שמישהו ישים את התמונה פה בבקשה 🍽️🥹
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמישהו ישים את התמונה פה בבקשה 🍽️🥹
לא מאמין שהפוסט הזה נמשך..
תסתכל על כל התגובות ותראה שמה שהיא כתבה היה בקטנהסיליקון לא סיליקון אני מדפדף שם והתגובות מזעזעות, שיימינג מיותר... מה הקטע של חברה של סופטי לצאת עליה ככה מה היא במחזור או משו 🤬
סבבה.. אבל גם בפייס אני אצטרך להטריל.. בפייס אני "רציני"יש לך ? תשאל את עצמך מי האחראי העיקרי להטרלות בפורום ?
ראה ערך "תאילנד"סבבה.. אבל גם בפייס אני אצטרך להטריל.. בפייס אני "רציני"
היה 7K ב-48 שעות.העובדה שמישל הביא לידיעתנו בפורום את הקבוצה אחרי שבילדרים כבר השלתטו עליה והיה לה 7K חברים, רק גורמת לי לחשוב שהם מתביישים בנו כי הליפטרים מפחידים אנשים סטנדרטים 😭😭😭😭😭😭😭
יותר כשאתה מתחיל להתחרפן עם המוט לפני הסט וכולם מסתכלים עלייך כאילו אתה איזה אידיוטאנחנו מפחידים יותר את הבילדרים.
כל ליפטר מתחיל מכיר ת'הרגשה שאתה נכנס עם רייג' צעקות לסט כבד(למרות שאתה עם אוזניות ומוזיקה חזקה) וכל המכון עם העיניים אלייך.
בזכות הפוסט שלי עם הקוביותהיה 7K ב-48 שעות.
נסיכה אמיתית.
שמישהו ישלח לה לינק לפורום,אני אדאג לה למוניטין באופן קבוע ושלא יטרילו אותה כמו הגבר שאמא שלי חינכה אותי להיות.
חח אתה אגדהבזכות הפוסט שלי עם הקוביות
נסיכה אמיתית.
שמישהו ישלח לה לינק לפורום,אני אדאג לה למוניטין באופן קבוע ושלא יטרילו אותה כמו הגבר שאמא שלי חינכה אותי להיות.
תראה לה את פורום: "תמונות חברי האתר" היא תבוא לבד.היא לא רוצה "להתנפח" ושיהיו לה שרירים, איך בדיוק תמשוך אותה לכאן ?