הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי משקל גוף

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
המטרה שלי כרגע, בין היתר, היא להשתפר בתרגילי משקל גוף,מקבילים, מתח, שכיבות סמיכה, הנד סטנד פושאפס, פרונט בק לבר, מאסל אפס, השאיפה היא לשלוט ברמה טובה שאוכל להתקדם לטבעות. כרגע אני עושה 3 סטים של מקסימום צינאפס ביום ראשון , 3 סטים של מקסימום פול אפס ביום חמישי ו3 סטים של מקסימום מקבילים ביום חמישי (כתרגילי עזר) ותרגילי ליבה ביום שלישי
אני עומדת כרגע על כ5 צינאפס 4 פול אפס 8~10 מקבילים ו20+ שכיבות סמיכה
הייתי רוצה לשמוע על איזה רוטינות עלי לעבוד כדי להגיע לפרונט לבר ומאסל אפ מלא(כרגע אני מצליחה להעלות רק יד אחת) ובכלל לשלוט בכל תרגיל משקל גוף

את רוצה להשאר במתכונת של לינארית או לשנות את התוכנית לגמרי כדי להשיג את המטרות האלה?

המטרה שלי כרגע, בין היתר, היא להשתפר בתרגילי משקל גוף,מקבילים, מתח, שכיבות סמיכה, הנד סטנד פושאפס, פרונט בק לבר, מאסל אפס, השאיפה היא לשלוט ברמה טובה שאוכל להתקדם לטבעות. כרגע אני עושה 3 סטים של מקסימום צינאפס ביום ראשון , 3 סטים של מקסימום פול אפס ביום חמישי ו3 סטים של מקסימום מקבילים ביום חמישי (כתרגילי עזר) ותרגילי ליבה ביום שלישי
אני עומדת כרגע על כ5 צינאפס 4 פול אפס 8~10 מקבילים ו20+ שכיבות סמיכה
הייתי רוצה לשמוע על איזה רוטינות עלי לעבוד כדי להגיע לפרונט לבר ומאסל אפ מלא(כרגע אני מצליחה להעלות רק יד אחת) ובכלל לשלוט בכל תרגיל משקל גוף
מה שאת צריכה זה פרוגרשן טוב,
ע"מ להגיע לפרונט לבר את צריכה לפחות 7-8 צ''ינאפס, מאסל אפ דורש 10-12 ורצוי מאוד חזה נוגע בבאר
שיפור במקבילים ושכיבות שמיכה - אך ורק תרגול, אין קסמים.
אם את רוצה כלים טובים לדברים האלה נסי להצטרף לכמה שיעורים לכיתה של עידו פורטל בתל אביב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית