עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה היחידה שהפסקתי,זה בגלל הסוכר.טוב למה? להכין מוקפץ? לתבל את החזה העוף?
שמע, בלי ערכים תזונתיים אין שום טעם לשאלות הללו. אני באופן אישי מכיר את המותג הזה והוא יחסית דל קלוריות אבל אתה צריך להבין משהו פשוט. גם קטשופ שנאכל במידה זה בסדר. בסופו של יום 2 כפות של קטשופ היינץ זה בערך 40 קלוריות. אין בעיה שתשתמש ברטבים למיניהם אבל במידה. אתה צריך לזכור שרוב הרטבים מכילים סוכר ולכן אם אתה משתמש בהם כמה פעמים ביום זה יכול להגיע ל100-200 קלוריות ליום וזה מה שיכול לעשות את ההבדל בחיטוב לדוגמא. אין בעיה שתשתמש בהם אבל קח את הקלוריות בחשבון, זה הכל.
זו הבעיה,הייתי גומר בקבוק ב3-4 ימים.קצת סוכר לא הרג אף אחד, ה-50 קלוריות הללו זה לא מה שיהרוס לך את המסה\חיטוב...
כמו שאמרתי, שים לב לא לגמור בקבוק קטשופ ביום ואתה תהיה בסדר..
מה?מה ההבדל בין סוכר לפסטה?
מה לא היה ברור בשאלה?
מה השאלה הזאת קשורה?מה לא היה ברור בשאלה?
מה ההבדל בין סוכר לפסטה מבחינתך?
20 גרם ממש לא מספיק,ב2 ארוחות כבר סיימתי חצי.הערכים של הרוטב הזה מעולים. 50 קלוריות ל-100 גרם ונניח 20 גרם רוטב זו כבר מנה ממש מכובדת ככה שזה כיביכול רק 10 קלוריות. אני מתבלת עם הרוטב הזה באופן יום-יומי סלמון וחזה עוף וזה פשוט מעולה!
לפני שאני ישווה ביניהם אני יגדיר:מה ההבדל בין סוכר לפסטה?
תשובה מדויקת.לפני שאני ישווה ביניהם אני יגדיר:
סוכר זהי תרכובת הידועה בשמה פחמימה(פחמן+מימן) היכולה להתפרק לאנרגיה במיטוכנדריה ותהליך האירובי או בציטופלסמה בתהליך האנראירובי לקטי.
פסטה זהו מאכל איטלקי המכיל בהרכבו התזונתי בעיקר סוכר, חלבון, ויטמינים(בעיקר ויטמין b1) ומינרלים.
להלן ההבדל
סוכר מוכר בטעמו המתוק, פסטה מוכרת כמאכל משמין ע"פ ציטוט של אישה שמנה שמנסה לרדת במשקל "מאמי פסטה זה משמין תאכלי אורז זה יותר בריא"
מכאן אנחנו למדים שאורז שמכיל גם הוא סוכרים רבים אך פחות משמין מפסטה, משמע שסוכר אינו משמין כלל ופסטה כן
😆🤣😆🤣😆
מה השאלה הזאת קשורה?
20 גרם ממש לא מספיק,ב2 ארוחות כבר סיימתי חצי.
כל הקטע במסה הוא להשמין,למה התכוונת במשמין?לפני שאני ישווה ביניהם אני יגדיר:
סוכר זהי תרכובת הידועה בשמה פחמימה(פחמן+מימן) היכולה להתפרק לאנרגיה במיטוכנדריה ותהליך האירובי או בציטופלסמה בתהליך האנראירובי לקטי.
פסטה זהו מאכל איטלקי המכיל בהרכבו התזונתי בעיקר סוכר, חלבון, ויטמינים(בעיקר ויטמין b1) ומינרלים.
להלן ההבדל
סוכר מוכר בטעמו המתוק, פסטה מוכרת כמאכל משמין ע"פ ציטוט של אישה שמנה שמנסה לרדת במשקל "מאמי פסטה זה משמין תאכלי אורז זה יותר בריא"
מכאן אנחנו למדים שאורז שמכיל גם הוא סוכרים רבים אך פחות משמין מפסטה, משמע שסוכר אינו משמין כלל ופסטה כן
😆🤣😆🤣😆