הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף ב-SS

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
שלום, לאחרונה נוצרה לי דלקת בכתף מעומס יתר מג'ודו ומחדר הכושר,
שמעתי שהרבה אומרים פה שיעזור לי מאוד לעבור עכשיו לSS ( אני כבר חצי שנה בערך ב-FBW)
אבל הבעיה היא שאני מעדיף שלא לעשות תרגילי כתפיים עד שהכתף תחלים (מילטרי פרס).
מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה בפציעה אל תתחיל לחשוב בכלל לכיוון SS
תן לגוף את הזמן שלנו להחלים, תעשה תרגילים בלי משקולת שמערבים את כל חגורת הכפתיים להחלמה
טובה יותר ותשמור על מערך חיים פוסיטיבי. 😆

מסכים עם זה שמעלי.
בנוסף אני ממליץ בחום ללכת לאורטופד הוא יבדוק אותך ו בהתאם ישלח אותך לפיזטורפיה/כדורים/אולטרסאונד/ הכל ביחד.

בכל מה שקשור בכאבי כתף זה טעות להפסיק לעבוד כתפיים , צריך לעבוד נכון.

איפה הכאב? האם הלכת להבדק? כמה זמן כואב?

בכל מה שקשור בכאבי כתף זה טעות להפסיק לעבוד כתפיים , צריך לעבוד נכון.
שמע, אני מדבר ממה שחוויתי על עצמי. בהתחלה כאב קצת וחשבתי שזה יעבור וזה רק החמיר וגם אחרי חודש שלא עבדתי כתפיים זה לא עבר עד שבסוף הלכתי לאורטופד והוא שלח אותי למספר טיפולים אצל פיזוטרפיסט ונתן לי כדורים ורק אז זה עבר (סה"כ כמעט שלושה חודשים).

בגלל, זה אני ממליץ לא להתגרות בכתפיים עד שזה לא נרגע.
אם מה שאתה טוען מבוסס לא איכפת לי לחזור בי.

שמע, אני מדבר ממה שחוויתי על עצמי. בהתחלה כאב קצת וחשבתי שזה יעבור וזה רק החמיר וגם אחרי חודש שלא עבדתי כתפיים זה לא עבר עד שבסוף הלכתי לאורטופד והוא שלח אותי למספר טיפולים אצל פיזוטרפיסט ונתן לי כדורים ורק אז זה עבר (סה"כ כמעט שלושה חודשים).

בגלל, זה אני ממליץ לא להתגרות בכתפיים עד שזה לא נרגע.
אם מה שאתה טוען מבוסס לא איכפת לי לחזור בי.
בגלל זה כתבתי צריך לדעת מה לעשות ולא סתם לעבוד כתפיים.
כמובן תלוי בסוג בפציעה , כל פציעה והפרוטקול שלה

בכל הקשור ל SS, אני אצטט את @stitch שבזמנו אמר לי ש SS אי אפשר לשלב אם שום אימום, אפילו לא אימוני שחמט.

יש שמועות שמאז שהוא קיבל את התואר משתמש כבוד הוא הפך להיות 99% טרולר ו1% רציני.
נקווה שאלו שמועות.

זה עדיף ממה שהיה לפני זה, כשהיה 100% טרולר.
58116188.jpg

טוב, אני אנסה להצדיק את ה-progress. פותח השרשור: הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות עם דלקת בכתף זה אימון כוח, והדבר האחד אחרי אחרון זה שזאת תהיה SS. גם FBW יכולה לדפוק אותך, ולא רק עם מיליטרי - אתה חושב שבנץ' פרס זה דבר נחמד לדלתא פגועה? לך לאורטופד, במקביל תבקש מרופא המשפחה הפניה לפיזיותרפיסט שינסה לאבחן את מקור הבעיה (לא, עומס יתר מג'ודו זה כנראה לא התשובה. תנועה לא נכונה שמבוצעת בג'ודו זו אפשרות יותר סבירה) ויעזור לך להתגבר עליה עם תרגילים לאיזור הכתף (זה דיי ברור כבר מה הם, אבל קודם שיראה אותך פיזיותרפיסט). רק אחרי החלמה מלאה תכנס לתוכנית כוח, עם ריסט גדול מאד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית