הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא עולה במשקל גוף במסה.

מורן

משתמש פעיל
331
94
נק' מוניטין:
754
331
94
איך זה הגיוני שאני במאזן קלורי חיובי עפ"י תפריט מאיש מקצוע, עולה במשקלי עבודה והמשקל גוף שלי לא עולה?
אם עולה, עולה אולי ב200 גרם ואחרי שבוע אני שוב במגמת ירידה.
חילוף חומרים מהיר - יש, אבל עד כדי כך זה משפיע?
יש מצב שהגוף כבר אומר "לא" למסה (כבר שנה בתהליך)?
יש עיניין בריאותי אולי שבגללו הגוף יכול לא להגיב כבר?

😭

תודה

הסיבה העיקרית במקרים כאלה היא שחושבים שאוכלים הרבה ובפועל לא. תכתבי את התפריט שלך ונתונים עליך

• פותח/ת השרשור
הסיבה העיקרית במקרים כאלה היא שחושבים שאוכלים הרבה ובפועל לא.
אני אוכלת 2800 קלוריות ביום (התפריט התחיל כמובן בפחות קלוריות ועלה עם הזמן) ולא מפספסת שום דבר מהתפריט, אז לאכול פחות מדיי אני לא ופה בדיוק מתחילה הבעיה.
יודעת בדיוק את הRMR שלי (בצעתי בדיקות במנוחה... יצא 1611 קלוריות ,1933 קלוריות כולל פעילות בסיסית) והכל. עפ"י הספר אני אמורה לעלות במשקל, בפועל או שהמשקל לא משתנה או יורד.

אותי מעניין איזה סיבות יש לגוף לא לעלות במשקל אם הוא נמצא במאזן קלורי חיובי?
הרי בתחילת המסה עליתי נהדר (למרות שגם אז נלחמתי, אבל לא ככה)

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי כבר, את מקרה מיוחד שצריך לטרוף מקררים. 😃

רק 3 ?

אני עולה יפה במסה מ3000 קלוריות ואני שוקל 95 קילו. רוצה להחליף?

רק לי אגב המספר 2800 קל' לאישה היה "טיפה" גבוה ? לא נשמע לי הגיוני.

אני מנחש שאנחנו לא נראה את התפריט.

• פותח/ת השרשור
אני מנחש שאנחנו לא נראה את התפריט.
אז ניחשת לא נכון

מצורף קובץ בו התפריט ההתחלתי + לא מצוין בתפריט עוד 2 פירות, 4 פרוסות לחם מלא, אגוזים, גבינה רגילה\גבינצ ונראה לי שזהו...סה"כ תוספת נוספת לתפריט עוד 600 קלוריות
(התפריט הזה היה משאיר אותי רעבה. אגב התזונאי הוא יאיר להב)

נ.ב
לא יודעת למה זה מציג את התמונה עקום

קבצים מצורפים

• 20151106_085642.jpg
    20151106_085642.jpg
    KB 84.7 · צפיות: 170
נערך לאחרונה:
אז ניחשת לא נכון

מצורף קובץ בו התפריט ההתחלתי + לא מצוין בתפריט עוד 2 פירות, 4 פרוסות לחם מלא, אגוזים, גבינה רגילה\גבינצ ונראה לי שזהו...סה"כ תוספת נוספת לתפריט עוד 600 קלוריות
(התפריט הזה היה משאיר אותי רעבה. אגב התזונאי הוא יאיר להב)

נ.ב

לא יודע מי כתב את התפריט, אבל זה לא מגיע ל 2200 קלוריות. אפילו לא קרוב. בטח שלא ל-2800 שדיברת עליהם.

• אהבתי
Reactions: DDT
  • פותח/ת השרשור
לא יודע מי כתב את התפריט, אבל זה לא מגיע ל 2200 קלוריות. אפילו לא קרוב. בטח שלא ל-2800 שדיברת עליהם.
רשמתי - יאיר להב.
יש לו תוכנה משלו לחישוב ערכים, הכל מפורט.
למה שהוא סתם ירשום זאת? 😵

רשמתי - יאיר להב.
יש לו תוכנה משלו לחישוב ערכים, הכל מפורט.
למה שהוא סתם ירשום זאת? 😵

לא יודע, אבל זה לא מסתדר. למשל 100 גרם אורז מלא מבושל לא מכיל 60 גרם פחמימה אלא בערך 25. 4 כפות שטוחות של שיבולת שועל לא מכילות 27 גרם פחמימה. לא בטוח שהן שוקלות 27 גרם בכלל. גם סלט ירקות לא סביר שהוא מכיל 34 גרם פחמימה. תכניסי הכל למחשבון קלוריות ותראי לבד.

תכלס זה באמת לא נראה כמו תפריט של 2800 קלוריות.אני מציע לשקול לבדוק את זה לבדך.
כנסי לאחד האתרים של מחשבון קלוריות,ותחשבי בעצמך את הערכים

איגוד הכירופרקטים מודיע כי לנוכח הביקוש הרב אין יותר מקום לטיפולים בצוואר תפוס עד המחצית השניה של שנת 2016. לנוחותכם מפורסם התפריט שוב:
upload_2015-12-7_18-46-42.png

אבל זה לא מגיע ל 2200 קלוריות
המחשבון כתב שם שסה"כ הקלוריות הוא 2293, ומורן מספרת שהיא מוסיפה על זה עוד כ-600 קלוריות ממקורות אחרים.

איגוד הכירופרקטים מודיע כי לנוכח הביקוש הרב אין יותר מקום לטיפולים בצוואר תפוס עד המחצית השניה של שנת 2016. לנוחותכם מפורסם התפריט שוב:
צפה בקובץ המצורף 31618

המחשבון כתב שם שסה"כ הקלוריות הוא 2293, ומורן מספרת שהיא מוסיפה על זה עוד כ-600 קלוריות ממקורות אחרים.

כן, אני יודע. אני טוען שהמחשבון משקר. לך זה מסתדר?

Back
למעלה תחתית