מדריכים חופרים בחד"כ

• פותח/ת השרשור Robben
  • פורסם בתאריך

Robben

משתמש מתחיל
67
11
נק' מוניטין:
14
67
11
כיצד אתם מיתמודדים עם התופעה

אין לי בעיה לשמוע עצות ודעות אבל כאשר זה מגיע לטימטום וחוסר ידע זה מרגיז 😣

תסריח מהגוף/פה.מבטיח לך שאף אחד לא יציק לך.
הכי טוב, ככה גם אף אחד לא ירצה לעבוד איתך בתרגיל ותמיד תהנה מכלוב/ספה לבד

שמתי לב שכשמגיעים למשקלי עבודה יחסית מכובדים אז די מפסיקים לחפור. אצלנו נגיד המדריכים בד"כ לא חופרים יותר מדי, אבל כשהייתי עושה סקוואט של 70-80 קילו ודדליפט של 100 בערך אז הייתי עצות ו"תיקונים" לפעמים (כשלמדתי לעשות אותם כמו שצריך הבנתי שהעצות לא נכונות בכלל). כשמשקלי העבודה נהיו קצת יותר רציניים אף אחד לא אומר כלום

בדרכלל שאתה יותר גדול מהמדריך עצמו [ שלרוב זה לא קשה בימינו ] או המשקלי עבודה שלך גבוהים כמו שאמר הבחור מעליי .. כן זה ימנע מהם לחפור .

תגדל זקן,זה ירחיק ממך מזיקים
חח אתה גאון 😆

כמאמן אני יאמר לך,, הדרך הכי יעילה להרחיק מדריך זה במשפט אחד פשוט: "אני לא צריך עזרה, תודה"
תאמין לי שהמצב שלך טוב, מה איתי?!?!?! כשמאמן בחדר כושר אומר לאחד המתאמנים "אסור להזיז את הברכיים קדימה בסקוואט" והמתאמן לא מצליח להבין למה הוא לא מצליח לרדת אז הוא פונה אלי כי אני המאמן שכולם סומכים עליו ואני צריך להגיד על זה שעובד איתי שהוא אידיוט בצורה יפה.

היום ניגש אלי מתאמן שנמצא במהלך קורס מאמנים בוינגייט והתעקש שלרדת בסקוואט מתחת ל-90 מעלות זה מסוכן, זה באמת עצוב לי.

היום ניגש אלי מתאמן שנמצא במהלך קורס מאמנים בוינגייט והתעקש שלרדת בסקוואט מתחת ל-90 מעלות זה מסוכן, זה באמת עצוב לי.
אתה לא יכול להתווכח איתו על זה מסיבה פשוטה, אין מספיק ידע מחקרי לדעת אם זה נכון או לא. אצל מרימי משקולות אולימפים נמדד סחוס בעובי של 4 מילימטר כך שמן ההגיון שזו דוגמא טובה שדיפ סקווטים אכן גורמים לעיבוי הסחוס, אמנם עדיין יש שטוענים שיכול להיות שעומסים על הברך יכולים לגרום לעיבוי של הסחוס אך עלולים גם לפגוע בסחוס ההיאליני בעומס גדול מידי אצל מתאמנים מסויימים, לכן ירידה לדיפ סקוואט יכולה לגרות את הגנטיקה למקומות לא טובים.
אני אישית חושב שאם עובדים בעומסים הדרגתיים ובתכנית אימון נכונה אין בעיה לרדת לדיפ, אבל דעתי חלוקה בוינגייט בין המרצים, אבל גם אני מכבד את אלו שלא חושבים כמוני מהסיבה הפשוטה, כמו שלהם אין את הידע המחקרי להוכיח לי את טענתם, כך גם לי אין את הידע המחקרי להוכיח להם.
בכל אופן, אימוני התנגדות מכל סוג שהם בעומסים נכונים הראו בבירור עיבוי בסחוס אצל מבוגרים בני 50+ כך שעם דיפ או בלי, זה חשוב בריאותית

עצות ודעות זה עוד בסדר.. אבל כשהמאמן כושר דלוק עלייך, לא נותן לאף אחד לדבר איתך בלי שהוא נדחף וכשהוא מזמין אותך לדייט את שמה לו ברקס והוא מתחיל לעשות לך פרצופים- זה באמת לא נעים

עצות ודעות זה עוד בסדר.. אבל כשהמאמן כושר דלוק עלייך, לא נותן לאף אחד לדבר איתך בלי שהוא נדחף וכשהוא מזמין אותך לדייט את שמה לו ברקס והוא מתחיל לעשות לך פרצופים- זה באמת לא נעים
מסכים. מעצבן מאוד...

חחחחחחחח

בזוי בעיני, וללא ספק מעצבן, אבל איך בנות אומרות לחברות שלהן: "קחי את זה כמחמאה" 😃

אתה לא יכול להתווכח איתו על זה מסיבה פשוטה, אין מספיק ידע מחקרי לדעת אם זה נכון או לא. אצל מרימי משקולות אולימפים נמדד סחוס בעובי של 4 מילימטר כך שמן ההגיון שזו דוגמא טובה שדיפ סקווטים אכן גורמים לעיבוי הסחוס, אמנם עדיין יש שטוענים שיכול להיות שעומסים על הברך יכולים לגרום לעיבוי של הסחוס אך עלולים גם לפגוע בסחוס ההיאליני בעומס גדול מידי אצל מתאמנים מסויימים, לכן ירידה לדיפ סקוואט יכולה לגרות את הגנטיקה למקומות לא טובים.
אני אישית חושב שאם עובדים בעומסים הדרגתיים ובתכנית אימון נכונה אין בעיה לרדת לדיפ, אבל דעתי חלוקה בוינגייט בין המרצים, אבל גם אני מכבד את אלו שלא חושבים כמוני מהסיבה הפשוטה, כמו שלהם אין את הידע המחקרי להוכיח לי את טענתם, כך גם לי אין את הידע המחקרי להוכיח להם.
בכל אופן, אימוני התנגדות מכל סוג שהם בעומסים נכונים הראו בבירור עיבוי בסחוס אצל מבוגרים בני 50+ כך שעם דיפ או בלי, זה חשוב בריאותית

האמת מה שעניתי לו שזה בגדול גדולים וטובים מאיתנו מתווכחים על זה אז אי אפשר ממש לקבוע, מה שהיה לי עצוב ועצבן אותי זה שהבנאדם מתאמן ותיק עשה ליידי סקוואט עם 50 קילו אולי (רבע סקוואט) בזמן שהוא שם כרית (כן כרית) על הצוואר כי המוט לא נוח לו בעורף.... והוא בא אליי ואמר ככה: " לא חבל על הברכים והגב שלך?" זה באמת עצוב שהוא הולך להיות מאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית