הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון אימוני STREET WORKOUT ואימוני משקולות

• פותח/ת השרשור yanov10
  • פורסם בתאריך

yanov10

משתמש מתחיל
203
9
נק' מוניטין:
9
203
9
שלום לכם,
אני מתאמן כבר חצי שנה במשקולות ויש התקדמות רבה.
אני מעוניין להתחיל גם אימוני STREET WORKOUT
כרגע אני עושה אימון ABXABXX.
איך כדי לי לשלב זאת?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת אימוני סטריט ...
אימון לדוגמא
six-mix-beginner__routineM.jpg

את יכול לבצע זאת בצורה כזאת:
S - אימון street workout
X - יום מנוחה

SXSXABX
או
ABXSXSX

סטריט זה SKILL BASED ולכן מבחינת פיתוח מסת שריר הוא לא אידיאלי. כמה שפחות תשקל ככה תהיה יותר טוב בגלל מנופים וכו- גם אם זה שריר. לעומת זאת רוב תוכניות הAB מתאימות בשביל "גדילה", משהו שיפריע לך בסרטריט. אז אם יש לך גם מטרה להיות בסריט וגם להיות גדול זה אפשרי אבל דורש תכנון מדויק של כל תרגיל. לדוגמא בסרטריט יהיה לך מתח ומקבילים\ וריאציות מה שיפגע לך באימוני חזה,אחורית וגב. כמוכן פיסטול וסקוואטים, אפשר לשלב רק צריך לתכנן כמה פעמים בשבוע אתה מעוניין לעשות תוכנית קליסטניקס,האם אתה מעדיף לעשות קליסטניקס אחרי אימון משקולות ואיזה תרגילים אתה בוחר. לדוגמא אפשר לוותר על פיסטול\סקוואטים במידה והמטרה שלך לעשות פיסטול\סקוואטים כבדים.
כמה שיותר תברח ליותר כיוונים ככה יותר קשה יהיה לך לקבל תוצאה במשהו ספציפי.

די קשה להתמחות ולהשקיע ככה ב2 הסוגים של האימון, אתה יכול לבחור אחד מהם ומהשני להוסיף אלמנטים, לדוגמא לעבוד AB ולאחר האימון להוסיף 10-15 דקות לפיתוח SKILL בSW (פלאנק, וראיציות של מתח, פיסטולים והכל)

או פשוט לקחת תרגילים בסיסיים ולבצע אותם נגיד בסטייל של 5/3/1 ושהתרגילי עזר יהיו האימוני SW

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות אנשים.
הבנתי שקשהה לשלב בין שתי הדברים ולכן בסוף כל אימון משקולות אעשה כמה סטים של SW

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית