הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון הרוטב הזה טוב?

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך
טוב למה? להכין מוקפץ? לתבל את החזה העוף?
שמע, בלי ערכים תזונתיים אין שום טעם לשאלות הללו. אני באופן אישי מכיר את המותג הזה והוא יחסית דל קלוריות אבל אתה צריך להבין משהו פשוט. גם קטשופ שנאכל במידה זה בסדר. בסופו של יום 2 כפות של קטשופ היינץ זה בערך 40 קלוריות. אין בעיה שתשתמש ברטבים למיניהם אבל במידה. אתה צריך לזכור שרוב הרטבים מכילים סוכר ולכן אם אתה משתמש בהם כמה פעמים ביום זה יכול להגיע ל100-200 קלוריות ליום וזה מה שיכול לעשות את ההבדל בחיטוב לדוגמא. אין בעיה שתשתמש בהם אבל קח את הקלוריות בחשבון, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
טוב למה? להכין מוקפץ? לתבל את החזה העוף?
שמע, בלי ערכים תזונתיים אין שום טעם לשאלות הללו. אני באופן אישי מכיר את המותג הזה והוא יחסית דל קלוריות אבל אתה צריך להבין משהו פשוט. גם קטשופ שנאכל במידה זה בסדר. בסופו של יום 2 כפות של קטשופ היינץ זה בערך 40 קלוריות. אין בעיה שתשתמש ברטבים למיניהם אבל במידה. אתה צריך לזכור שרוב הרטבים מכילים סוכר ולכן אם אתה משתמש בהם כמה פעמים ביום זה יכול להגיע ל100-200 קלוריות ליום וזה מה שיכול לעשות את ההבדל בחיטוב לדוגמא. אין בעיה שתשתמש בהם אבל קח את הקלוריות בחשבון, זה הכל.
הבעיה היחידה שהפסקתי,זה בגלל הסוכר.
אני במסה,עוד קצת קלוריות לא יזיקו באמת,אבל את הפסטה,לוקח לי לאכול שעה-שעה וחצי וזה סיוט!

קצת סוכר לא הרג אף אחד, ה-50 קלוריות הללו זה לא מה שיהרוס לך את המסה\חיטוב...
כמו שאמרתי, שים לב לא לגמור בקבוק קטשופ ביום ואתה תהיה בסדר..

• פותח/ת השרשור
קצת סוכר לא הרג אף אחד, ה-50 קלוריות הללו זה לא מה שיהרוס לך את המסה\חיטוב...
כמו שאמרתי, שים לב לא לגמור בקבוק קטשופ ביום ואתה תהיה בסדר..
זו הבעיה,הייתי גומר בקבוק ב3-4 ימים.
מה עוד אפשר להוסיף לפסטה?

הערכים של הרוטב הזה מעולים. 50 קלוריות ל-100 גרם ונניח 20 גרם רוטב זו כבר מנה ממש מכובדת ככה שזה כיביכול רק 10 קלוריות. אני מתבלת עם הרוטב הזה באופן יום-יומי סלמון וחזה עוף וזה פשוט מעולה!

• פותח/ת השרשור
מה לא היה ברור בשאלה?
מה ההבדל בין סוכר לפסטה מבחינתך?
מה השאלה הזאת קשורה?
הערכים של הרוטב הזה מעולים. 50 קלוריות ל-100 גרם ונניח 20 גרם רוטב זו כבר מנה ממש מכובדת ככה שזה כיביכול רק 10 קלוריות. אני מתבלת עם הרוטב הזה באופן יום-יומי סלמון וחזה עוף וזה פשוט מעולה!
20 גרם ממש לא מספיק,ב2 ארוחות כבר סיימתי חצי.

אני אוכל מדי פעם אטריות עם קוטג', יוצא לא רע. אתה יכול להכין רוטב פסטו עם מעט מאוד שמן והרבה עשבי תיבול ולשפוך על הפסטה. אם אתה ממש רוצה אתה יכול לנסות להזמין מחול רטבים ללא קלוריות של Walden Farms אבל קח בחשבון שאמנם אין בזה קלוריות אך הרטבים הללו לא ממש בריאים ואם אתה גומר חצי בקבוק ביום של רוטב זה לא רעיון טוב.

מה ההבדל בין סוכר לפסטה?
לפני שאני ישווה ביניהם אני יגדיר:
סוכר זהי תרכובת הידועה בשמה פחמימה(פחמן+מימן) היכולה להתפרק לאנרגיה במיטוכנדריה ותהליך האירובי או בציטופלסמה בתהליך האנראירובי לקטי.
פסטה זהו מאכל איטלקי המכיל בהרכבו התזונתי בעיקר סוכר, חלבון, ויטמינים(בעיקר ויטמין b1) ומינרלים.

להלן ההבדל
סוכר מוכר בטעמו המתוק, פסטה מוכרת כמאכל משמין ע"פ ציטוט של אישה שמנה שמנסה לרדת במשקל "מאמי פסטה זה משמין תאכלי אורז זה יותר בריא"
מכאן אנחנו למדים שאורז שמכיל גם הוא סוכרים רבים אך פחות משמין מפסטה, משמע שסוכר אינו משמין כלל ופסטה כן
😆🤣😆🤣😆

סוכר זהי תרכובת הידועה בשמה פחמימה(פחמן+מימן) היכולה להתפרק לאנרגיה במיטוכנדריה ותהליך האירובי או בציטופלסמה בתהליך האנראירובי לקטי.
פסטה זהו מאכל איטלקי המכיל בהרכבו התזונתי בעיקר סוכר, חלבון, ויטמינים(בעיקר ויטמין b1) ומינרלים.

להלן ההבדל
סוכר מוכר בטעמו המתוק, פסטה מוכרת כמאכל משמין ע"פ ציטוט של אישה שמנה שמנסה לרדת במשקל "מאמי פסטה זה משמין תאכלי אורז זה יותר בריא"
מכאן אנחנו למדים שאורז שמכיל גם הוא סוכרים רבים אך פחות משמין מפסטה, משמע שסוכר אינו משמין כלל ופסטה כן
😆🤣😆🤣😆
תשובה מדויקת.

• פותח/ת השרשור

להלן ההבדל
😆🤣😆🤣😆
כל הקטע במסה הוא להשמין,למה התכוונת במשמין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית