עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל תודה על הביקורת,1. תסדר נשימה. אתה לא אמור לעשות את כל החזרות על נשימה אחת. זה אמור להראות ככה : אתה לוקח אוויר למעלה, יורד, עולה, אחרי העליה נושף ואז נושם עוד פעם וחוזר על הפעולה
2. בזמן שאתה נושם אתה אמור לעמוד לפחות שניה בין כל חזרה, זה עוזר לשמור על טכניקה תקינה שיכולה להיהרס אם אתה עובד מהר מדי כי אתה לא תקפיד על ירידה כמו שצריך
3. אתה יורד עמוק מדי ונראה שהגב שלך מתעגל טיפה בתחתית התנועה. תרד עד המקביל ותשמור על אותה צורה של הגב במהלך כל התנועה
1. ממש לא נכון. זה לא בזבוז זמן. נשימה נכונה מאפשרת לך לנצל את הפוטנציאל שלך כמו שצריך ולהמנע מפציעות מיותרות. בכל סרטון מקצועי שמסביר על ביצוע סקוואט תמיד יהיה חלק שמסביר על נשימה נכונה, שהיא מאוד מאוד הכרחית להצלחה בתרגיל!קודם כל תודה על הביקורת,
1. לגבי הנשימה ,נראה לי דבילי להוציא ולהחזיר ולבזבז זמן עם המשקל עליך,לא משנה מה המשקל כרגע אבל כל עוד אני יודע שיש לי שתי חזרות בנשימה הזאת למה לא לנצל את זה ? אני רואה הרבה חברה בפורום שלא עוצרים בין חזרה לחזרה לנשום, אם זה כזה דרסטי אני ינסה את זהו יראה איך זה משפיע.
2.תקפיד על ירידה אתה מתכוון מבחינת עומק או מבחינת מנח הגוף ?
3.יכול להיות שאתה צודק, אבל אני חושב שזה הביגוד שמפריע לראות או היותי שמנמן אז "הצדדים" פשוט נראים בירידה, ביום חמישי אצלם את השלישיה מאימון C בלי חולצה בשביל לבדוק את מה שציינת.
שוב תודה על הביקורת.
טוב ,אנסה ואעדכן , לא ישלול סתם. בחמישי נהיה יותר חכמים 😁1. ממש לא נכון. זה לא בזבוז זמן. נשימה נכונה מאפשרת לך לנצל את הפוטנציאל שלך כמו שצריך ולהמנע מפציעות מיותרות. בכל סרטון מקצועי שמסביר על ביצוע סקוואט תמיד יהיה חלק שמסביר על נשימה נכונה, שהיא מאוד מאוד הכרחית להצלחה בתרגיל!
2. התנועה של הסקוואט היא מורכבת. אני מתכוון בעיקר מבחינת מנח גוף שקשה לשמור עליו נכון בירידה בקצב מהיר. זה למה הכי מומלץ בין כל חזרה לחכות שניה כדי להתרכז מחדש בירידה. זה אולי לא מפריע לך בינתיים כי אתה עובד עם משקל נמוך אבל עוד כמה זמן כשתגיע למשקלי RM אתה תבין עד כמה זה חשוב
3. בעקרון לא יצא לי לפגוש אף בנאדם שעשה לואו באר לעומק שאתה עושה אותו והגב שלא לא התעקם בכלל. זה למה אני ממליץ לעשות לואו באר עד המקביל ולא עמוק יותר. אצלי הייתה בעיה דומה ואני פצוע בגללה (אצלי זה היה הרבה יותר גרוע)
העירו כבר על הנשימה.
לגבי עמוק מדי - לא מסכים, אין סיבה לא לרדת עמוק שאפשר וזה טבעי. תתקדם ככה.
צילמתי היום את הסט האחרון באימון B בסקוואט התאוששות כביכול בלי חולצה בשביל לבדוק אם הגב מתעגל, אפשר חוות דעת ? בעיני הוא לא מתעגל וג םאם כן לא משהו היסטרי או להתייחס אליו.1. ממש לא נכון. זה לא בזבוז זמן. נשימה נכונה מאפשרת לך לנצל את הפוטנציאל שלך כמו שצריך ולהמנע מפציעות מיותרות. בכל סרטון מקצועי שמסביר על ביצוע סקוואט תמיד יהיה חלק שמסביר על נשימה נכונה, שהיא מאוד מאוד הכרחית להצלחה בתרגיל!
2. התנועה של הסקוואט היא מורכבת. אני מתכוון בעיקר מבחינת מנח גוף שקשה לשמור עליו נכון בירידה בקצב מהיר. זה למה הכי מומלץ בין כל חזרה לחכות שניה כדי להתרכז מחדש בירידה. זה אולי לא מפריע לך בינתיים כי אתה עובד עם משקל נמוך אבל עוד כמה זמן כשתגיע למשקלי RM אתה תבין עד כמה זה חשוב
3. בעקרון לא יצא לי לפגוש אף בנאדם שעשה לואו באר לעומק שאתה עושה אותו והגב שלא לא התעקם בכלל. זה למה אני ממליץ לעשות לואו באר עד המקביל ולא עמוק יותר. אצלי הייתה בעיה דומה ואני פצוע בגללה (אצלי זה היה הרבה יותר גרוע)
ירידה עמוקה מדי בלואו באר לרוב תהיה מלווה בבאט ווינק. אין מה לעשות את זה כי זאת צורת התנועה. לא יצא לי לראות פה סרטונים של אנשים שמבצעים לואו באר מתחת למקביל ולא היה להם באט ווינק בכלל.העירו כבר על הנשימה.
לגבי עמוק מדי - לא מסכים, אין סיבה לא לרדת עמוק שאפשר וזה טבעי. תתקדם ככה.
צילמתי היום את הסט האחרון באימון B בסקוואט התאוששות כביכול בלי חולצה בשביל לבדוק אם הגב מתעגל, אפשר חוות דעת ? בעיני הוא לא מתעגל וג םאם כן לא משהו היסטרי או להתייחס אליו.