הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני כוח אחרי אימוני לחימה

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שלום חברים, אני מתאמן פעמיים בשבוע MMA ועכשיו מוסיף פעמיים בשבוע ג'יוג'יטסו ברזילאי.
האימונים בMMA הם בערך שעה וחצי-שעה ו45 דק', ובג'יוגיטסו הם בין השעה לשעה וחצי.

אני רוצה להמשיך להתאמן כוח כי אני לא מאמין שאצליח להגיע לגוף יפה בעזרת הנ"ל בלבד, והבעיה היא שאני מסיים לעבוד מאוד סמוך לאימונים,
אז רציתי לדעת אם זה אפשרי להתאמן אימוני כוח יחסית כבדים אחרי אימון MMA/BJJ.

אני מתאמן בעיקר מורכבים, בתוכנית AB.
כרגע אני בתקופת חיטוב ואני לא מעוניין לאבד שריר (אפילו שזה תלוי בתזונה, אני לא מאמין שאפשר להשאיר או לצבור רמת שריר בלי אימוני משקל).

תודה רבה.

אתה מתבלבל עם נינג'יטסו אם אני זוכר נכון,
לא..
הנינג'יטסו הייתה של הנינג'ות ועד היום היא סוג של אומנות לחימה סודית שעובדת מבן לאב ולא הכל יודעים.(יש איזה זקן שעדיין חי..שיודע חח)
הג'וגיטסו היה של הסמוראים..

לא..
הנינג'יטסו הייתה של הנינג'ות ועד היום היא סוג של אומנות לחימה סודית שעובדת מבן לאב ולא הכל יודעים.(יש איזה זקן שעדיין חי..שיודע חח)
הג'וגיטסו היה של הסמוראים..
אה נכון זה של הנינג'ות, צודק. בכל מקרה, עדיין פחות יעיל ככה שפאק איט 😃

כן, מאוד מציאותי.
אם אתה רוצה ללמוד ריקוד, לדעתי קפואירה יותר יפה 😃
אם אתה רוצה ללמוד הגנה עצמית, BJJ זה הבסיס.

כן, מאוד מציאותי.
אם אתה רוצה ללמוד ריקוד, לדעתי קפואירה יותר יפה 😃
אם אתה רוצה ללמוד הגנה עצמית, BJJ זה הבסיס.
לא דיברתי על ג'ו גיטסו כהגנה עצמית מעולם כאן, אמרתי שזה יותר מגניב 😃
איגרוף תאילנדי מספיק להגנה עצמית, תאמין לי 😃

לא דיברתי על ג'ו גיטסו כהגנה עצמית מעולם כאן, אמרתי שזה יותר מגניב 😃
איגרוף תאילנדי מספיק להגנה עצמית, תאמין לי 😃
לא מאמין לך, כי כשאתה מגיע לקרקע אין לך מה לעשות עם המוי תאי, ולהוריד לקרקע בקרב רחוב זה קל.

לא מאמין לך, כי כשאתה מגיע לקרקע אין לך מה לעשות עם המוי תאי, ולהוריד לקרקע בקרב רחוב זה קל.
כן אם תזרוק על הבנאדם אבן לראש, או תוציא סכין.
בכל מצב אחר שבו תנסה לדחוף\לתת אגרוף אם אותו אדם מספיק מיומן אתה לא תצליח להתקרב.
מספיק לואו קיק אחד כדי שתצלע ותיפול על הריצפה.

לא תשכנע אותי בזה.

כן אם תזרוק על הבנאדם אבן לראש, או תוציא סכין.
בכל מצב אחר שבו תנסה לדחוף\לתת אגרוף אם אותו אדם מספיק מיומן אתה לא תצליח להתקרב.
מספיק לואו קיק אחד כדי שתצלע ותיפול על הריצפה.

לא תשכנע אותי בזה.
אז זה שאני לא משכנע אותך זה נחמד, עכשיו רק נותר לך להסתכל בעצמך על אירועי הUFC הראשונים שבחנו בדיוק את זה, ולראות מה קורה שם.

אז זה שאני לא משכנע אותך זה נחמד, עכשיו רק נותר לך להסתכל בעצמך על אירועי הUFC הראשונים שבחנו בדיוק את זה, ולראות מה קורה שם.
בחנו מה יותר יעיל בקרב רחוב - מואי תאי או BJJ ?
סבבה, שלח קישור.

בחנו מה יותר יעיל בקרב רחוב - מואי תאי או BJJ ?
סבבה, שלח קישור.
זו לא כתבה, זה UFC
תגגל
תוריד / תקנה את האירועים הראשונים, שהתחילו בתור "בוא נבדוק איזו אומנות לחימה הכי טובה" ובאו מלא מומחים מאלף ואחד חוגים וזרמים של אומנויות לחימה שונות, הBJJ ניצח את כולם בענק. הקרב הוא לא ברחוב אבל בכללים של קרב רחוב לכל דבר, פשוט אסור לביצים, אסור לנשוך, אסור לירוק וכו'. כפפות מינימליות שלמעשה, רק הורסות למי שבא מBJJ כי הגריפ איתן הרבה פחות טוב.
משם זה כבר התפתח לענף ספורט פופולרי של ממש, MMA. היום כל המתחרים מתאמנים בהכל כמובן - גם בBJJ, גם בסטרייקינג, גם בהיאבקות. היום גם יש קטגוריות משקל, בניגוד לאז שרויס גרייסי (מהBJJ) שקל ~75 ופירק לוחמים מאומנויות לחימה אחרות ששוקלים 50 קילו מעליו, ולפעמים גם 70.

אגיד לך יותר מזה - בתור אחד שהתאמן בשניהם, אני יכול חד משמעית להגיד לך שבBJJ אתה יכול לנצח חזקים ממך, וזה משהו שעשיתי אינספור פעמים, ובקלות, בניגוד מוחלט לסטרייקינג שוואלה, רק אם תהיה ברמה של מייק טייסון אתה באמת תוכל לפרק מישהו ששוקל כפול ממך והרבה יותר חזק ממך. מי שמתאמן בBJJ כמה חודשים, זה לא משנה בכלל כמה סטרייקר טוב אתה, וכמה אתה יותר חזק ממנו - מהרגע שזה מגיע לקרקע אין לך סיכוי. ולהוריד לקרקע לוחם מוי תאי / מתאגרף קלאסי, זה קל לכל מי שיודע דברים בסיסיים בBJJ, וגם למי שלא - מה לעשות, קרבות רחוב בין ערסים שלא יודעים כלום מגיעים תמיד לקרקע גם בלי לדעת משהו.

זו לא כתבה, זה UFC
תגגל
תוריד / תקנה את האירועים הראשונים, שהתחילו בתור "בוא נבדוק איזו אומנות לחימה הכי טובה" ובאו מלא מומחים מאלף ואחד חוגים וזרמים של אומנויות לחימה שונות, הBJJ ניצח את כולם בענק. הקרב הוא לא ברחוב אבל בכללים של קרב רחוב לכל דבר, פשוט אסור לביצים, אסור לנשוך, אסור לירוק וכו'. כפפות מינימליות שלמעשה, רק הורסות למי שבא מBJJ כי הגריפ איתן הרבה פחות טוב.
משם זה כבר התפתח לענף ספורט פופולרי של ממש, MMA. היום כל המתחרים מתאמנים בהכל כמובן - גם בBJJ, גם בסטרייקינג, גם בהיאבקות. היום גם יש קטגוריות משקל, בניגוד לאז שרויס גרייסי (מהBJJ) שקל ~75 ופירק לוחמים מאומנויות לחימה אחרות ששוקלים 50 קילו מעליו, ולפעמים גם 70.
אתה מדבר על לוחמים מקצועיים, שונה לגמרי.
ואם כבר הפנית אותי לאנשהו ציפיתי לקבל לינק כלשהו חח
זה לא מספיק מעניין אותי כבר כדי לגגל.. אז אם אתה אומר, סבבה 😃

אני עדיין מעדיף את המואי טאי בכל יום על פני ה BJJ.. אבל אולי כי אני משוחד.

אתה מדבר על לוחמים מקצועיים, שונה לגמרי.
ואם כבר הפנית אותי לאנשהו ציפיתי לקבל לינק כלשהו חח
זה לא מספיק מעניין אותי כבר כדי לגגל.. אז אם אתה אומר, סבבה 😃

אני עדיין מעדיף את המואי טאי בכל יום על פני ה BJJ.. אבל אולי כי אני משוחד.
לוחמים מקצועיים? מדריכי מוי תאי VS מדריך BJJ
מה מקצועי? זה התחיל בתור קרבות רחוב חוקיים בתוך זירה, לקח לזה 15 שנה להפוך לענף ספורט של ממש

לוחמים מקצועיים? מדריכי מוי תאי VS מדריך BJJ
מה מקצועי? זה התחיל בתור קרבות רחוב חוקיים בתוך זירה, לקח לזה 15 שנה להפוך לענף ספורט של ממש

מומחים הם לא שווה ערך למקצועיים?
מילים שלך אחי

מומחים מאלף ואחד חוגים וזרמים של אומנויות לחימה שונות

מומחים הם לא שווה ערך למקצועיים?
מילים שלך אחי
לא, הם לא מתחרי MMA כי זה עוד לא היה
הם פשוט מומחים באומנות הלחימה שלהם, כמו שתיקח את המורה לקראטה מהמתנ"ס, הוא מומחה לקראטה, אבל הוא לא לוחם מקצועי.

וגם אם הם כן, so what? גם רויס גרייסי, לוחם הBJJ היה "מקצועי", וגם מי שנלחם בו. לא לקחו "מומחה מקצועי" לBJJ ושמו אותו בכלוב עם מישהו שהתאמן במוי תאי חודשיים בגיל 15. הוא הגיע לשם כדי להראות לכולם שBJJ זה הכי יעיל, בדיוק כמו שהמתאבקים והסטרייקרים הגיעו לשם כדי להראות שזה הכי יעיל. הוא ניצח. את כולם. בהרבה. בקלות.

דרך אגב, טעות שלי, זה היה עוד לפני הכפפות. כל אחד בא לבוש איך שבא לו וזה היה בידיים חשופות.
עריכה:
האמת שזה דווקא כיף לצפות בזה, סרטון נחמד מאוד:

דרך אגב, טעות שלי, זה היה עוד לפני הכפפות. כל אחד בא לבוש איך שבא לו וזה היה בידיים חשופות.
עריכה:
האמת שזה דווקא כיף לצפות בזה, סרטון נחמד מאוד:

אני מחזק את חיה ורמאות.
דעתי האישית היא שהדבר שהכי יעזור לך ברחוב:
1-אגרוף קלאסי
2-טיקוואנדו[אם מישהוא רוצה אני ישלח לו תניסוי שעשו על הבעיטות שלהם שהכוח הכולל מגיע ליותר מטונה]
3-גיגיטסו
[המספרים הם אקראיים ]

[אם מישהוא רוצה אני ישלח לו תניסוי שעשו על הבעיטות שלהם שהכוח הכולל מגיע ליותר מטונה]
אין לזה שום משמעות, מתנצל. אתה לא צריך בעיטה חזקה במיוחד מחוץ לענף הטאקוונדו
וכל לוחם ג'יו ג'יטסו בינוני מביס, בקלות, כל לוחם טאקוונדו/איגרוף קלאסי בזירה "חופשית" כמו למשל MMA. זה כבר נעשה, וכל יום מתרחש במועדוני MMA.
ככה שכאומנות לחימה בודדת, BJJ עדיף על הכל. אבל כמובן שאם יש לך את הזמן והמוטיבציה להשקיע מספיק, עדיף BJJ + סטרייקינג (מוי תאי משמשת כמתודה מעולה לסטרייקינג, אבל לא היחידה).

אין לזה שום משמעות, מתנצל. אתה לא צריך בעיטה חזקה במיוחד מחוץ לענף הטאקוונדו
וכל לוחם ג'יו ג'יטסו בינוני מביס, בקלות, כל לוחם טאקוונדו/איגרוף קלאסי בזירה "חופשית" כמו למשל MMA. זה כבר נעשה, וכל יום מתרחש במועדוני MMA.
ככה שכאומנות לחימה בודדת, BJJ עדיף על הכל. אבל כמובן שאם יש לך את הזמן והמוטיבציה להשקיע מספיק, עדיף BJJ + סטרייקינג (מוי תאי משמשת כמתודה מעולה לסטרייקינג, אבל לא היחידה).
מתאגרף קלאסי טוב יודע לזוז ואני בספק אם לוחם bjj יתפוס אותו

מתאגרף קלאסי טוב יודע לזוז ואני בספק אם לוחם bjj יתפוס אותו
זה דיון טיפה מיותר. אם אתה לא בא מהעולם של הג'יוג'יטסו, כמעט בלתי אפשרי לשכנע אותך שזאת אכן אומנות הלחימה היעילה ביותר. למרות שאפשר לראות את היסטוריית ה UFC ולדעת שרוייס גרייסי פירק את כולם וזכה בשלושה מתוך ארבעת תחרויות ה UFC הראשונות, עדיין משום מה קשה לאנשים להסכים עם העובדה.
כשתתאמן ב BJJ כמה חודשים, תחווה נצחונות ושליטה על אנשים גדולים וחזקים- גם כאלה שיודעים אומניות אחרות, ותתאמן עם אנשים שיודעים דבר או שניים ב BJJ ותחווה את העליונות הבלתי מוסברת הזאת, רק אז תבין בצורה אמיתית את כוחה של אומנות הלחימה של הגרייסים.

בקרב ברחוב מנצח בעל הסכין או אלה.
עדויות לזה אפשר לראות בחדשות.
לגבי bjj, בהתחלה זה היה להיט עכשיו כמעט לא רואים bjj טהור ב mma.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית