הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום אני מאוד לחוץ ומתוסכל.
אני בן 18
יש לציין שעברתי חיטוב ארוך השנה.התחלתי כבר מסה קלה כזו.
עשיתי בדיקת טסט טוטל והבדיקה פשוט מלחיצה.
יצא לי טסט טוטל 12 שזה ממש נמוך
וtsh 2.05 מה אתם מציעים לעשות?
זה מוזר כי אין לי תסמינים של טסט נמוך כל כך .

בבקשה עזרה:
לילד בן 18 לא אמור ליהיות ככה.
אתם אומרים לבצע שוב בדיקה??
מה אתם מציעים לעשות אני מזבז זמן במכון?
זה יכול להשתנות?אין לי עוד זקן על הפנים גודל קצת

take it easy, חכה שהגוף שלך יתאושש מהגירעון הקלורי האינטנסיבי שהכנסת אותו אליו ותלך להיבדק בשנית אחרי שחזרת לסגנון אכילה נורמטיבי.
תהיה עלייה בנתונים בוודאות.

• פותח/ת השרשור
אני כבר חודש בפלוס קלורי איך טייק איט איזי נהרס לי היום.
ילד בן 18 עם test total 12 נו באמת עדיף להתאבד אוף

אני כבר חודש בפלוס קלורי איך טייק איט איזי נהרס לי היום.
ילד בן 18 עם test total 12 נו באמת עדיף להתאבד אוף

זה יכול גם לקחת חמישה חודשים.
מה גם שאתה בעצמך אומר שאתה לא חש בתסמינים, אז אתה בעצם סתם נותן למספרים (שהם אגב בטווח הנורמה) להיכנס לך לראש.

יש ילדים שנולדים עם היפוגנדיזם והפרעות בהתמיינות תאי מין, אז בוא תפסיק להתבכיין על זה שיש לך דף לבן עם ספרות שלא יושבות לך טוב בגלל משהו שקראת בפורום.

• פותח/ת השרשור
-מה הקשר אולי בגלל זה הייתי עם אחוז שומן בעבר?
אולי בגלל זה אין לי זקן על הפנים?
דרך אגב לא עומד לי כמו פעם
מה אתה מציע לי לעשות ללכת לרופא?
לחכות פשוט?

• פותח/ת השרשור
איזה נורמלית? אני בן 18 שוב 18
אמור להיות לי טסט ממש גבוה בסקלאה
לדעתכם זה יכול להשתנות?
אין לי שיערות על הפנים ככה שההתפתחות שלי לא נגמרה
עוד עזרות?
הטסט לא ממש נמוך? לבצע עוד בדיקה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מבואס ועצבני שזה התוצאות

איזה נורמלית? אני בן 18 שוב 18
אמור להיות לי טסט ממש גבוה בסקלאה
לדעתכם זה יכול להשתנות?
אין לי שיערות על הפנים ככה שההתפתחות שלי לא נגמרה
עוד עזרות?
הטסט לא ממש נמוך? לבצע עוד בדיקה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מבואס ועצבני שזה התוצאות
אתה טיפה מגזים. נכון שהתוצאה על הצד הנמוך של הסקאלה, אבל נראה כאילו הלחץ נובע מהתוצאה ולא מתסמינים מעיקים.
גירעון קלורי המחסיר נוטריאנטים שונים עלול, ואפילו במקרים רבים להביא לירידה ברמות הטסט. חזור לתזונה תקינה ובדוק אינדקטורים נוספים כויטמין D למשל.

• פותח/ת השרשור
אני לחוץ בגלל התוצאה,כי לפני החיטוב המז**ן הזה החשק מיני היה הרבה יותר מוגבר ואני בטוח שהטסט ירד מאז,
אני בן 18 אמור ליהיות לי המון טסט ופעם היה לי את כל התסמינים של טסט גבוה,מה אתה מציע לעשות? לגשת שוב לבדיקה או לחכות קצת,לאכול טוב יותר ולגשת לבדיקה עוד חודש ככה?
דרך אגב בזמן האחרון אני בסטרס ועצבים,תקופת בגרויות יכול ליהיות שזה השפיע על הבדיקה?
אני גם התעלפתי בבדיקת דם.אצה ממליץ לעשות שוב?
אתה טיפה מגזים. נכון שהתוצאה על הצד הנמוך של הסקאלה, אבל נראה כאילו הלחץ נובע מהתוצאה ולא מתסמינים מעיקים.
גירעון קלורי המחסיר נוטריאנטים שונים עלול, ואפילו במקרים רבים להביא לירידה ברמות הטסט. חזור לתזונה תקינה ובדוק אינדקטורים נוספים כויטמין D למשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית