הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין למה החיטוב לא עובד

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
אני עושה כרגע חיטוב כבר 3 שבועות בהם אני עוקב בידיוק אחרי מה שאני אוכל בעזרת myfitnesspal שלפיו אני צריך לאכול 1200 קלוריות ביום.
הגובה שלי הוא 168 ואני שוקל כרגע 57.2, המטרה שלי זה לרדת ל54 ולהיות על אחוז שומן נמוך ומשם מסה ארוכה מאד, אני עושה את החיטוב בשביל שלא להגיע לאחוזים גבוהים מידי במסה ובנוסף כדי באמת לראות את השינויים של המסה.

בינתיים ב3 שבועות האלה ירדתי בידיוק קילו, שבשביל 3 שבועות הייתי אומר שזה מעט מידי.

ברוא לי שהתשובה ההגיונית היא ״תאכל פחות ותפחית בקלוריות״ אבל הבעיה היא שאני כבר על 1200 קלוריות וציפיתי לירידה ממש מהירה, ולרדת ל1000 קלוריות נשמע לי מופרך.

תתחיל מאסה אתה שחיף ומשום מה אתה רוצה להיות שחיף מורעב.
שתגיע ל 70 קילו תתחיל חיטוב.
מה זה המשקל הזה בכלל 57? אתה רציני שאתה רוצה לרדת במשקל!?

• פותח/ת השרשור
תתחיל מאסה אתה שחיף ומשום מה אתה רוצה להיות שחיף מורעב.
שתגיע ל 70 קילו תתחיל חיטוב.
מה זה המשקל הזה בכלל 57? אתה רציני שאתה רוצה לרדת במשקל!?
כבר אמרתי למה אני רוצה לעשות את החיטוב הזה...כן בסוף החיטוב אני יראה דיי רע אבל אז אני יוכל לעשות מסה ארוכה יותר ולהשאר על אחוז שומן נמוך. מה אתה מציע לי לעשות בשביל לסיים מהר עם החיטוב הזה ולהתחיל כבר מסה?

קודם כל אני מתרשם שאתה בעל שכל (לא ציני), לכן אענה באריכות ממחשבה שתקשיב.
אין שום יתרון לרדת עוד אחוז או שניים בשביל להעלות אותם חזרה במסה.
אתה חייב לגדול והרבה, אתה בתת משקל,
סיימת את החיטוב עוד לפני שהתחלת אותו,
תסב את תשומת הלב שרצית לתת לחיטוב לכיוון המאסה.
תשתדל להעלות כמה שיותר מאסה נקיה ולא לאכול שטויות.
אחרי שתעלה במשך כשנה ויהיה לך מאסת שריר תחשוב על לעשות חיטוב, כדי לראות את המאסה שצברת,
בלי קשר אגיד שאתה בנקודה נפלאה שאתה יכול לעלות מסת שריר בלי להעלות הרבה שומן או אפילו לרדת מעט באחוז השומן בתהליך.
זאת בעזרת מאסה עם תפריט מבוקר ואימונים קשים, אבל התוצאה מתוקה..

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מתרשם שאתה בעל שכל (לא ציני), לכן אענה באריכות ממחשבה שתקשיב.
אין שום יתרון לרדת עוד אחוז או שניים בשביל להעלות אותם חזרה במסה.
אתה חייב לגדול והרבה, אתה בתת משקל,
סיימת את החיטוב עוד לפני שהתחלת אותו,
תסב את תשומת הלב שרצית לתת לחיטוב לכיוון המאסה.
תשתדל להעלות כמה שיותר מאסה נקיה ולא לאכול שטויות.
אחרי שתעלה במשך כשנה ויהיה לך מאסת שריר תחשוב על לעשות חיטוב, כדי לראות את המאסה שצברת,
בלי קשר אגיד שאתה בנקודה נפלאה שאתה יכול לעלות מסת שריר בלי להעלות הרבה שומן או אפילו לרדת מעט באחוז השומן בתהליך.
זאת בעזרת מאסה עם תפריט מבוקר ואימונים קשים, אבל התוצאה מתוקה..
תודה, גם אתה נשמע כמו בנאדם עם שכל.
אתה לא חושב שלהתחיל מאסה על כ 15% שומן פחות או יותר זה נקודת התחלה לא משהו? הרי אם אני רוצה לעשות מסה ארוכה של שנה כמו שאתה אומר זה אומר שאני יעלה בדרך ל20%+ שומן שזה לא מצב שאני רוצנ להגיע אליו.
הנה תמונות של איך אני נראה עכשיו:

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 41.1 · צפיות: 218
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 42 · צפיות: 241
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 205
במשקלך שלך לרדת קילו ב 3 שבועות, זה סביר מאוד.
קח בחשבון שבתפריט של 1200 קלוריות, קל מאוד לטעות בכמות הקלוריות ואז הירידה קטנה יותר

רק שתדע,שאם אתה עושה את המסה נכון,נקייה וטובה,אתה תרד באחוזי שומן.
רק בכוכב שבו מתקיים התנאי הזה:
211333107_67547.gif

ועכשיו רציני, הנוסחא היא פשוטה. אתה עושה חיטוב ולא יורד? תוריד קלוריות או תוסיף אירובי. אין פה מה לשאול ולהתייעץ. הנוסחה היא אותה נוסחה לכולם

• פותח/ת השרשור
רק בכוכב שבו מתקיים התנאי הזה:
211333107_67547.gif

ועכשיו רציני, הנוסחא היא פשוטה. אתה עושה חיטוב ולא יורד? תוריד קלוריות או תוסיף אירובי. אין פה מה לשאול ולהתייעץ. הנוסחה היא אותה נוסחה לכולם
ידוע, תקרא את השאלה עד הסוף.
אני שואל את זה כי משהו פה לא מסתדר לי, איך זה הגיוני שעם 1200 קלוריות יש ירידה כל כל קטנה? וכן הקלוריות ספורות נכון וזה בומע לאורך זמן של 3 שבועות כאשר אני סופר כל קלוריה בmyfitnesspal ככה שאין פה מקום לטעויות.

אני שואל את זה כי משהו פה לא מסתדר לי, איך זה הגיוני שעם 1200 קלוריות יש ירידה כל כל קטנה? וכן הקלוריות ספורות נכון וזה בומע לאורך זמן של 3 שבועות כאשר אני סופר כל קלוריה בmyfitnesspal ככה שאין פה מקום לטעויות.
כי אתה בקושי שוקל משהו

כי אתה בקושי שוקל משהו
מה שהוא אמר!

ואם המטבוליזם שלו הואט בגלל המינוס הקלורי? גם אז הוא צריך לעשות את זה?
לא.
(לא קראתי את כל התגובות)

לפעמים יציאה לניטראלי או תזמון העמסות בתדירות גבוהה יותר יכולה לעזור.
1200 קלוריות?!
זה כבר על תקן הלא בריא!

ואם המטבוליזם שלו הואט בגלל המינוס הקלורי? גם אז הוא צריך לעשות את זה?
במקרה שלו כדי להאיט את המטבוליזם הוא צריך לאכול 2 חתיכות חסה ביום. דיי בטוח שהוא לא הגיע לזה. אבל אתה צודק שזאת אכן אופציה. לא חשבתי לציין אותה כי היא נראית לי לא רלוונטית לאדם ששוקל כל כך נמוך

לא.
(לא קראתי את כל התגובות)

לפעמים יציאה לניטראלי או תזמון העמסות בתדירות גבוהה יותר יכולה לעזור.
1200 קלוריות?!
זה כבר על תקן הלא בריא!
תאורטית, אם RMR של בנאדם הוא 1800 קלוריות כי הוא ממש רזה ונמוך, אז מה הוא יכול לעשות? יש כאלה שלא יכולים להרזות ביותר מ1200 קלוריות

זו הייתה הכוונה שלי...
great minds think alike.

תאורטית, אם RMR של בנאדם הוא 1800 קלוריות כי הוא ממש רזה ונמוך, אז מה הוא יכול לעשות? יש כאלה שלא יכולים להרזות ביותר מ1200 קלוריות
לדעתי, ולפי הנתונים היבשים.. הוא כבר מספיק רזה.
אבל זאת רק דעתי..

רק שתדע, המחשבונים האלה לא מדוייקים ב 100%
תעלה את התפריט שלך

רק שתדע, המחשבונים האלה לא מדוייקים ב 100%
תעלה את התפריט שלך
רק לידע כללי כל מוצר שקיים שם משתמשים הכניסו את הנתונים ולכל מה שיש לידו V ירוק זה מאומת ונכון

רק לידע כללי כל מוצר שקיים שם משתמשים הכניסו את הנתונים ולכל מה שיש לידו V ירוק זה מאומת ונכון
רק לידע כללי,
1. מותרת סטייה של 20% ביחס למה שמוצהר על האריזה.
2. לא משנה כמה אתה פנאט לגבי השקילות, זה אף פעם לא מדויק
רק לידע כללי,
1. מותרת סטייה של 20% ביחס למה שמוצהר על האריזה.
2. לא משנה כמה אתה פנאט לגבי השקילות, זה אף פעם לא מדויק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית