הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון על חשיבותם של שותפים לאימונים

אני מעריך כל מי שמתאמן כבד .

למי שלא אוהב לראות ספורטאים שמנים או מכוערים מוזמן להעביר לערוץ האופנה ולהנות .

בנוגע לאנשים שעוברים בין תחומים (לא שאכפת לי) אבל אני לא מכיר פה בכלל BB אז אני לא מבין על מי אתה מדבר .

ועכשיו בקשר לאימונים , תשאלו את עצמכם למה אתם מקפידים בתזונה (וחלקכם גם בסטרואידים) על תכנון מדוייק ברמות רציניות מאוד אבל שמגיע לאימונים אתם עובדים בצורה אקראית וללא שום קריאה בנושא והסתמכות על חצאי שטויות .

בחייאת מווו,
הדברים שכתבת כאן נעים על הגבול שבין מוזרים ובין פשוט מטופשים.
אתה לא מצליח לחשוב (לבד) על שום ענף בו מישהו מתאמן/עוסק אבל ללא שהוא יתחרה בתחרות
רשמית?
ואם תצליח, להגדרתך, להוכיח ש BB אינו ספורט "רגיל", מה בדיוק יוצא לך מזה?

האם מישהוא שלא משחק טניס הוא טניסאי חובבן ?
BB זה תחרות , אימון בחדר כושר זה לא .

coldfire
מי אתה שתקבע אם אני מתאמן בצורה אפקטיבית,אתה ראית אותי?אתה יודע מה הכושר שלי?הכח שלי?אתה יודע איך אני מתאמן באיזה תוכניות?אתה יודע מה המטרות שלי?אתה יודע אם אני מגיע אליהן?

לא טענתי כלום לגביך. תקרא את ההודעה שלי שוב. זו הייתה הערה כללית.

bb" הוא רק מי שמתחרה" על סמך מה אתה קובע אקסיומות?על פי דעתך?זו פשוט שטות מוחלטת...
אני חייב להיות על במה עם חוטיני בשביל להקרא מפתח גוף?!מה דעתך על אדם ששוקל 100+ עם אחוז שומן חד ספרתי ומחליט על דעת עצמו לא להתחרות.האם הוא לא מפתח גוף?האם זה לא פיתוח גוף לשמו?(הרכב גוף אופטימלי עם מסה הרבה יותר גבוהה מהאדם הממוצע).
לא כל מי שעוסק בפיתוח גוף רואה בעלייה לבמה מטרה נעלה,אני אישית יכול להעיד על עצמי שהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לעלות על במה.
כן, אם אתה לא מתחרה אתה לא בודיבילדר. אין לי כוח להכנס לזה כי כבר היו דיונים על זה בפורום. לא חסרים גם פאוורליפטרים על אחוז שומן נמוך ששוקלים יותר מ 100 קילו. אין שום קשר.

אתה מדבר איתי על צרות אופקים?!
תראה עם כמה התניות אתה מגיע לדיון איתי,
"אני מבין שחינכו אותך.."
"תדע לחשוב לבד..."
אתה לא מכיר אותי בכלל ותאמין לי שעברתי לא פחות ממך בתחום...(נכון,כבר אין לי סבלנות,חשק וזמן לקרוא כל מילה שריפוטו אומר ולהגיד אחריה "אמן"...כבר עברתי את התקופות האלה,אני מאמין שגם לך זה יעבור מתישהו..).

וכן,אני רואה באדם שנמצא ב-40% שומן ,עם השמנה ביטנית וכמעט ללא שום כושר אירובי(שנינו יודעים על היפרטרופיה חיצונית/פנימית של הלב והשפעתה) כאדם שנמצא בקבוצת סיכון יותר גבוהה מאדם בעל כושר אירובי טוב והרכב גוף טוב יותר.
אל תגיד לי שזה נשמע לך לא הגיוני....
מה שאתה מראה כאן זו שוב צרות אופקים. אתה מוזמן לבדוק לבד כמה פאוורליפטרים שמנים עם 40% שומן עוברים אירועי לב, לעומת רצי מרתון שהם כידוע האנשים הכי בריאים בעולם.
אני מודע להיפרטרופיה בלב. אין לה שום השפעה רעה. לא יודע למה בדיוק אתה מודע.
אם אתה יותר חזק, יש לך סיכוי יותר נמוך למות, בלי קשר לכל הפרטים הקטנים שאנשים אוהבים להכנס אליהם.

לא "תקעתי" (בשפתך..) שום דבר לא קשור בתגובה ולא ביקשתי הכרה בבאדיבילדינג כספורט.
רק אמרתי לאור התגובות כאן שאתם קצת מגזימים גם אם אתם לא שמים לב...
אתם נגד פיתוח גוף,אני מכבד את זה.באותו מטבע,תלמדו לכבד אחרים...

ואם גם עם התגובה הזו אתה לא מסכים,
ממש לא מעניין אותי...
איפה הייתה ההגזמה? תראה איפה היו מפתחי הגוף פעם ואיפה הם היום. ותגיד לי אם הרוקח שלהם לא יותר חשוב משותף לאימונים.

בחייאת מווו,
הדברים שכתבת כאן נעים על הגבול שבין מוזרים ובין פשוט מטופשים.
אתה לא מצליח לחשוב (לבד) על שום ענף בו מישהו מתאמן/עוסק אבל ללא שהוא יתחרה בתחרות
רשמית?
ואם תצליח, להגדרתך, להוכיח ש BB אינו ספורט "רגיל", מה בדיוק יוצא לך מזה?

אם אני משחק כדורגל/כדורסל בשכונה אני כדורגלן/כדורסלן חובב

מה בדיוק עושה BB חובבן ? פוזות במקלחת ?

החבר'ה כאן מאוד אינטיליגנטים אבל הסרקסטיות וצרות העין לא מוסיפה לכם נק' זכות.
coldfire
bb" הוא רק מי שמתחרה" על סמך מה אתה קובע אקסיומות?על פי דעתך?
אתה תמיד משתמש במושגים שאתה לא באמת יודע את משמעותם כחלק ממשפט?

הלכתם רחוק מדי, זה עניין של סמנטיקה ותו לא. BB = Body bulider, ובתרגום מילולי אדם המפתח את הגוף שלו. לכן, בהגדרה, כל אדם המפתח את הגוף שלו הוא BB.

נערך לאחרונה:
אתה תמיד משתמש במושגים שאתה לא באמת יודע את משמעותם כחלק ממשפט?

הלכתם רחוק מדי, זה עניין של סמנטיקה ותו לא. BB = Body bulider, ובתרגום מילולי אדם המפתח את הגוף שלו. לכן, בהגדרה, כל אדם המפתח את הגוף שלו הוא BB.

אז כל אדם הוא מפתח גוף, כל אדם אוכל ומפתח את גופו מתינוק קטן לאדם בוגר 😃

אז כל אדם הוא מפתח גוף, כל אדם אוכל ומפתח את גופו מתינוק קטן לאדם בוגר 😃
"מפתח" לא שווה ל"מתפתח". ובכל אופן, תגדיר את זה איך שבא לך, רק תוודאו שההגדרות שאתם משתמשים בהן זהות. זה לא באמת משנה.

האם מישהוא שלא משחק טניס הוא טניסאי חובבן ?
BB זה תחרות , אימון בחדר כושר זה לא .

מי שלא משחק טניס לא משחק.
אבל מי שכן משחק טניס, רק לא מגיע לטורניר רשמי, הוא כן טניסאי חובב.
ויש דוגמאות הרבה יותר טובות.

והנה תרגום של BB:
Body Building או "פיתוח/בניית גוף" בעברית.

אז אם מישהו כאן או שם, בונה את גופו כך שהוא יהיה שרירי בהרבה מהממוצע של בני האדם
ובמקביל עם אחוז שומן הרבה יותר נמוך בגופו - כן, הוא עושה בודיבילדינג

בנוגע לשטות שדיברת על האירובי ועל מחלות הלב זה ידוע שבנאדם שסובל מהשמנה ולא מבצע שום פעילות שתומכת בלב ובריאה מעלה את הסיכון שלו ללקות במחלות לב.

הכי קל להגיד שזה ידוע. והכי קל להשליך ממחקרים שנעשו על אנשים שיושבים כל החיים שלהם על התחת על ספורטאים, נכון?

אתה נהנה להתעסק בקקי, לפחות בשרשור הזה ועוד כמה שראיתי לאחרונה.

אני יכול (אם יתחשק לי) להגדיר WL או BB, רק ככאלו שזכו באליפות העולם או באולימפיה (בהתאמה) ואז אני אנצח.

מיציתי להפעם

אני מעריך כל מי שמתאמן כבד .

למי שלא אוהב לראות ספורטאים שמנים או מכוערים מוזמן להעביר לערוץ האופנה ולהנות .

בנוגע לאנשים שעוברים בין תחומים (לא שאכפת לי) אבל אני לא מכיר פה בכלל BB אז אני לא מבין על מי אתה מדבר .

ועכשיו בקשר לאימונים , תשאלו את עצמכם למה אתם מקפידים בתזונה (וחלקכם גם בסטרואידים) על תכנון מדוייק ברמות רציניות מאוד אבל שמגיע לאימונים אתם עובדים בצורה אקראית וללא שום קריאה בנושא והסתמכות על חצאי שטויות .

בתור אחד שבודיבילדינג זה האורך חיים שלו ובתור מישהו שהתחרה אני יכול לומר לכל חברי ואורחי הפורום שאין טענה נכונה יותר מזו.
אני אוהב בודיבילדינג ופאוורליפטינג אני נגד עקיצות למיניהם כמו "רוקדים בתחתונים" כי סה"כ המתחרים אוכלים הרבה חרא לפני התחרות ספורט או לא ספורט אבל אני בפרוש ולפני הכל נגד חצאי עבודה,אני נגד צ'יטינג ואני תמיד אומר למי שמתאמן איתי או בחדר כושר אתם באים לעבוד?או 100% עבודה או שאין התקדמות מי שבא להשקיע שישקיע את המקסימום שזה דבר ראשון אומר לעבוד עד הסוף ככה שצ'יטינג זה מחוץ לעסק.

מה זה "אורך חיים" של בודי בילדר?

מה זה "אורך חיים" של בודי בילדר?​

הפקדה על תזונה
התמדה באימונים
לסייקל כמו שצריך
ולהחשב בתוצאות שאתה רוצה להגיע להשיג בין אם זה הכנה לתחרות או עליה במסה באוף סיזון.
בלי סטיות.

אני חושב שמי שהפסיק "לבנות גוף" מצא סיבה יותר מעניינת להתאמן, והחליט שזה קצת מחלת נפש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טרול...
אני יודע בדיוק את משמעות המושגים שרשמתי בשתי ההודעות.
ושאלה לי אליך,
אתה תמיד רושם הודעות קצרות ומעצבנות רק בשביל לקבל קצת תשומת לב?

אקסיומה-עיקרון מובן מאליו, שאינו מצרך הוכחה.
קולדפייר קובע עובדות על סמך דעתו ותו לא.לכן השתמשתי במושג.

בקשר למשפט הראשון שציטטת אותי.
אני עומד מאחורי כל מילה,אתה רוצה הסבר למושג?
(פשוט זה יגרור אחריו ויכוח אינסופי ממשתמשים לא מעטים כאן..)
ודרך אגב,לא באתי שתבדוק את יכולת ההבעה שלי בכתב,מעניין שבכל מסגרות הלימוד שהייתי בהן זכיתי להצלחה יתרה בתחום 😃

דאוס,מעריך את התגובות שלך....
בכל מקרה לא מנסה לריב כאן עם אף אחד וזה די ברור שאני במיעוט בפורום,
רק מעלה לכם נק' הסתכלות אחרת כמישהו שקצת קשה לו לשמוע את הזלזול כלפי תחום אחר..

טרול...
אני יודע בדיוק את משמעות המושגים שרשמתי בשתי ההודעות.
ושאלה לי אליך,
אתה תמיד רושם הודעות קצרות ומעצבנות רק בשביל לקבל קצת תשומת לב?

אקסיומה-עיקרון מובן מאליו, שאינו מצרך הוכחה.
קולדפייר קובע עובדות על סמך דעתו ותו לא.לכן השתמשתי במושג.

בקשר למשפט הראשון שציטטת אותי.
אני עומד מאחורי כל מילה,אתה רוצה הסבר למושג?
(פשוט זה יגרור אחריו ויכוח אינסופי ממשתמשים לא מעטים כאן..)
ודרך אגב,לא באתי שתבדוק את יכולת ההבעה שלי בכתב,מעניין שבכל מסגרות הלימוד שהייתי בהן זכיתי להצלחה יתרה בתחום 😃
אקסיומה זה לא "עקרון מובן מאליו", זו שטות גמורה. אקסיומה היא הנחת בסיס, ומעצם היותה "הנחה", לא ניתן להוכיח אותה. לדוג' אתה מוזמן לקרוא על גאומטריה פרוייקטיבית, בה גם ישרים מקבילים נחתכים.

בנוגע לפסקה בה רשמת "צרות עין", "צרות עין" = קנאה. אתה כנראה התכוונת ל"צרות אופקים".

אבל אבל....לטרולים אסור להגיב.
איך אתה עושה כזאת טעות... : ))

טרול...
אני לא מאמין שאני ממשיך,אבל...

עד כמה שאני יודע,
אקסיומה היא אכן הנחת יסוד,
אבל היא חייבת להיות נכונה בשביל להוכיח לוגיקה מסויימת בהמשך ,לא?
ואם אתה קובע אקסיומות על דעת עצמך בלי בסיס זה לא מגוחך?

"אני עומד מאחורי כל מילה,אתה רוצה הסבר למושג?
(פשוט זה יגרור אחריו ויכוח אינסופי ממשתמשים לא מעטים כאן..)"
זה מה שרשמתי,מה אתה מסיק מזה(עם דגש למה שרשמתי בסוגריים)?
התכוונתי ל"צרות עין" או "צרות אופקים"?

הפקדה על תזונה
התמדה באימונים
לסייקל כמו שצריך
ולהחשב בתוצאות שאתה רוצה להגיע להשיג בין אם זה הכנה לתחרות או עליה במסה באוף סיזון.
בלי סטיות.
זה גם תקף לגבי אנשים שהם לא BB. ואני לא רואה איך זה "אורח חיים", זו לא השקעה של יותר מכמה שעות בשבוע.
טרול...
אני לא מאמין שאני ממשיך,אבל...

עד כמה שאני יודע,
אקסיומה היא אכן הנחת יסוד,
אבל היא חייבת להיות נכונה בשביל להוכיח לוגיקה מסויימת בהמשך ,לא?
ואם אתה קובע אקסיומות על דעת עצמך בלי בסיס זה לא מגוחך?
תכנס לויקיפדיה, אתה חד משמעית טועה.

Back
למעלה תחתית