הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון על חשיבותם של שותפים לאימונים

• פותח/ת השרשור
אז בוא נכניס גם את מיס עולם למשחקים האולימפים ואולי גם את את אלוף השש בש המקומי

אם הם מוכנים לקנות כרטיסים, למה לא? אני חושב שאת מיס עולם יכניסו בחינם, אבל לא נהייה קטנוניים 😉

לדעתי, פיתוח גוף לא יוכל להיות ספורט אולימפי כי הוא דורש מהמתחרים בו להשתמש בחומרים וזה נוגד את "הרוח האולימפית". אל תבין לא נכון, אני לא תמים לחשוב שכל הענפים האחרים נקיים, אבל ברור וידוע שברמה העליונה כל המתחרים בפיתוח גוף משתמשים בחומרים כאלה ואחרים באופן גלוי וזה ההבדל.

כל הספורטאים משתמשים בחומרים

• פותח/ת השרשור
כל הספורטאים משתמשים בחומרים

אלא אם יש לך הוכחה רצינית (העובדה שחלק מהספורטאים צורכים כימיקלים לא מספיקה), הצהרה הזו כוללנית ולא מדוייקת.

האמת שרוב הספורטאים לא משתמשים.
צריך די הרבה כסף והשקעה על מנת להתחמק מן הבדיקות , בייחוד שהן היום רציפות ונעשות במשך כל השנה ולכן אין גם האפשרות כמו שהייתה בעברה להתנקות מן לפני תחרויות .
בעניין של הפוטבול אני יודע שכמה שזה מוזר יש ירידה בשימוש ככל שעולים ברמה , השימוש בקולג'ים ותיכונים הרבה יותר גבוה מבNFL בגלל הבדיקות הקפדניות יותר .

99.9% אם לא 100% מכל מי שמשתתף באולימפיידה ומשחקים אולימפים כאלה ואחרים משתמש, ואם אתם אומרים שלא אז אתם נאיבים חבל על הזמן.
להשתמש לא בהכרח אומר בזמן תחרות, אפשר לעשות אחלה ניקוי 3-4 שבועות לפני תחרות ולא ישאר זכר.
קראתי גם בכמה מקומות שיש כאלו שעושים כמה ימים לפני דיאליזות (כן כן ממש כמו לחולי כליות) וזהו, באים כמו חדשים [ הבעיה היחידה היא חוסר התאוששות לאחר דבר שכזה לכן לא הרבה עושים זאת]

לא התכוונתי שבענפים אחרים לא משתמשים, אבל שם השימוש אינו באופן מוצהר כמו בפיתוח גוף; לא כותבים על זה במגזינים לפיתוח הגוף, אבל כל מי שבתחום יודע שזה המצב.
וכן, גם לדעתי פיתוח גוף אינו ספורט, בדיוק כמו התעמלות אומנותית, מפני שמדרגים את המתחרים לפי ניקוד והניקוד הזה אינו אובייקטיבי ומוחלט, להבדיל מריצה, הרמת משקולות, טניס וכו'.

99.9% אם לא 100% מכל מי שמשתתף באולימפיידה ומשחקים אולימפים כאלה ואחרים משתמש, ואם אתם אומרים שלא אז אתם נאיבים חבל על הזמן.
להשתמש לא בהכרח אומר בזמן תחרות, אפשר לעשות אחלה ניקוי 3-4 שבועות לפני תחרות ולא ישאר זכר.
קראתי גם בכמה מקומות שיש כאלו שעושים כמה ימים לפני דיאליזות (כן כן ממש כמו לחולי כליות) וזהו, באים כמו חדשים [ הבעיה היחידה היא חוסר התאוששות לאחר דבר שכזה לכן לא הרבה עושים זאת]

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני ומשה מכירים מישהו שהשתתף באולימפיאדה ועל סמך השריטה הנפשית העמוקה שלו עשו עליו בדוק בשנות ה60 כמה נסיונות חחחחחחחח הוא אפילו כתב ספר 🤩🤩🤩
כמובן שהוא טוען שהוא לא נגע בכלום ולא שווה לגעת בשום דבר חוץ מקריאטין חחחחחח 😈👹

נערך לאחרונה:
מה איתך גלעד,הכל בזכות הNO EXPLODE.

Back
למעלה תחתית