הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בגיל 34, התייעצות קלה

Mrweiss

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
היי חברים,
אני ירוק כאן.
מתאמן כמעט 3 שנים, 1.75 א"ש 14-15.5 בנוי טוב אבל רוצה מסה, בן 34, 2 ילדים אם זה משנה 😃 (גם נשוי) 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, יכול גם 4-5.
הצטיידתי בסייקל הראשון שלי, ממתין לפרגניל לפני שאתחיל.
מיותר לציין שאני מפחד לאללה מג'ינו ובעיות בכבד אבל...זה מה יש. נתאמץ.
המינון שניתן לי:
סייקל ל 10 שבועות (כלל ה PCT הבנתי שזה 12 סה"כ)
הכל של SQS כמעט.

ראשון וחמישי 1.5 מג של דקה SQS
ראשון וחמישי 1.5 מג של אננטט SQS
6 שבועות ראשונים דיבול של SQS נאמר לי כל יום 50 מ"ג. (5 כדורים, 10 מג כל כדור)
ניתן לי נולבדקס? (טמוקסימד) וכלומיד כחלק מה PCT (אם אינני טועה) אבל כלומיד אני צריך לקחת בזמן הסייקל. נאמר לי משהו שלא הבנתי קצת (אשאל שוב את המקור) משהו כמו: בפיזור של 3 ימים לשבוע לאחר הסייקל - 6, 5, 4, 3, 2 - כל שבוע כאילו למשך 3 ימים.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

היי חברים,
אני ירוק כאן.
מתאמן כמעט 3 שנים, 1.75 א"ש 14-15.5 בנוי טוב אבל רוצה מסה, בן 34, 2 ילדים אם זה משנה 😃 (גם נשוי) 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, יכול גם 4-5.
המינון שניתן לי:
הכל של SQS כמעט.

ניתן לי נולבדקס? (טמוקסימד) וכלומיד כחלק מה PCT (אם אינני טועה) אבל כלומיד אני צריך לקחת בזמן הסייקל. נאמר לי משהו שלא הבנתי קצת (אשאל שוב את המקור) משהו כמו: בפיזור של 3 ימים לשבוע לאחר הסייקל - 6, 5, 4, 3, 2 - כל שבוע כאילו למשך 3 ימים.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

מר וויס תכין את אישתך שהיא יכולה לשכול מהמונח סקס בכמה חודשים הבאים, תצטייד בויאגרה.

ממליץ לך בחום רב להמשיך לחקור את הנושא ולהמתין מעט.

• פותח/ת השרשור
תודה אייל.
אבל אם אני לוקח את ה PCT בזמן ובצמוד לוקח כוריגן, עדיין אמורה להיות בעיה?
אגב, אם יש לי ויאל של הטסט 300MG/ML אני לא מצליח להגיע לחישבו של 500MG לשבוע. איך מחשבים את זה? הצלחתי להתבלבל

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אתרחק.
אשאר עם הטסט והכוריגון וה pct בסוף
רק צריך הסבר לשאלה שלי לגבי הכמויות ומינונים

מסכים.. חומרים נורא כואבים ממה ששמעתי מאנשים שמשתמשים בהם , למרות שחלק יגידו שהם אינם כואבים אבל האנשים הללו אינם אינדיקציה כי הם מקבלים אותם בחינם עבור פירסום הברנד.

mr waiss לפי דעתי 50 מ"ג דיאנאבול ליום זה המון ! הייתי בתור סייקל ראשון הולך על חצי מזה .. אגב אתה מתכנן עוד ילדים בקרוב?

שמע אני אומר מניסיון עכשיו עם החומרים האלה חומרים אש נכנסים בלי בעיות ולא עושים גושים או כאבים כמו שאנשים אומרים לא יודע למה הם מתכוונים אני עליתי מהם 13 קילו... אבל זה אני אחינו בכל מקרה לסייקל ראשון שלך לא הייתי נותן את המינונים האלה,אלה מינונים משוגעים ממש של רמה של פרו...סייקל ראשון ממליץ לך רק טסט 500 מ״ג או 750 אם אתה באמת לחוץ...חוץ מזה דיבול גם מינון מוגזם אבל מה שבטוח שמהsqs לא תתאכזב זה בטוח, גם אם אתה מחליט לתת את הסייקל הזה עם החומרים האלה של החברה sqs תוריד מינונים זה בטוח מניסיון!

היי חברים,
אני ירוק כאן.
המינון שניתן לי:
הכל של SQS כמעט.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

סייקל כבד לראשון למזלך יש לך sqs אז אתה מרוויח איכות
בקשר לכאב מניסיון זה כואב רק בפעמיים שלוש
הראשונים אחרי זה לא מורגש בכלל.
בהצלחה.!

זה לא נכון אני משתמש עם SQS כבר חודשיים כמעט ואין שום כאב החומר מתפזר ממש טוב ואין שום גושים
חומר שהוא כואב זה רק ויני כול חברה איכותית לא תעשה לך כאבים כי החומר התפזר מהר חברה שהטסט שלה גורם לכאבים היא לא איכותית

לא מפתיע שיש פה אנשים משוחדים שמקבלים את החומרים האלה בחינם אז תזריק מה שבא לך מר ווייס
חחחח אתה חיי בסרט ורואים שאתה בא להשמיץ נפתחת לפני כמה ימים וכלהתגובות שלך הם רק נגד חברה שעד עכשיו הוכיחה את עצמה
אני לא משוחד ולצערי לא מקבל חומרים חינם פשוט יש לי עבר עם מלא חברות
והיא ובלאק פארמה (המקורי) עבדו..

3 גרם בשבוע דקה? + 3 גרם טסט?

או ששאתה טרול או שלא הבנתי נכון
בכל אופן גם 1.5 גרם דקה + 1.5 גרם בשבוע טסט זה מלא....

• פותח/ת השרשור
תודה עד כה.
הורדתי בתכנית מינונים משמעותית!
ייצא 500 אנטט לשבוע וגם בשאר אוריד המון...
אומנם חדש אבל לא בולע או דוחף ישר מה שאומרים לי, שיתפתי, נתתם את דעתכם, עשיתי ממוצע, מקווה שיהיה בינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית