הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לא גומר את היום.

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
הארוחה האחרונה שלי ביום,זה פסטה עם טונה ובשר,אבל את הפסטה[200 גרם נקי,600 גרם עם מים אחרי בישול],אני לא מצליח לגמור!
הייתי אוכל עם קטשופ,אבל הפסקתי,יש איזה תחליף?

להעביר חלק מהפסטה לזמן אחר ביום, להחליף חלק מהפסטה באורז/פחמימה אחרת, לאכול את הפסטה עם רוטב לפסטה, לא חסר...

קצת אירובי יגביר תאבון, תאכל משהו אחר במקום (לחם/לחמניות/קורנפלקס) שיותר קל לך לאכול, תוסיף חריף..ובעיקר תלמד לבשל טעים 😃

• פותח/ת השרשור
להעביר חלק מהפסטה לזמן אחר ביום, להחליף חלק מהפסטה באורז/פחמימה אחרת, לאכול את הפסטה עם רוטב לפסטה, לא חסר...
איזה רוטב יש?
איזה רטבים יש?זה סיוט,שעה לאכול פסטה,שעה וחצי לגמור שיבולת שועל.

לדחוף בכוח, מהניסיון שלי הקיבה מתרחבת בסופו של דבר ואז אתה כבר מגיע למצב שאתה מחכה לארוחה ולא מתקשה לסיים אותה 😋🍴

• פותח/ת השרשור
רוטב לפסטה אתה יודע על בסיס עגבניות תחפש מתכונים באינטרנט זה די פשוט
ננסה.
יש גם כל מיני רטבים שאפשר לקנות בסופר כמו של אסם/ברילה וכו׳
ללא סוכר?
לדחוף בכוח, מהניסיון שלי הקיבה מתרחבת בסופו של דבר ואז אתה כבר מגיע למצב שאתה מחכה לארוחה ולא מתקשה לסיים אותה 😋🍴
לא עוזר,לדוגמא עכשיו,אני כבר 50 דקות תקוע עם 200 גרם פסטה,ו200 חזה עוף שכבר הלכו ב5 דקות הראשונות.
מה עם זה?
http://www.mysupermarket.co.il/שופרסל/רוטב_צילי_מתוק_ללא_סוכר_ווק_700_מל/רוטב_סויה_טריאקי_וצילי/מוצר

שכבר הלכו ב5 דקות הראשונות.

מה הכוונה?
אמור להיות בסדר כל עוד לא תתפרע עם הכמויות, בכל מקרה הייתי מסתכל בעיון על הרכיבים והערך תזונתי כדי להימנע מדברים לא רצויים.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה?

אמור להיות בסדר כל עוד לא תתפרע עם הכמויות, בכל מקרה הייתי מסתכל בעיון על הרכיבים והערך תזונתי כדי להימנע מדברים לא רצויים.
עכשיו בדקתי ובפומדרו של ברילה יש 9.5 ג׳ פחמימה ל 100ג׳. לדעתי מתוך זה 7-8 ג׳ סוכר

לפי האריזה לברילה יש ערכים קצת יותר טובים משל אוסם
עד כמה קטשופ יזיק לי?

בתכלס אין יותר מדי בעיה עם קטשופ, חוץ מהסוכר כמובן.
אתה יכול להכין לעצמך בבית רוטב עגבניות (אתה יכול גם לשדרג למטבוחה) בכמות גדולה ולשמור במקפיא ובכל שבוע להוציא צנצנת למקרר כדי שתפשיר ותשתמש בה במהלך השבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית