הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ל AB

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום,
אני בן 15 70 קילו 1.82 מתאמן כ5 חודשים בתכנית fbw. בנוסף אני מתאמן בכדורסל 4 פעמים בשבוע.
אני רוצה לעבור לAB כי בקיץ אין לי כדורסל ואני רוצה לנצל את זה שיש לי יותר זמן ללכת לחדר כושר.
שאלתי מאמן בחדר כושר שלי אם כדאי לי לעבור לAB, הוא אמר לי שלא כדאי לי לעבור לAB כי עוד לא מיציתי את ה fbw ובכלל לא כדאי לי לעבור עד שאני מגיע למשקל גוף של 80-85 ק״ג.
האם הוא צודק? כדאי להקשיב לו? כי לפי מה שהבנתי מומלץ לעבור לAB אחרי כשלושה חודשים בfbw, ואני כבר חמישה..
תודה

זה בדיוק מה שניסינו להגיד לך! אמרתי כבר שהמון מתאמנים אוכלים הרבה מעבר לתחזוקה הקלורית שלהם ובסוף מתפלאים למה הם משמינים כל כך. לגבי השאלה השנייה תעשה מתח וזהו. אם אתה יכול לעשות מתי עם משקל יהיה יותר טוב.

זה בדיוק מה שניסינו להגיד לך! אמרתי כבר שהמון מתאמנים אוכלים הרבה מעבר לתחזוקה הקלורית שלהם ובסוף מתפלאים למה הם משמינים כל כך. לגבי השאלה השנייה תעשה מתח וזהו. אם אתה יכול לעשות מתי עם משקל יהיה יותר טוב.
לא צריך לעשות לפי התכנית המקורית פאוור קלין?
ולא כל כך הבנתי את התשובה שלך.. אתה מתכוון שכן אפשר לעשות SS גם בלי לאכול הרבה?
תודה

תעשה אם אתה רוצה אבל תצטרך ללמוד טכניקה בקפדניות.
וברור שאתה צריך לאכול הרבה. בכל תוכנית אימונים אתה צריך לאכול הרבה כדי לגדול. אבל יש הבדל בין לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה שלך ויש לאכול 500-300. נניח הגוף שלך שורף במנוחה 2000 קלוריות אז למה לדחוף עוד 1000 כמו חורני ובמיוחד עם משקלים כאלה. תתחיל להכניס 2500-2300 קלוריות, תראה איך אתה מתקדם ובמידה ואתה נתקע אז תעלה עוד קלוריות..

אני יכול לעשות SS בלי לאכול הרבה מאוד ולעלות הרבה בשומן?
חשבתי על זה, ואם כן אני אולי שוקל לעשות SS.
התכנית היא ככה נכון?:
A:
סקוואט 5X3
בנץ' פרס 5X3
דדליפט 5X1

B:
סקוואט 5X3
מיליטרי פרס 5X3
ופה מה התרגיל שעושים? לא הבנתי כל כך

תודה
אם אתה תאכל סתם מלא אוכל אתה תשמין. כמו שגודזילה אמר ברור שצריך לאכול הרבה בישביל לעלות במסת שריר. תפסיק לחשוב שאם אתה צריך לעשות אסאס אתה צריך לאכול מעל 4 אלף קלוריות עם אוראו וחלב כל יום. 2 כפול משקל גוף חלבון, 1.1 כפול משקל גוף שומן ותתחיל מ200 פחמימה ותעלה כל שבוע 50 עד שתראה עלייה במשקל לא מוגזמת.
לגבי התוכנית הרוב מוותרים על פאוור קלין אבל זהו תרגיל חשוב מאוד אז אני ממליץ שתלמד טכניקה, תצלם, תעלה לפורום ותקבל ביקורת.

עזוב אל תסבך אותו לגבי הפאוור קלין. שיעשה מתח או בנט אובר רואו בינתיים.
שמע לדעתי עדיף שהוא יחרוש סרטונים ללמוד .. כי מלא אנשים מוותרים על התרגיל הזה וזה כי הם לא קראו את הספר(אישית לא קראתי אבל ראיתי בסרטון שבספר מומלץ ועדיף לעשות פאוור קלין ולא לוותר עליו) וזה טעות לוותר על זה.

עזוב אל תסבך אותו לגבי הפאוור קלין. שיעשה מתח או בנט אובר רואו בינתיים.

שמע לדעתי עדיף שהוא יחרוש סרטונים ללמוד .. כי מלא אנשים מוותרים על התרגיל הזה וזה כי הם לא קראו את הספר(אישית לא קראתי אבל ראיתי בסרטון שבספר מומלץ ועדיף לעשות פאוור קלין ולא לוותר עליו) וזה טעות לוותר על זה.

אני אוכל בסביבות ה2800 קלוריות ביום.. ואני עולה במשקל.. זה בסדר?
לגבי הפאוור קלין, זה מאוד קריטי לעשות אותו ולא לעשות מתח במקום? כי שמעתי שזה קצת מסוכן בגיל צעיר ומאוד קשה ללמוד את הטכניקה..
ואם אני עושה מתח, אז כמה חזרות כפול כמה סטים? (אני יודע שכשיהיה קל אני אוסיף משקל)
תודה

אני אוכל בסביבות ה2800 קלוריות ביום.. ואני עולה במשקל.. זה בסדר?
לגבי הפאוור קלין, זה מאוד קריטי לעשות אותו ולא לעשות מתח במקום? כי שמעתי שזה קצת מסוכן בגיל צעיר ומאוד קשה ללמוד את הטכניקה..
ואם אני עושה מתח, אז כמה חזרות כפול כמה סטים? (אני יודע שכשיהיה קל אני אוסיף משקל)
תודה
כל עוד אתה עולה במשקל אז למה להוסיף עוד קלוריות? לגבי פאוור קלין כן זה קריטי.. ומה ששמעת מפגר לחלוטין

כל עוד אתה עולה במשקל אז למה להוסיף עוד קלוריות? לגבי פאוור קלין כן זה קריטי.. ומה ששמעת מפגר לחלוטין

על איזה שרירים עובד פאוור קלין?
ובמקרה שאני משום מה לא אעשה את זה בסוף, אז התרגיל שעדיף לשים במקום הוא אכן מתח או תרגיל אחר?

על איזה שרירים עובד פאוור קלין?
ובמקרה שאני משום מה לא אעשה את זה בסוף, אז התרגיל שעדיף לשים במקום הוא אכן מתח או תרגיל אחר?
על מלא שרירים תאמת..
אחי אני אומר וממליץ לך לעשות את התרגיל, הוא יעזור לך בכדורסל ובכלל תרגיל מעולה

על מלא שרירים תאמת..
אחי אני אומר וממליץ לך לעשות את התרגיל, הוא יעזור לך בכדורסל ובכלל תרגיל מעולה

אוקיי, אני אנסה ללמוד את הטכניקה..
אבל למקרה שלא, מה התרגיל שכדאי לשים במקום ולכמה חזרות כפול כמה סטים?
ועוד שאלה: עם כמה משקל להתחיל בSS? כי יש לי משקלים נמוכים אבל לא מוט ריק..
תודה

אוקיי, אני אנסה ללמוד את הטכניקה..
אבל למקרה שלא, מה התרגיל שכדאי לשים במקום ולכמה חזרות כפול כמה סטים?
ועוד שאלה: עם כמה משקל להתחיל בSS? כי יש לי משקלים נמוכים אבל לא מוט ריק..
תודה
תקרא את הספר לפני שאתה מתחיל אותו.
ותעשה בנט אובר רואס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית