעייף אותי וגם אחר כך כשאני מתאמנת סתם כואבות לי הרגליים מזה
השאלה היא אם זה מקדם אותי בכלל לאיפהשהו,ולמה אני אמורה לעשות את זה כדי לרזות אם אני שורפת בזה
די מעט קלוריות

את לא חייבת לעשות אירובי על מנת לרדת במשקל. אבל אני תמיד ממליצה כן לעשות את המינימום, כי החיטוב הופך לסביל יותר וניתן לאכול קצת יותר בתפריט. את יכולה להוסיף בתור התחלה 30 דק' אירובי מתון בסוף כל אימון כח, אבל זה ממש לא חובה. הכי חשוב הוא להיצמד לתפריט כתוב מראש.

1. בן הזוג שלך מטומטם.
2. תשכחי מתחרות מיס ביקיני. תתחילי להתאמן ולאכול בצורה מסודרת והתוצאות יבואו.
3. יש לך יותר מדי בלאגן בראש, את צריכה להתחיל לקרוא את כל מה שפורסם כאן בערך ולחזור לשאול שאלות עוד כמה ימים.
4. אימוני משקל גוף הם לא אימוני כוח. את צריכה 2-3 אימוני כוח מסודרים בשבוע.
5. בן הזוג שלך מטומטם.

או שאת מטרילה, או שהחבר שלך באמת דביל.
בכל מקרה סחתיין על ההשקעה ובהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
לגבי הטענות על הטמטום של החבר שלי...
הדבר היחיד המטומטם שאני רואה בהתנהגות שלו,הוא הדבר שאני רואה אצל המון אנשי חדרי כושר ש"מצליח להם"
הבטחון שזה ממש פשוט ושכל מי שנראה שמן או חלש לכאורה,פשוט מפונק עצלן או לא מוכן לעבוד קשה מספיק
הנחה שגויה ודי מקוממת

זה מעניין שרוב מי שהצהיר בוודאות על טמטומו של החבר,היו גברים

שוב,זה נושא לדיון בפני עצמו,נתתי תמונת מצב רק של הצד שלי במערכת יחסים של שנים בנקודת זמן ספציפית
אין מספיק פרטים לראות אפילו קצת מהתמונה
לכל החכמולוגים..
אתה יוצא עם כוסית ופתאום היא נהיה פרה,תהיה בסדר עם זה?
יש משהו שחוזר על עצמו שנים והוא לא מוצא חן בעיניך ואתה צריך לחיות איתו,לא תגיד כלום?
ניסיתם פעם להסתובב עם בחורה שגם לא נראית טוב וגם מבואסת מזה שהיא לא נראית טוב?
וגם פה אני נותנת אחוז אחד מהפרטים שיש לתת כדי להסביר את הסיטואציה

לגבי מאמרים...ככל שאני קוראת יותר אז אני מבולבלת יותר.

טרול אני לא..
לפחות לא פה...אבל בזמני הפנוי אני מטרילה פורומי מאמאזון למיניהם,אני מאוד ממליצה

Back
למעלה תחתית