הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אני מחפש מוט, המוט הזה יהיה לי טוב ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני מתחיל, אני רוצה להתחיל SS ויש לי את שאר הציוד.
אין לי גישה לפורום קנייה ומכירה אז אני אפרסם פה גם שאני מחפש מוט אולימפי באיזור השרון - המרכז, זה דחוף אם לא אני אקנה חדש.
המוט הזה http://fitnessdepot.co.il/400.html יספיק לי כמתחיל ? דיברתי איתם והוא מרים עד 400KG (סתם מציין...) הוא סבבה ? אני לא צריך משהו מטורף...
אני בן 15 המוט הזה יהיה סבבה לי באורך ? לא ארוך מידיי נכון ? תודה

זה מוט ג'נרי. אם אתה מתכנן להשאר בתחום הרבה זמן, ומתכנן לקנות מוט פעם אחת - אתה תיאלץ להשקיע יותר כסף מזה, במוט לא-ג'נרי.

זה מוט ג'נרי. אם אתה מתכנן להשאר בתחום הרבה זמן, ומתכנן לקנות מוט פעם אחת - אתה תיאלץ להשקיע יותר כסף מזה, במוט לא-ג'נרי.
סתם מעניין אותי, מוט כזה אם הוא קונה לבית, כלומר לא למכון שם המוט נמצא בשימוש רוב היום, אלא שהוא יהיה בשימוש כמה שעות בודדות בשבוע ונגיד יהיה עליו 250 קילו בהמשך (לא כל זמן האימון מן הסתם, בסקוואט ודדליפט נגיד), כמה זמן הוא עלול להחזיק ולמה יהיה צורך להחליף בהמשך?

סתם מעניין אותי, מוט כזה אם הוא קונה לבית, כלומר לא למכון שם המוט נמצא בשימוש רוב היום, אלא שהוא יהיה בשימוש כמה שעות בודדות בשבוע ונגיד יהיה עליו 250 קילו בהמשך (לא כל זמן האימון מן הסתם, בסקוואט ודדליפט נגיד), כמה זמן הוא עלול להחזיק ולמה יהיה צורך להחליף בהמשך?
מוט ג'נרי? לא ניתן לדעת. אולי כל החיים ואולי אחרי שבועיים כבר יתעקם משמעותית.
מוט איכותי? בשימוש נכון אמור להחזיק לו כל החיים. אבל כמובן שככל שמגיעים לרמה גבוהה יותר הסיכוי לתקלות עולה, וכשהן קורות המשקל גבוה יותר - ככה שזה מגדיל סיכויי פגיעה במוט. על פניו, אמור להחזיק כל החיים.

כמה אני אצטרך להשקיע ? תודה
אם אני זוכר נכון יש את הAgain Faster בסאל ספורט סביב ה1600-1800 ש"ח, ועד כמה שידוע לי זה המוט הלא-ג'נרי הכי זול שניתן לרכוש בארץ. אבל כנס לאתר שלהם, אולי אני טועה במספרים.

• פותח/ת השרשור
מוט ג'נרי? לא ניתן לדעת. אולי כל החיים ואולי אחרי שבועיים כבר יתעקם משמעותית.
מוט איכותי? בשימוש נכון אמור להחזיק לו כל החיים. אבל כמובן שככל שמגיעים לרמה גבוהה יותר הסיכוי לתקלות עולה, וכשהן קורות המשקל גבוה יותר - ככה שזה מגדיל סיכויי פגיעה במוט. על פניו, אמור להחזיק כל החיים.

אם אני זוכר נכון יש את הAgain Faster בסאל ספורט סביב ה1600-1800 ש"ח, ועד כמה שידוע לי זה המוט הלא-ג'נרי הכי זול שניתן לרכוש בארץ. אבל כנס לאתר שלהם, אולי אני טועה במספרים.
אחי אין לי 1800 שקל להשקיע על מוט... אני רק מתחיל אחי. אני לא רוצה להגזים עם הסכום, בכל מקרה למה שיתעקם לי ? זה לא שאני מרים 250 קילו...

אני מתחיל, אני רוצה להתחיל SS ויש לי את שאר הציוד.
אין לי גישה לפורום קנייה ומכירה אז אני אפרסם פה גם שאני מחפש מוט אולימפי באיזור השרון - המרכז, זה דחוף אם לא אני אקנה חדש.
המוט הזה http://fitnessdepot.co.il/400.html יספיק לי כמתחיל ? דיברתי איתם והוא מרים עד 400KG (סתם מציין...) הוא סבבה ? אני לא צריך משהו מטורף...
אני בן 15 המוט הזה יהיה סבבה לי באורך ? לא ארוך מידיי נכון ? תודה
לדעתי זה מספיק במיוחד למתאמן מתחיל.. לא מת על הרעיון של חדר כושר בבית אבל בכל אופן זה תלוי במטרות שלך ועד כמה גבוה אתה מכוון

אחי אין לי 1800 שקל להשקיע על מוט... אני רק מתחיל אחי. אני לא רוצה להגזים עם הסכום, בכל מקרה למה שיתעקם לי ? זה לא שאני מרים 250 קילו...
לא רוצה אל תקנה, אני לא מכריח אותך.
אם אין לך את התקציב, אל תקנה את המוצר. זה הרבה יותר זול, משמעותית, לעשות מנוי בחדר כושר. הרי גם ככה אתה תצטרך להשקיע כמה אלפי שקלים בציוד. אז לדעתי או שתקנה טוב או שאל תקנה ותעשה מנוי בחדר כושר.

ולמה שהוא יתעקם לך? כי הוא ג'נרי וגרוע, זה למה. כי הוא יפול לך פעם אחת מהידיים בצורה לא סימטרית, אפילו בלי משקל, וזה יעקם אותו. ולא צריך 250 בשביל לעקם מוט, ברוב המוחץ של המקרים דווקא מי שמעקם מוט זה מי שלא יודע להשתמש בו, ומשתמש בו עם 80-120 קילו. זה מה שקורה ברוב המכונים.
וכמובן, שאם אתה שואף לא להגיע ל250, אז אתה צריך לבחון מחדש את הגישה המנטלית שאתה בא איתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית