הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אשמח לביקורת על הסקוואט

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
היי אנשים, אשמח לביקורת על הסקוואט שלי, התכנון הוא low bar squat.

תודה רבה! :

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלא לעמוד על מזרון.
הברכיים גולשות.
אתה לא שובר מקביל.
לגבי המזרון, זה בשביל לא להחליק, יש בזה בעיה תכלס?
ברכיים גולשות, אתה מתכוון לזה שקו הברכיים עובר את קו האצבעות ברגליים?
מה הכוונה לא שובר מקביל?
תודה.

כן, שהרבה כוח נבלע במזרון.
השאלות שלך מאוד בסיסיות ומראות חוסר ידע והבנה בסיסי בתרגיל. שובר מקביל = מפרק הירך יורד מתחת לקו העליון של הברך. ברכיים גולשות = הן הולכות קדימה ככל שהמוט יורד למטה. הברכיים צריכות לעבור את קו האצבעות בכל מקרה.
אני מציע שתחפש ביוטיוב סרטונים של סקוואט. מאחר ומדובר על LB, אני אפילו אמליץ על ריפטו (שב-99.99% מהמקרים לא הייתי מסתמך עליו בתור רפרנס).

• פותח/ת השרשור
כן, שהרבה כוח נבלע במזרון.
השאלות שלך מאוד בסיסיות ומראות חוסר ידע והבנה בסיסי בתרגיל. שובר מקביל = מפרק הירך יורד מתחת לקו העליון של הברך. ברכיים גולשות = הן הולכות קדימה ככל שהמוט יורד למטה. הברכיים צריכות לעבור את קו האצבעות בכל מקרה.
אני מציע שתחפש ביוטיוב סרטונים של סקוואט. מאחר ומדובר על LB, אני אפילו אמליץ על ריפטו (שב-99.99% מהמקרים לא הייתי מסתמך עליו בתור רפרנס).
הידע שלי באמת לא משהו, בגלל זה אני מתייעץ פה. לא ראיתי בנעוצים מה זה שובר מקביל וכו'. את התכלס אני מבין אבל לא מצליח ליישם.
לגבי השובר מקביל, אתה מתכוון שאני לא יורד מספיק למטה?
לגבי ברכיים גולשות, כמה שאני מנסה הברכיים נוטות קדימה, יש הצעות?
לגבי קו ברכיים עם קו אצבעות, ראיתי הרבה סרטונים שמדגישים לא לעבור את קו הברכיים עם קו אצבעות הרגליים, יכול להיות שכל אחד עושה אחרת?
ראיתי הרבה מאוד סרטונים של סקוואט, אולי זה מה שבילבל אותי..

תודה

שבירת מקביל הוא מושג שבו הישבן יורד מתחת לזווית של 90 מעלות.

הוא מתכוון שהמותן והאגן ינועו למעלה יחד עם החזה, במקום שהאגן יכנס פנימה והחזה ימשוך את התנועה למעלה בלבד.
זה בשביל לשמור על מתח בהמסטרינג ולנצל את הכוח שלו.

שבירת מקביל הוא מושג שבו הישבן יורד מתחת לזווית של 90 מעלות.
לא ממש, אין שום זווית של 90 מעלות. זה כשנקודה X יותר נמוכה מנקודה A
squat-depth.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית