עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה רוטב יש?להעביר חלק מהפסטה לזמן אחר ביום, להחליף חלק מהפסטה באורז/פחמימה אחרת, לאכול את הפסטה עם רוטב לפסטה, לא חסר...
רוטב לפסטה אתה יודע על בסיס עגבניות תחפש מתכונים באינטרנט זה די פשוטאיזה רוטב יש?
איזה רטבים יש?זה סיוט,שעה לאכול פסטה,שעה וחצי לגמור שיבולת שועל.
ננסה.רוטב לפסטה אתה יודע על בסיס עגבניות תחפש מתכונים באינטרנט זה די פשוט
ללא סוכר?יש גם כל מיני רטבים שאפשר לקנות בסופר כמו של אסם/ברילה וכו׳
לא עוזר,לדוגמא עכשיו,אני כבר 50 דקות תקוע עם 200 גרם פסטה,ו200 חזה עוף שכבר הלכו ב5 דקות הראשונות.לדחוף בכוח, מהניסיון שלי הקיבה מתרחבת בסופו של דבר ואז אתה כבר מגיע למצב שאתה מחכה לארוחה ולא מתקשה לסיים אותה 😋🍴
שכבר הלכו ב5 דקות הראשונות.
אמור להיות בסדר כל עוד לא תתפרע עם הכמויות, בכל מקרה הייתי מסתכל בעיון על הרכיבים והערך תזונתי כדי להימנע מדברים לא רצויים.
עכשיו בדקתי ובפומדרו של ברילה יש 9.5 ג׳ פחמימה ל 100ג׳. לדעתי מתוך זה 7-8 ג׳ סוכרללא סוכר?
לפי האריזה לברילה יש ערכים קצת יותר טובים משל אוסםעכשיו בדקתי ובפומדרו של ברילה יש 9.5 ג׳ פחמימה ל 100ג׳. לדעתי מתוך זה 7-8 ג׳ סוכר
נהנה לצטט את עצמך?עכשיו בדקתי ובפומדרו של ברילה יש 9.5 ג׳ פחמימה ל 100ג׳. לדעתי מתוך זה 7-8 ג׳ סוכר
לפי האריזה לברילה יש ערכים קצת יותר טובים משל אוסם
וואלה זה באמת כיף.נהנה לצטט את עצמך?
כן, הפכתי את זה לתחביבנהנה לצטט את עצמך?
רואה? real funכן, הפכתי את זה לתחביב
מה הכוונה?
אמור להיות בסדר כל עוד לא תתפרע עם הכמויות, בכל מקרה הייתי מסתכל בעיון על הרכיבים והערך תזונתי כדי להימנע מדברים לא רצויים.
עד כמה קטשופ יזיק לי?עכשיו בדקתי ובפומדרו של ברילה יש 9.5 ג׳ פחמימה ל 100ג׳. לדעתי מתוך זה 7-8 ג׳ סוכר
לפי האריזה לברילה יש ערכים קצת יותר טובים משל אוסם
לא יודע אני בקושי אוכל קטשופ.. רק עם טוסט ואוכל יבש. או שפשוט תאכל אורז.. תשים מרק עוף וזהועד כמה קטשופ יזיק לי?
שמע יש בקטשופ סוכר, נתרן ואולי קלוריות לא רצויות, הכל תלוי בכמויות שאתה תאכל את זה... וכמובן איך זה משתלב בתפריט שלך.עד כמה קטשופ יזיק לי?