הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Dudidu
  • פורסם בתאריך

Dudidu

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי 😃

כשהייתי עושה סקוואטים, הייתי מרגיש כאב בגב תחתון(לא משהו שמרגיש כמו שריר) במיוחד בתחתית הסקוואט ואחרי הסט, אבל היה עובר תוך כמה דקות.
הייתי עושה בערך HIGH BAR. הפסקתי לעשות לבערך חודש, ועכשיו אני מנסה לעשות LOW BAR. המשקל קל יחסית, רוצה לוודא שהטכניקה טובה.

איך המיקום של המוט?
לגבי עומק, זה מספיק? זה לא מרגיש מספיק נמוך, הייתי יורד יותר נמוך מזה ואולי מזה נוצרה הבעיה...(?)

תודה רבה!

@godlin23 אתה לא מתאמן שם ?
לא רק אני @yujinius @Tank @Koller ולא נתייג אתה המנהל שבמילואים.

היי 😃

כשהייתי עושה סקוואטים, הייתי מרגיש כאב בגב תחתון(לא משהו שמרגיש כמו שריר) במיוחד בתחתית הסקוואט ואחרי הסט, אבל היה עובר תוך כמה דקות.
הייתי עושה בערך HIGH BAR. הפסקתי לעשות לבערך חודש, ועכשיו אני מנסה לעשות LOW BAR. המשקל קל יחסית, רוצה לוודא שהטכניקה טובה.

איך המיקום של המוט?
לגבי עומק, זה מספיק? זה לא מרגיש מספיק נמוך, הייתי יורד יותר נמוך מזה ואולי מזה נוצרה הבעיה...(?)

תודה רבה!

ניראה לי רציתם להיכנס איתי אתמול בסקוואט ואז פרשתם כי ניראה לי אמרתי לכם שיש לי עוד חצי שעה על הראק 😃

בכל מקרה המיקום הוא לא נכון בשביל LB, צריך להיות יותר נמוך.

נהיה לי סחרחורת מזה שהצלם מסתובב כל הזמן.

באיזה ימים ושעות אתה מתאמן? אולי אני אוכל לבוא ולעזור לך עם הטכניקה. או שתבוא באזור 8 בערב בראשון/שלישי/חמישי

אתה בטוח שזה low bar?
אם אתה אומר שהיית יורד נמוך יותר אולי היה לך buttwink חמור שגרם לכאבי גב..העומק בחזרה הראשונה לא ברור אבל שלישית ורביעית מצוין.

נראה לי עבדתי איתך בראק השבוע או שבוע שעבר 😃
לגבי הסקוואט התנועה מזכירה LOW BAR, אבל המיקום HIGH BAR (כאשר המיקום זה מה שקובע אם זה HB או LB)
היה לי את זה גם לפני איזה שנה- שנה וחצי כשהתחלתי להעלות משקלים ב HB. כשעברתי ל LB (וגם למדתי לבצע אותו נכון) זה עבר. לא יודע אם זה אותו דבר, אבל סתם נזכרתי

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות 😃,
לגבי המיקום של המוט, גם הייתי בטוח שצריך יותר נמוך, אבל אמרו לי שזה סבבה לLOW BAR, פשוט אני לא ממש מצליח למקם אותו נמוך יותר בלי שיכאב ממש בידיים במשקלים נמוכים ופשוט יחליק במשקלים טיפה יותר גבוהים, אצטרך לטפל גם בזה.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי טיפה לעבוד על הסקוואט, עכשיו אני מאמין שהמוט יושב איך שצריך, אבל עדיין כל העניין מרגיש דיי מוזר.

איך זה נראה?
נראה שהברכיים גולשות, איך מטפלים בזה?

@Tank
השבוע באתי חוץ משלישי לא בשעות הערב, אבל בכל מקרה אין לי מושג איך אתה נראה 😅

@godlin23
מסתבר שיום שלישי עזרת לי עם הדדליפט 😃

טוב לא נורא ניפגש פעם אחרת. הסקוואט שלך מאוד בעייתי יש באט ווינק נורא שצריך לתקן דחוף

ניסיתי טיפה לעבוד על הסקוואט, עכשיו אני מאמין שהמוט יושב איך שצריך, אבל עדיין כל העניין מרגיש דיי מוזר.

איך זה נראה?
נראה שהברכיים גולשות, איך מטפלים בזה?

@Tank
השבוע באתי חוץ משלישי לא בשעות הערב, אבל בכל מקרה אין לי מושג איך אתה נראה 😅

@godlin23
מסתבר שיום שלישי עזרת לי עם הדדליפט 😃

כל מה שאמרתי לך לגבי הדדליפט יכול להיות בולשיט אחד גדול, אני רק יודע מה אמרו לי לתקן. ואני עדיין מתקן את שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית