הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב גב-מפחד לדפוק את הגדילה

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.
היום,פעם ראשונה,התחיל לי כאב גב[גב תחתון]
זה עבר,אבל חשבתי על להפסיק להתאמן.
למה?
בגלל שאני בן 18 עוד מעט,ויש לי גדילה איטית מאוד[אולי בגלל שמגיל 15,הייתי יושן ביום,וחורש על המחשב בלילה]
כל זה כמובן הפסיק,אבל הייתי אוכל ארוחה-2 ביום[מחלה שעדיין תקועה איתי,לצערי,מקווה שלא לעוד הרבה זמן]
מאז שהתחלתי להתאמן,גדל לי קצת שפם[מזכיר שאני בן 18 עוד מעט,אין לי שפם כמעט],מה גם שאני נראה צעיר מאוד.
גם הגובה שלי די נמוך,בהשוואה לאבא שלי[אני 181,הוא 1.95+,וכנראה יותר,לא ראיתי אותו 10 שנים]
אמרו לי שלהתאמן ישחרר לי הורמונים,ויתן לי גדילה יותר מהירה[מה שנראה לי עובד בינתיים]
יש ביסוס לטענה?
מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
מעבר לכך שלהיות 1.81 בגיל 18 לא יכול להעיד על מה שאתה מציין,
זה לא קשור לשאלה "האם להתאמן?"
גם בני 13 בגובה 1.50 צריכים להתאמן.
זו עדיין התפתחות איטית.
אבא שלי 1.95+,ואני רק 1.81-82,אני חלק,ונראה צעיר.
אין סיבה אז?

זו עדיין התפתחות איטית.
אבא שלי 1.95+,ואני רק 1.81-82,אני חלק,ונראה צעיר.
אין סיבה אז?
זה לא קשור מה אבא שלך, יש לך גם אמא, ובכל מקרה גם להורים בגובה 1.90 יכול לצאת ילד בגובה 1.80, בדיוק כמו שלהורים בגובה 1.80 יכול לצאת ילד בגובה 1.90
אתה מסיק מסקנות שלא קשורות לשום דבר
זה שאתה חלק זה הכי פחות קשור, יש גם בני 30 חלקים, תיכף גם תגיד שזה שאתה לא שחום זה כי אתה מתפתח לא טוב? מה הקשר? אתה פשוט כזה.
בהיעדר בעייה רפואית שאובחנה על ידי רופא, לא על ידי תחושת הבטן שלך, אין לך סיבה לא להתאמן.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית