הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן אחרי חצי שנה תוכנית+תפריט

Azorder

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
28
72
3
אז עברה חצי שנה מאז הפעם האחרונה שהייתי במכון, הצבא לקח אותי ועכשיו הגיע הזמן לחזור.
עליתי קצת במשקל, ירדתי בשריר ועליתי בשומן (האוכל של הצבא 😕).
לפני שפרשתי התאמנתי בסביבות השנה, בלי תוצאות מאד מרשימות בגלל חוסר השקעה בתזונה למרות שאני יודע מה צריך לעשות(מסה וחיטוב).
אז אני מעוניין להתחיל מסה (אני סוג של skinny fat למרות שיש קצת מסת שריר שנשמרה).
1)המטרות שלי הן נטו בניית גוף אסתטי ולכן אני מתלבט האם לקחת FBW מהלינקייה או SS, שמשום מה תמיד אנשים ממליצים עליה גם למי שמעוניין רק בפיתוח גוף בתור התחלה.
2) הגמישות שלי על הפנים ואני חושב שזה יכול למנוע ממני לבצע בצורה מושלמת תרגיל כמו סקוואט ודדליפט (הגמישות ברגליים במיוחד בhamstring ממש גרועה). אני מעוניין להשתפר בתחום הזה גם כי זה עוזר למנוע פציעות וגם כדי לבצע את התרגילים כמו שצריך. אז מה אפשר לעשות בעניין?

1. כל עוד אתה עושה את תרגילי הבסיס אין סיבה לא לעשות FBW
2. מתיחות, פשוט תרשום את האזור הבעייתי(לדוג' Hamstrings) בשילוב של המילה flexibility ותתחיל לעשות אימון מתיחות נפרד פעמיים בשבוע(25-35 דק' גג נקרא אימון מתיחות)

• פותח/ת השרשור
1. כל עוד אתה עושה את תרגילי הבסיס אין סיבה לא לעשות FBW
2. מתיחות, פשוט תרשום את האזור הבעייתי(לדוג' Hamstrings) בשילוב של המילה flexibility ותתחיל לעשות אימון מתיחות נפרד פעמיים בשבוע(25-35 דק' גג נקרא אימון מתיחות)
תודה על העזרה, איזו תוכנית מהפורטל היא אידיאלית לfbw? משום מה כל התוכניות נותנות 3 סטים לשריר גדול ו1 לקטן. זה לא מעט מדי נפח?
בנוסף הבנתי שמבחינת גמישות גם foam roller יכול לעזור?
בנוסף רציתי לשאול מה היתרון של ss על fbw?

Back
למעלה תחתית