הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון DNP, Diabetes & CRMP

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
http://www.nhs.uk/news/2015/02February/Pages/Does-deadly-diet-drug-DNP-defeat-diabetes.aspx

Researchers at Yale University wanted to see if it was possible to harness DNP’s metabolic properties, while removing the toxic effects.

They created a slow-release version of DNP, called CRMP, which improved the way the liver processed fat and improved other measures linked to type 2 diabetes risk in rats. As it delivered DNP at a much lower dose over time, there were no toxic effects.

This is encouraging research that should lead to further studies.

What were the basic results?
The main result was that CRMP caused fewer side effects than raw DNP, while maintaining similar benefits, including burning lots of fat, improved glucose tolerance and lower insulin levels.

בעצם CRMP הוא DNP בעל זמן שחרור איטי יותר
יש לכם דעה בנושא?

זה נראה מאוד מבטיח, בפועל זה מאוד מסוכן. לא להתקרב לדברים האלה באמת אפשר למות מכמות יתר. זה לא צחוק. אם אתה לוקח מעל הכמות הגוף לא יכול לאזן את עצמו בזמן כל כך קצר.

• פותח/ת השרשור
זה נראה מאוד מבטיח, בפועל זה מאוד מסוכן. לא להתקרב לדברים האלה באמת אפשר למות מכמות יתר. זה לא צחוק. אם אתה לוקח מעל הכמות הגוף לא יכול לאזן את עצמו בזמן כל כך קצר.
זה נראה בטוח יותר מdnp רגיל, ואני יודע להשתמש.
צריך לשנות את המדריך לdnp בקילוגרם יש שם כמה טעויות..

בכל מקרה אני צופה שזה לא יהיה בשוק הug בקרוב 😭

זה נראה בטוח יותר מdnp רגיל, ואני יודע להשתמש.
צריך לשנות את המדריך לdnp בקילוגרם יש שם כמה טעויות..

בכל מקרה אני צופה שזה לא יהיה בשוק הug בקרוב 😭
למה לא כתבת על ההתנסות שלך עם DNP?אשמח לשמוע.

• פותח/ת השרשור
למה לא כתבת על ההתנסות שלך עם DNP?אשמח לשמוע.
כי הפורום לא ממש אוהב את זה..
בכמ שמע אני לא אוהב מינונים גבוהים(375+), קשה להתאמן איתם וכטבעי עדיף לא להתעסק.. (הגעתי 500 ולא לפיק שלו ובמצב הזה אתה עם תחתונים בלבד ליד המזגן.. (זה היה בפסח לא יודע איך זה בחורף))

אחרי שבוע הרמה בדם מגיעה לפיק וממשיכים לקחת כדי "לתחזק".
עדיף להימנע מפחמימה ולא 33% כמו שרשום.. אולי קצת פרוקטוז מה שגם אני לא יודע מתי לתזמן אותו.. פחמימה הופכת לחום עם דנפ לכן אני לא יודע אם כדאי את הפחמימה לפני אימון..
במינונים נורמליים גם עושים גירעון

תאמין לי שגם בתקופות האלה שזה לא שיא הקיץ, 125מג מורגש (כמובן לא ביום הראשון.. בפיק שלו הכמות בדם מגיעה לפי 2.7 מהכמות שאתה לוקח)

מומלץ לתסף בויטמין e ו c איתו.
זה לא תחליף לקלן, אני מעדיף לשלב..

נדבר קצת על הריבאונד האנאבולי
בעבר עשיתי בדיקה שבוע דנפ עם נוסחה לראןת על כמה מג בדם אני מרגיש טוב

היה 125 250 250 375 375 375 500
בדם היה לי ביום 7 גרם דנפ בדם וביום 8 לא לקחתי כלום כבר..
הריבאונד היה מורגש כבר כמה ימים אחרכך למשך פרק זמן לא קצר..

נערך לאחרונה:
בכמ שמע אני לא אוהב מינונים גבוהים(375+), קשה להתאמן איתם וכטבעי עדיף לא להתעסק.. (הגעתי 500 ולא לפיק שלו ובמצב הזה אתה עם תחתונים בלבד ליד המזגן.. (זה היה בפסח לא יודע איך זה בחורף))

עדיף להימנע מפחמימה ולא 33% כמו שרשום.. אולי קצת פרוקטוז מה שגם אני לא יודע מתי לתזמן אותו.. פחמימה הופכת לחום עם דנפ לכן אני לא יודע אם כדאי את הפחמימה לפני אימון..

תאמין לי שגם בתקופות האלה שזה לא שיא הקיץ, 125מג מורגש (כמובן לא ביום הראשון.. בפיק שלו הכמות בדם מגיעה לפי 2.7 מהכמות שאתה לוקח)

למה אתה מתכוון בריבאונד אנאבולי?

חבל שלא שיתפת בניסיון תמיד כיף לשמוע על החומר הזה בגלל שאין הרבה מידע עליו
איך הייתה הירידה?
משקל התחלתי וסיום (אחוז שומן)
ותוך כמה זמן ✌️🙄

• פותח/ת השרשור
חבל שלא שיתפת בניסיון תמיד כיף לשמוע על החומר הזה בגלל שאין הרבה מידע עליו
איך הייתה הירידה?
משקל התחלתי וסיום (אחוז שומן)
ותוך כמה זמן ✌️🙄
רשמתי שזה היה שבוע נסיון, ירדתי בסביבות הקילו בשבוע הזה
למה אתה מתכוון בריבאונד אנאבולי?
אחרי שרוב הדנפ יורד מהדם אחרי תקופת שימוש אתה צובר יותר שומן ושריר לפרק זמן מסויים.. זה יעיל אם אתה לא נוטה לצבור שומן / בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית