הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LBS גם בפייסבוק !!

שמישהו ישים את התמונה פה בבקשה 🍽️🥹
11401428_944822215561910_7288937784378977945_n.jpg

סיליקון לא סיליקון אני מדפדף שם והתגובות מזעזעות, שיימינג מיותר... מה הקטע של חברה של סופטי לצאת עליה ככה מה היא במחזור או משו 🤬
תסתכל על כל התגובות ותראה שמה שהיא כתבה היה בקטנה

העובדה שמישל הביא לידיעתנו בפורום את הקבוצה אחרי שבילדרים כבר השלתטו עליה והיה לה 7K חברים, רק גורמת לי לחשוב שהם מתביישים בנו כי הליפטרים מפחידים אנשים סטנדרטים 😭😭😭😭😭😭😭

העובדה שמישל הביא לידיעתנו בפורום את הקבוצה אחרי שבילדרים כבר השלתטו עליה והיה לה 7K חברים, רק גורמת לי לחשוב שהם מתביישים בנו כי הליפטרים מפחידים אנשים סטנדרטים 😭😭😭😭😭😭😭
היה 7K ב-48 שעות.

אנחנו מפחידים יותר את הבילדרים.

כל ליפטר מתחיל מכיר ת'הרגשה שאתה נכנס עם רייג' צעקות לסט כבד(למרות שאתה עם אוזניות ומוזיקה חזקה) וכל המכון עם העיניים אלייך.

אנחנו מפחידים יותר את הבילדרים.

כל ליפטר מתחיל מכיר ת'הרגשה שאתה נכנס עם רייג' צעקות לסט כבד(למרות שאתה עם אוזניות ומוזיקה חזקה) וכל המכון עם העיניים אלייך.
יותר כשאתה מתחיל להתחרפן עם המוט לפני הסט וכולם מסתכלים עלייך כאילו אתה איזה אידיוט

נסיכה אמיתית.
שמישהו ישלח לה לינק לפורום,אני אדאג לה למוניטין באופן קבוע ושלא יטרילו אותה כמו הגבר שאמא שלי חינכה אותי להיות.

היא לא רוצה "להתנפח" ושיהיו לה שרירים, איך בדיוק תמשוך אותה לכאן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית