הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי ss

Danielhay1@gmail

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
טוב אז בגדול אני בצבא במוצב ודי טוחן (לוחם) הבעייה העיקרית היא שעות שינה שלרוב פעמים יורדות מה6-7 אוכל דווקא אני חושב שאני במצב סבבה בכל זאת אני אחרי 5 חודשים של ss וחודשיים של 5*5 stronglifts וכשנתקעתי שוב וביצעתי ריסט הבנתי את החסרון המשמעותי של התוכנית על ss
בגדול אני מתלבט לאיזה תוכנית להמשיך מכאן אני יתן קצת פרטים
גובה 174
משקל 72
גיל 21

סקוואט 102 קילו
דדליפט 102 קילו( זה המקסימום כרגע רק לדדליפט כי יש עוד 2 פלטות של 15 אבל הם למוט אולימפי והמוט צר וזה מפריע בתכלס רק בדדליפט).
בנצ 87.5 קילו
פרס 57.5 קילו
מטח (פולאפס) בתוספת משקל 17.5 קילו

המטרה בתכלס היא פיתוח גוף כשרגע בגלל הקיץ אני לא רוצה להיות במאזן קלורי גבוה מידי
לאן להמשיך מכאן לחזור לss? פיצולים? טקסס? ליניארית?
תודה רבה לעוזרים!

תראה, אני מגדיר אחד שסיים SS בתור אחד שמשקלי העבודה שלו בסקוואט לפחות הם פי 1.6 בערך ממשקל הגוף, אבל כמובן שיש עוד פרמטרים לזה גם בתרגילים האחרים בתוכנית חוץ מהסקוואט.
כלומר שכדי לסיים SS, הסקוואט צריך להיות אצלך במשקל 120 ק"ג בערך, כלומר 1.6*72 (אני מעגל).
אז אני ממליץ לך לחזור ל-SS, להגיע למשקל הזה בערך כדי לסיים SS (לפחות בסקוואט), ותוך כדי גם לדאוג להגיע למצב שבו נתקעים בכל התרגילים
בערך שבועיים-שלוש שבועות, שככה בעצם מסיימים SS באופן רשמי.
כלומר אתה צריך להגיע למצב שבו אתה נתקע בסקוואט שבועיים-שלוש שבועות על משקל 120 בערך.
אבל כמובן שכדי להתקדם טוב יותר בתרגילים, צריך באמת שעות שינה.
אם אתה יכול לישון בלילה רק 7 שעות מקסימום, אז הפתרון לדעתי הוא שתצטרך גם לנמנם קצת במשך היום.

תקנו אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
יש עלי בערך 12-13 אחוז שומן מה שניראלי כאילו אני לא רוצה לצבור הרבה בגלל הקיץ
בלי שום קשר חשבתי בגלל זה לשלב בין לינארית לss שהלחיצות והמתח יהיו במתכונת לינארית והדדליפט והסקוואט יהיו במתכונת ss מה אתם חושבים?

לדעתי יש הרבה היגיון בכל תוכנית באשר היא לא נראה לי לדעתי האישית לשלב ביניהם הייתי בוחר או לינארית או ss אבל חכה לעוד תגובות כאן
בכל מקרה אייל הצלחתה לשמור על אחוזי שומן נמוכים בתוכנית כמו ss הרי היית צריך לאכול הרבה להיות במאזן חיובי גדול מה הסוד שלך כי יש לך משקלים יפים למשקלך

• פותח/ת השרשור
התאמנתי לפני זה בערך שנה והייתי בab בבנצ התחלתי די חזקת את התוכנית וככה גם במתח ולא התקדמתי הרבה בהם העלייה שלי במשקל הייתה 6 קילו והתחלתי באחוז שומן לא גובה יכול להיות שאני טועה ואני על אחוז שומן גבוה יותר קצת אבל לא ניראה לי אם אתה מבין ויכול ניראלך להעריך אחוז שומן אין לי בעיה לשלוח תמונה בפרטי.

• פותח/ת השרשור
בנצ 70
סקוואט 67.5 הייתי אהבל ולא
עבדתי רגליים כמעט קיצר נחזור לנושא מה הייתם עושים במקומי איזה תוכנית ואם הרעיון שלי ילך או שעדיף שלא?

תראה, אני מגדיר אחד שסיים SS בתור אחד שמשקלי העבודה שלו בסקוואט לפחות הם פי 1.6 בערך ממשקל הגוף, אבל כמובן שיש עוד פרמטרים לזה גם בתרגילים האחרים בתוכנית חוץ מהסקוואט.
אין הגדרה ברורה למשקל שבו מסיימים את התוכנית בהצלחה.
רוב המתאמנים יסיימו כאשר ייתקעו כפי שציינת ויעשו לפחות 2 ריסטים.

אם אתה יכול לישון בלילה רק 7 שעות מקסימום, אז הפתרון לדעתי הוא שתצטרך גם לנמנם קצת במשך היום.
מה הנימנום יעזור?
הכוונה בשינה היא לשינה רצופה.
בזמן שהגוף יישן הוא מתקן פגיעות ונזקים,קרעים מיניאטורים ומפריש GH בין היתר..
נימנום לא ייתן שום דבר משמעותי בהיבט ההתאוששות לדעתי.

אין הגדרה ברורה למשקל שבו מסיימים את התוכנית בהצלחה.
רוב המתאמנים יסיימו כאשר ייתקעו כפי שציינת ויעשו לפחות 2 ריסטים.
כן, אבל אני מתכוון שזה כמות המשקל בסקוואט שבו בדרך כלל נתקעים ומסיימים SS, כמובן שזה לא חד משמעי לגבי כל אחד.
מה הנימנום יעזור?
הכוונה בשינה היא לשינה רצופה.
בזמן שהגוף יישן הוא מתקן פגיעות ונזקים,קרעים מיניאטורים ומפריש GH בין היתר..
נימנום לא ייתן שום דבר משמעותי בהיבט ההתאוששות לדעתי.
כמובן ששינה רצופה עדיפה ויעילה יותר, אבל תלוי כמה, 8 שעות שינה (רצופות כמובן) הן המינימום שצריך לישון על מנת להיות ערני כל היום ולא להתעייף (אצל 99% מהאנשים),
אך במקרה של כותב האשכול, הוא טוען שהוא יכול לישון רק 7 שעות מקסימום, אז לכן נמנום קטן במהלך היום יכול לשפר את האנרגיה והערנות,
ובכך מאפשר לבוא לאימון עם פחות עייפות ועם יותר כוח ואנרגיות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית