קשיים מנטליים במסה

• פותח/ת השרשור dogli_3
  • פורסם בתאריך

dogli_3

משתמש מתחיל
80
42
נק' מוניטין:
140
80
42
אז... איך עושים את זה?
איך מתגברים על ה-"שמנת..." מהסביבה?
איך אתן מתמודדות עם ה"אין לי מה ללבוש" כשאתן מגלות שכל החולצות שלכן מרגישות כמו קונדום?
ואיך אתן מתמודדות עם הערות מסוג "שרירים? בשביל מה את צריכה את זה? את רוצה להיראות כמו גבר?"

אתן קונות בגדים חדשים כל חודש או שמראש קונות חולצות רחבות?
כל החולצות שלי נעשו צמודות בזרועות שזה דווקא מאד נחמד, אבל נראה שבקרוב אצטרך חדשות ולא בטוחה מה לקנות.

בגדי חורף ובגדי קיץ.........על אותו משקל...
בגדי מסה ובגדי חיטוב...

הערות וחיות אחרות?
המטרה מקדשת את האמצעים..

לגבי ביגוד.. כמו אצל נשים בהריון.. טייצים, חולצות טיפה רחבות, חצאיות ושמלות קלילות.
לא קונה הרבה בגדים בתקופת המאסה כי ברור לי שזו תקופה זמנית.
כמו ש @Baraky רשם יש כאלה גם שיש להן בארון בגדים לתקופת החיטוב לחוד ובגדים לתקופת המאסה לחוד.

לגבי שאר הדברים. את לא חייבת להסביר את עצמך לסביבה (הרוב גם ככה לא יבינו)..
פשוט תאמצי את זה - 🖕

תיפגשי עם כל מי שמעיר לך אחרי החיטוב ונראה אותו מדבר ;)
את יודעת מה המטרה שלך אז פשוט תעשי את זה בלי להתייחס לאף אחד, תחשבי רק על עצמך!

• פותח/ת השרשור
תודה!
הגעתי למשקל שמעולם לא ראיתי קודם (ואני מתכננת על עוד ארבעה חודשי מסה) והעבודה עם עצמי גם ככה לא תמיד קלה, אז לשמוע גם את הסביבה...

קודם כל זה באמת קשה, לאדם הממוצע המחשבה שמישהו רוצה לעלות במשקל נשמעת הזויה.
אם זאת מטרה שחשובה לך, תתעלמי מרעשי הרקע.
מנסיוני כדאי להיות עם יד על הדופק ולא תמיד שווה לעלות עוד במשקל תמורת עוד קצת משקל על המוט.

LEE PRIEST.jpg

תודה!
הגעתי למשקל שמעולם לא ראיתי קודם (ואני מתכננת על עוד ארבעה חודשי מסה) והעבודה עם עצמי גם ככה לא תמיד קלה, אז לשמוע גם את הסביבה...

הבעיה שלך היא בדיוק זאת.
ראשית, את לא צריכה בכלל לשקול את עצמך.
תביני, שהמשקל לא מעניין. הדבר היחיד שצריך לעניין אותך הוא אחוזי השומן והמרעה שלך /היקפים. משקל? לפח!

• פותח/ת השרשור
אם לא אשקל, לא אדע אם אני אוכלת מספיק כדי להתאושש.
המספרים על הצג לא מרתיעים אותי, אחוז השומן שלי גבוה. התחלתי מסה עם א"ש גבוה יחסית כי חיטוב מקדים לא היה תורם לי דבר מלבד מראה skinny fat (טעויות עבר) שממנו אני מעדיפה להמנע.

תודה, בכל אופן : )

כל הכבוד על ההשקעה, לבנות אני מניח שזה הרבה יותר קשה להיות מסה.

בכל מקרה כמו שאמרו תחשבי על סוף חיטוב

אם לא אשקל, לא אדע אם אני אוכלת מספיק כדי להתאושש.
המספרים על הצג לא מרתיעים אותי, אחוז השומן שלי גבוה. התחלתי מסה עם א"ש גבוה יחסית כי חיטוב מקדים לא היה תורם לי דבר מלבד מראה skinny fat (טעויות עבר) שממנו אני מעדיפה להמנע.

תודה, בכל אופן : )

אמרת את זה בעצמך, "... לא אדע אם אני אוכלת מספיק כדי להתאושש."

להישקל אינו הפתרון. המשקל שלך לא מהווה מדד ל"עד כמה אני אתאושש".
תעכלי ותנוחי מספיק והה יעבוד. אם תרגישי שאת לא מאוששת אז או שאת מעמיקה על עצמך יותר מדי, או שאת לא אוכלת ו/או נחה מספיק.

• פותח/ת השרשור
המשקל שלי מהווה מדד ל-"האם אכלתי יותר משאני צריכה לצורכי תחזוקה."
אני בחורה שיורדת מהר מאד במשקל אם אני אוכלת רק לפי תחושת רעב, ומאד קשה לי (פיזית) לשמור על משקל יציב/עולה, אז המספרים על הצג הם לגמרי משוב חיובי שנותן לי זריקת מוטיבציה.

להבנתי, אם לא אעלה במשקל, סימן שלא אכלתי מספיק כדי לאפשר לגוף להתאושש מהפעילות הנוספת (האימונים), ואז סביר להניח שארגיש תשישות וירידה בביצועים באימונים.

Back
למעלה תחתית