עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי טוב, ככה גם אף אחד לא ירצה לעבוד איתך בתרגיל ותמיד תהנה מכלוב/ספה לבדתסריח מהגוף/פה.מבטיח לך שאף אחד לא יציק לך.
שמתי לב שכשמגיעים למשקלי עבודה יחסית מכובדים אז די מפסיקים לחפור. אצלנו נגיד המדריכים בד"כ לא חופרים יותר מדי, אבל כשהייתי עושה סקוואט של 70-80 קילו ודדליפט של 100 בערך אז הייתי עצות ו"תיקונים" לפעמים (כשלמדתי לעשות אותם כמו שצריך הבנתי שהעצות לא נכונות בכלל). כשמשקלי העבודה נהיו קצת יותר רציניים אף אחד לא אומר כלוםכיצד אתם מיתמודדים עם התופעה
אין לי בעיה לשמוע עצות ודעות אבל כאשר זה מגיע לטימטום וחוסר ידע זה מרגיז 😣
כיצד אתם מיתמודדים עם התופעה
חח אתה גאון 😆תגדל זקן,זה ירחיק ממך מזיקים
כמאמן אני יאמר לך,, הדרך הכי יעילה להרחיק מדריך זה במשפט אחד פשוט: "אני לא צריך עזרה, תודה"כיצד אתם מיתמודדים עם התופעה
אתה לא יכול להתווכח איתו על זה מסיבה פשוטה, אין מספיק ידע מחקרי לדעת אם זה נכון או לא. אצל מרימי משקולות אולימפים נמדד סחוס בעובי של 4 מילימטר כך שמן ההגיון שזו דוגמא טובה שדיפ סקווטים אכן גורמים לעיבוי הסחוס, אמנם עדיין יש שטוענים שיכול להיות שעומסים על הברך יכולים לגרום לעיבוי של הסחוס אך עלולים גם לפגוע בסחוס ההיאליני בעומס גדול מידי אצל מתאמנים מסויימים, לכן ירידה לדיפ סקוואט יכולה לגרות את הגנטיקה למקומות לא טובים.היום ניגש אלי מתאמן שנמצא במהלך קורס מאמנים בוינגייט והתעקש שלרדת בסקוואט מתחת ל-90 מעלות זה מסוכן, זה באמת עצוב לי.
אני אוהב את המאמנים במכון שלי אהבת אמת... 😍איך להתמודד עם אשכולות חופרים על מאמנים
"יש לי מאמן אישי"
עובד בדרך כלל
כיצד אתם מיתמודדים עם התופעה
מסכים. מעצבן מאוד...עצות ודעות זה עוד בסדר.. אבל כשהמאמן כושר דלוק עלייך, לא נותן לאף אחד לדבר איתך בלי שהוא נדחף וכשהוא מזמין אותך לדייט את שמה לו ברקס והוא מתחיל לעשות לך פרצופים- זה באמת לא נעים
חחחחחחחחעצות ודעות זה עוד בסדר.. אבל כשהמאמן כושר דלוק עלייך, לא נותן לאף אחד לדבר איתך בלי שהוא נדחף וכשהוא מזמין אותך לדייט את שמה לו ברקס והוא מתחיל לעשות לך פרצופים- זה באמת לא נעים
מסכים. מעצבן מאוד...
בזוי בעיני, וללא ספק מעצבן, אבל איך בנות אומרות לחברות שלהן: "קחי את זה כמחמאה" 😃עצות ודעות זה עוד בסדר.. אבל כשהמאמן כושר דלוק עלייך, לא נותן לאף אחד לדבר איתך בלי שהוא נדחף וכשהוא מזמין אותך לדייט את שמה לו ברקס והוא מתחיל לעשות לך פרצופים- זה באמת לא נעים
אתה בטוח?תגדל זקן,זה ירחיק ממך מזיקים
אתה לא יכול להתווכח איתו על זה מסיבה פשוטה, אין מספיק ידע מחקרי לדעת אם זה נכון או לא. אצל מרימי משקולות אולימפים נמדד סחוס בעובי של 4 מילימטר כך שמן ההגיון שזו דוגמא טובה שדיפ סקווטים אכן גורמים לעיבוי הסחוס, אמנם עדיין יש שטוענים שיכול להיות שעומסים על הברך יכולים לגרום לעיבוי של הסחוס אך עלולים גם לפגוע בסחוס ההיאליני בעומס גדול מידי אצל מתאמנים מסויימים, לכן ירידה לדיפ סקוואט יכולה לגרות את הגנטיקה למקומות לא טובים.
אני אישית חושב שאם עובדים בעומסים הדרגתיים ובתכנית אימון נכונה אין בעיה לרדת לדיפ, אבל דעתי חלוקה בוינגייט בין המרצים, אבל גם אני מכבד את אלו שלא חושבים כמוני מהסיבה הפשוטה, כמו שלהם אין את הידע המחקרי להוכיח לי את טענתם, כך גם לי אין את הידע המחקרי להוכיח להם.
בכל אופן, אימוני התנגדות מכל סוג שהם בעומסים נכונים הראו בבירור עיבוי בסחוס אצל מבוגרים בני 50+ כך שעם דיפ או בלי, זה חשוב בריאותית