ייעוץ איזור הזרקה נפוח וכואב

• פותח/ת השרשור Paz
  • פורסם בתאריך

Paz

משתמש מתחיל
39
5
נק' מוניטין:
5
39
5
אהלן, השבוע הזרקתי לראשונה טסט פרופ (קצר) של בלאק פארמה (סייקל ראשון), 1.5 cc בצד ימיני של הישבן ואחרי יומיים בצד השמאלי.. בקיצור, האיזור נפוח מאוד, מרגיש מאין גוש יחסית גדול כזה בשני הצדדים, כואב ברמות של קושי ללכת, מתקשה מאוד לישון על האיזור בלילה. כמו כן הרגשתי אתמול ושלשום מאין תחושה מוזרה של חום גוף בלתי מוסבר, תחושה שנכון להרגע הפסיקה... הבנתי שזו תגובה הגיונית של הגוף לשמן שבטסט אבל לא יודע אם ההרגשה צריכה להיות כזאת קיצונית, קצת חושש מזיהום אם יכול להיגרם, אשמח לעזרה בבקשה!!

אהלן, השבוע הזרקתי לראשונה טסט פרופ (קצר) של בלאק פארמה (סייקל ראשון), 1.5 cc בצד ימיני של הישבן ואחרי יומיים בצד השמאלי.. בקיצור, האיזור נפוח מאוד, מרגיש מאין גוש יחסית גדול כזה בשני הצדדים, כואב ברמות של קושי ללכת, מתקשה מאוד לישון על האיזור בלילה. כמו כן הרגשתי אתמול ושלשום מאין תחושה מוזרה של חום גוף בלתי מוסבר, תחושה שנכון להרגע הפסיקה... הבנתי שזו תגובה הגיונית של הגוף לשמן שבטסט אבל לא יודע אם ההרגשה צריכה להיות כזאת קיצונית, קצת חושש מזיהום אם יכול להיגרם, אשמח לעזרה בבקשה!!

איך אתה מבצע את ההזרקה ?
מנקה עם פד אלכוהול את המקום, אחר כך מכניס את המחט,
אתה מבצע שאיבה ?
אתה מזריק מהר מדי או לאט לאט ?
כמו כן אתה קצת ״בתול״ בזה אופציה אפשרית בהחלט - אך תענה קודם על השאלות הראשונות.

• פותח/ת השרשור
איך אתה מבצע את ההזרקה ?
מנקה עם פד אלכוהול את המקום, אחר כך מכניס את המחט,
אתה מבצע שאיבה ?
אתה מזריק מהר מדי או לאט לאט ?
כמו כן אתה קצת ״בתול״ בזה אופציה אפשרית בהחלט - אך תענה קודם על השאלות הראשונות.
חבר מזריק לי האמת היא, פשוט יותר נוח ופרקטי לדעתי, אנחנו מחטאים גם את פתח הויאל לפני, את איזור ההזרקה לפני הזריקה ואחרי, המחטים עצמם סטריליים וגם עושים שאיבה כמובן.
אגיד לך מה, הייתי מזריק משהו כמו חודש אנתת רפואי מזוייף, זתומרת שמן מאוד לא צמיגי ומימי כזה אז לא יודע בקשר ל״בתול״

חבר מזריק לי האמת היא, פשוט יותר נוח ופרקטי לדעתי, אנחנו מחטאים גם את פתח הויאל לפני, את איזור ההזרקה לפני הזריקה ואחרי, המחטים עצמם סטריליים וגם עושים שאיבה כמובן.
אגיד לך מה, הייתי מזריק משהו כמו חודש אנתת רפואי מזוייף, זתומרת שמן מאוד לא צמיגי ומימי כזה אז לא יודע בקשר ל״בתול״
יש משתמשים שמגיבים לא טוב לקצרים בסייקל ראשון
אתה גם לא יכול להשוות לאנתת המזוייף כי הזרקת רק שמן
תבדוק גם את הטכניקה של ההזרקה אחי
אני בהתחלה... מספיק שהייתי בורח בחצי סנטימטר מהאזור הבטוח הייתי מקבל ג'ולות חום וכאבים

• פותח/ת השרשור
יש משתמשים שמגיבים לא טוב לקצרים בסייקל ראשון
אתה גם לא יכול להשוות לאנתת המזוייף כי הזרקת רק שמן
תבדוק גם את הטכניקה של ההזרקה אחי
אני בהתחלה... מספיק שהייתי בורח בחצי סנטימטר מהאזור הבטוח הייתי מקבל ג'ולות חום וכאבים

אם אתה מפעיל את השריר בזמן שהחבר מזריק לך זה יכול לתת לך את הכאבים .

בקיצור אין ממה לחשוש? תגובה הגיונית? זה יעבור בקרוב?
ואגב אפשרי להזריק על המקום שכואב?

בקיצור אין ממה לחשוש? תגובה הגיונית? זה יעבור בקרוב?
ואגב אפשרי להזריק על המקום שכואב?

שמע - האזור רגיש , ובטסט קצר אתה צריך להזריק : EOD , ז"א - יום כן יום לא .
אני לא חושב שהסייקל הזה ילך לך טוב כי המקום עצמו לא יספיק להבריא בתקופה כל כך קצרה בין זריקה לזריקה וזה יהיה לך לא נעים .
למה לא התחלת סייקל קלאסי של : טסט אנטט זריקה פעמיים בשבוע ?

• פותח/ת השרשור
שמע - האזור רגיש , ובטסט קצר אתה צריך להזריק : EOD , ז"א - יום כן יום לא .
אני לא חושב שהסייקל הזה ילך לך טוב כי המקום עצמו לא יספיק להבריא בתקופה כל כך קצרה בין זריקה לזריקה וזה יהיה לך לא נעים .
למה לא התחלת סייקל קלאסי של : טסט אנטט זריקה פעמיים בשבוע ?
קיבלתי פרופ של בלאק פארמה מתנה, אז למה לא? יודע שבמסה עדיף אסטר ארוך יותר.. אפשרי לעבור עכשיו לאנתת נכון?
גם לי זה היה, החלפתי מאננטט לפרופ וזה עבר לי . לא יכולתי ללכת בקטע כזה! תנסה גם .
אצלי הסיפור הפוך, התחלתי מפרופ שוקל לעבור לאנתת, פשוט כואב וגושי בקטע לא רגיל.. מדדתי חום, 38

קיבלתי פרופ של בלאק פארמה מתנה, אז למה לא? יודע שבמסה עדיף אסטר ארוך יותר.. אפשרי לעבור עכשיו לאנתת נכון?

אצלי הסיפור הפוך, התחלתי מפרופ שוקל לעבור לאנתת, פשוט כואב וגושי בקטע לא רגיל.. מדדתי חום, 38

אין שום בעיה לעבור, פשוט חושב שלפעם ראשונה כמות כזאת גדולה של זריקות לפני שאתה בכלל רגיל למחטים זה מוקדם מדי .
תעבור לארוך - שני וחמישי תתן זריקות
ותתחיל ללמוד לבד , מה יקרה כשהחבר יהיה ב:
חו״ל,מחלה,עסוק ?

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה לעבור, פשוט חושב שלפעם ראשונה כמות כזאת גדולה של זריקות לפני שאתה בכלל רגיל למחטים זה מוקדם מדי .
תעבור לארוך - שני וחמישי תתן זריקות
ותתחיל ללמוד לבד , מה יקרה כשהחבר יהיה ב:
חו״ל,מחלה,עסוק ?
אתה מתכוון לפרופ ב״כמות גדולה של מחטים״?

אתה מתכוון לפרופ ב״כמות גדולה של מחטים״?

הכוונה היא שבפרופ אתה צריך להזריק בסדר של : יום כן יום לא ,
ולסייקל התחלתי אין סיבה להשתמש בחומרים קצרים כשאין לך נסיון של הזרקה והאזור עוד די רגיש וחדש לו כל נושא המחטים .

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שבפרופ אתה צריך להזריק בסדר של : יום כן יום לא ,
ולסייקל התחלתי אין סיבה להשתמש בחומרים קצרים כשאין לך נסיון של הזרקה והאזור עוד די רגיש וחדש לו כל נושא המחטים .
כן, הגיוני, לחכות שהאיזור יחלים ולעבור לאנתת?

רק כדאי לקחת בחשבון שאת האנטט תתחיל להרגיש בכוח רק בעוד 3 שבועות...אז תהיה סבלני
אם תיקח סוסטנון המעבר יהיה מעט חלק יותר מהבחינה הזו אבל מנגד יכול מאוד להיות שתסבול ממנו מאותה הבעיה של הפרופ
כל זה בהנחה כמובן שמה שקיבלת זה בלאק אורגינל (למיטב ידיעתי החברה כבר לא קימת) והחומר יוצר בתנאים סטריליים
אם הבעיה היא באסטר..אז אנטט זה הפיתרון הטוב ביותר

מזל טוב זכית בצלוליטיס בישבן.
התחל מייד 2 כדורי צפורל 500 מג, 3 פעמים ביום ל-5 ימים, אחרת זה ידרדר.
תרצה מרשם דחוף שלח לי מסר ואעביר לך מרשם דיגטלי שתוכל לממש בפארמים

ככה מבדילים בין צלוליטים לסתם כאב מהזריקה:
בזרקיה-הכאב שוכך תוך יומים, אינו מפריש,אולי מעט חם מסביבתו,עשוי להיות עם צבע סגול כחול כהה כתוצאה מפגיעה בכלי דם, כאב מציק אך לא מעיר משינה.
בצלוליטיס-כאב מחמיר מיום ליום, חם מאוד למג, צבע אדום, כואב במגע קל, הולך ומתרחב בשטח שלו, לעיתים מפריש מוגלה, ולבסוף מעלה חום גוף, חולשה צמרמורות, ספסיס ומוות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזל טוב זכית בצלוליטיס בישבן.
התחל מייד 2 כדורי צפורל 500 מג, 3 פעמים ביום ל-5 ימים, אחרת זה ידרדר.
תרצה מרשם דחוף שלח לי מסר ואעביר לך מרשם דיגטלי שתוכל לממש בפארמים

ככה מבדילים בין צלוליטים לסתם כאב מהזריקה:
בזרקיה-הכאב שוכך תוך יומים, אינו מפריש,אולי מעט חם מסביבתו,עשוי להיות עם צבע סגול כחול כהה כתוצאה מפגיעה בכלי דם, כאב מציק אך לא מעיר משינה.
בצלוליטיס-כאב מחמיר מיום ליום, חם מאוד למג, צבע אדום, כואב במגע קל, הולך ומתרחב בשטח שלו, לעיתים מפריש מוגלה, ולבסוף מעלה חום גוף, חולשה צמרמורות, ספסיס ומוות.
יניב, שלחתי לך הודעה בפייסבוק בקשר לזה, ענה בבקשה ותודה!!
רק כדאי לקחת בחשבון שאת האנטט תתחיל להרגיש בכוח רק בעוד 3 שבועות...אז תהיה סבלני
אם תיקח סוסטנון המעבר יהיה מעט חלק יותר מהבחינה הזו אבל מנגד יכול מאוד להיות שתסבול ממנו מאותה הבעיה של הפרופ
כל זה בהנחה כמובן שמה שקיבלת זה בלאק אורגינל (למיטב ידיעתי החברה כבר לא קימת) והחומר יוצר בתנאים סטריליים
אם הבעיה היא באסטר..אז אנטט זה הפיתרון הטוב ביותר
אין לי מושג במה הבעיה, בינתיים הפסקתי עם הפרופ אחרי שתי זריקות, אין טעם לעשות ניקיון אחרי שתי זריקות בלבד נכון? מעריך שמבחינת הגוף אני עדיין טבעי
כן תן לזה להירגע יומיים-3 ויאללה תעבור .
ממש תודה אלוף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית