הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בגיל 34, התייעצות קלה

Mrweiss

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
היי חברים,
אני ירוק כאן.
מתאמן כמעט 3 שנים, 1.75 א"ש 14-15.5 בנוי טוב אבל רוצה מסה, בן 34, 2 ילדים אם זה משנה 😃 (גם נשוי) 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, יכול גם 4-5.
הצטיידתי בסייקל הראשון שלי, ממתין לפרגניל לפני שאתחיל.
מיותר לציין שאני מפחד לאללה מג'ינו ובעיות בכבד אבל...זה מה יש. נתאמץ.
המינון שניתן לי:
סייקל ל 10 שבועות (כלל ה PCT הבנתי שזה 12 סה"כ)
הכל של SQS כמעט.

ראשון וחמישי 1.5 מג של דקה SQS
ראשון וחמישי 1.5 מג של אננטט SQS
6 שבועות ראשונים דיבול של SQS נאמר לי כל יום 50 מ"ג. (5 כדורים, 10 מג כל כדור)
ניתן לי נולבדקס? (טמוקסימד) וכלומיד כחלק מה PCT (אם אינני טועה) אבל כלומיד אני צריך לקחת בזמן הסייקל. נאמר לי משהו שלא הבנתי קצת (אשאל שוב את המקור) משהו כמו: בפיזור של 3 ימים לשבוע לאחר הסייקל - 6, 5, 4, 3, 2 - כל שבוע כאילו למשך 3 ימים.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

אין ממוצע ואין כלום. יש פרוטוקול. במיוחד שאתה חדש ובמיוחד שאתה לא נער.

תעבוד ע"פ פרוטקול מסודר המון הצלחה

הפוסט הזה מאוד עקום.... ונראה שאתה משתף פעולה דר פרופ - דילר מוכר. נראה לי קצת זלזול באינטלגציה של הקוראים פה.... משתמש חדש ותוך שניה מתחילות השמצות. הבעיה שלך ושל הדוקטור זה שההשמצות האלו חסרות בסיס ובעולם החומרים יש יתרון אחד ויחיד לחומר טוב - הוא עובד. לא משנה כמה השמצות יהיו, כשהחומר עובד השמועה עוברת. אבל תמשיכו לנסות.... עצם זה שנטפלים רק לחברה הזאת זה מראה שהיא כנראה היחידה ששוה להיטפל אליה.

עכשיו לגופו של עניין רק במידה ואתה חף מפשע ונפלתי עליך סתם ..... 😃 הדקה של SQS הוא במינון מחוזק של 250 מג לאחד סיסי.... אז לקחת שלוש סיסי בשבוע זה אוברשוט מטורף - 750 מג דקה. 400-500 מג דקה זה המינון היעיל, המומלץ והמקסימלי, במידה ומדובר בדקה ולא עוד שמן ממולא בבקבוק.
דיבול בסייקל ראשון לא מומלץ.... אבל כולנו שרדנו אותו בסייקל הראשון. אבל לא.

* אגב דקה .... SQS הוציאה מיקסים חדשים, אז לאחד מהמיקסים יש מיקס דקה מגניב :

Super Deca -300mg/ml - 10ml
Nandrolone phenylpropionate 50mg, Nandrolone undecanoate 100mg, Nandrolone decanoate 150mg

קבצים מצורפים

• Deca mix .JPG
    Deca mix .JPG
    KB 21.5 · צפיות: 191
הפוסט הזה מאוד עקום.... ונראה שאתה משתף פעולה דר פרופ - דילר מוכר. נראה לי קצת זלזול באינטלגציה של הקוראים פה.... משתמש חדש ותוך שניה מתחילות השמצות. הבעיה שלך ושל הדוקטור זה שההשמצות האלו חסרות בסיס ובעולם החומרים יש יתרון אחד ויחיד לחומר טוב - הוא עובד. לא משנה כמה השמצות יהיו, כשהחומר עובד השמועה עוברת. אבל תמשיכו לנסות.... עצם זה שנטפלים רק לחברה הזאת זה מראה שהיא כנראה היחידה ששוה להיטפל אליה.

עכשיו לגופו של עניין רק במידה ואתה חף מפשע ונפלתי עליך סתם ..... 😃 הדקה של SQS הוא במינון מחוזק של 250 מג לאחד סיסי.... אז לקחת שלוש סיסי בשבוע זה אוברשוט מטורף - 750 מג דקה. 400-500 מג דקה זה המינון היעיל, המומלץ והמקסימלי, במידה ומדובר בדקה ולא עוד שמן ממולא בבקבוק.
דיבול בסייקל ראשון לא מומלץ.... אבל כולנו שרדנו אותו בסייקל הראשון. אבל לא.

* אגב דקה .... SQS הוציאה מיקסים חדשים, אז לאחד מהמיקסים יש מיקס דקה מגניב :

Super Deca -300mg/ml - 10ml
Nandrolone phenylpropionate 50mg, Nandrolone undecanoate 100mg, Nandrolone decanoate 150mg
זה נראה שאתה דילר רק הצטרפת היום וכבר אתה משופשף ויורה על כולם

זה נראה שאתה דילר רק הצטרפת היום וכבר אתה משופשף ויורה על כולם

נראה שכולם פה משופשים גבר....

חבל שאין תגובות נורמליות פה . אבל גם משתמש בחומרים של SQS ... אז בא לי להשתתף בחגיגה .

"It takes one to know one "

נראה שכולם פה משופשים גבר....

חבל שאין תגובות נורמליות פה . אבל גם משתמש בחומרים של SQS ... אז בא לי להשתתף בחגיגה .

"It takes one to know one "
לא אמרתי שהחומרים של sqs לא עובדים , אתה אולי לא הבנת אותי אבל אני מנסיוני רשמתי , התנסתי עם וורמודגה ולא הרגשתי כלום , בלקן עבד טוב , sqs עבד אבל כאב לא יודע למה , אבל אני מעדיף להשתמש עם חומרים שהם לא כואבים , חוץ מיזה יש מצב שפותח הפוסט לא יכאב לו אז שינסה

לא אמרתי שהחומרים של sqs לא עובדים , אתה אולי לא הבנת אותי אבל אני מנסיוני רשמתי , התנסתי עם וורמודגה ולא הרגשתי כלום , בלקן עבד טוב , sqs עבד אבל כאב לא יודע למה , אבל אני מעדיף להשתמש עם חומרים שהם לא כואבים , חוץ מיזה יש מצב שפותח הפוסט לא יכאב לו אז שינסה

מאוד תלוי איזה חומר אתה מזריק. כל חומר אמור להכיל בתוכו גם בנזיל אלכוהול... וממסים. חומר שלא כואב בכלל היה מדאיג אותי במעט. טרן כואב כשלעצמו. פרופ כואב מאוד.... האמת שהפרופ של sqs כואב פחות משל באלקאן. אני מכניס עכשיו פרופ של באלקאן וזה כמו מסמר בתחת. אז מה זה מעיד שהחומר או המוצר לא טוב? פרופ זה חומר כואב. מי שלא רוצה כואב שיקח פרימו או בולד.... גם טסטווירון כואב... באייר זה חרא נכון? ....

מאוד תלוי איזה חומר אתה מזריק. כל חומר אמור להכיל בתוכו גם בנזיל אלכוהול... וממסים. חומר שלא כואב בכלל היה מדאיג אותי במעט. טרן כואב כשלעצמו. פרופ כואב מאוד.... האמת שהפרופ של sqs כואב פחות משל באלקאן. אני מכניס עכשיו פרופ של באלקאן וזה כמו מסמר בתחת. אז מה זה מעיד שהחומר או המוצר לא טוב? פרופ זה חומר כואב. מי שלא רוצה כואב שיקח פרימו או בולד.... גם טסטווירון כואב... באייר זה חרא נכון? ....
מה קשור באייר חרא ? קיצר לא יודע מה אתה מנסה להשיג אבל אני משתמש כעת בבלו דראגון ושום חומר לא כאב לי פרופ אנטט טרן ו npp אז לא יודע על מה אתה מדבר שהחומר אמור לכאוב כי אני מרגיש את החומרים , לא רוצה לגעת בשום חברה אחרת , עד שיש משהו טוב בשוק חומרים לא כואבים ועובדים אששש

נו באמת לקבוע איכות של מוצר לפי הכאב.., תמיד יכאב קצת או הרבה צריך רק להתייחס לזה עם אתה משותק וצולע אז זה משהו אחר.

לנושא תן זריקה של 1 CC פעמיים בשבוע בסייקל וזהו אין צורך לחשב 500מג..

SQS מקבלת את הכבוד המגיע לה. לא פחות ולא יותר. אין כאן שום תגובה של בעל ניסיון ששווה אפילו רגע של התייחסות. משהו שנע על הספקטרום שבין חוסר הבנה משווע בסטרואידים לבין סתם חוסר ניסיון של ילדים.

לא מצליח להבין מול מה שיש לי שזה 300מל / מג ואני צריך 500מג בשבוע
אני גרוע
אז תיקח 600 לא חייב 500!
@jimmy תפסיק להטריל אני מספיק עצבני אש בגלל מליון ואחת דברים, לא ישנתי כמה לילות מזיע.
איך לא נתנו לך באן עדיין?

טוב.. אז כך
המקובל זה להתחיל עם טסט לבד, את הסייקל דקה תשמור לאחר כך, מומלץ בחום. (סייקל שני)
טסטוסטרון דיבול - יספיק לך אם אתה מתעקש, אם אתה ממשיך עם דקה כך דוסטינקס.
כמו שכתבו לך פה
1. דקה מינון נמוך אם כבר... ולתסף בדונסטינקס שמטפל בפרולקטין כתוצאה מהדקה.
2. דיבול מספיק 3 כדורים למתחיל.
3.טסטוסטרון אפשר גם 600 בשבוע

מחט 23G להזרקה 18G לשאיבה

פרגניל 500IU החל מסוף שבוע שני של הסייקל מפוצל ל2 זריקות, חפש בנעוצים של סקירת חומרים איך להכין או שתשאל את הדילר.

אם האשכים במינון של 500IU פרגניל מתכווצים, תעלה מינון לפרגניל
פרגניל מזריקים עם מחט אינסולין תת עורי 30-31G תת עורי 2 אינץ' מסביב לתבור תפוס שומן כשאתה מזריק.

הום נום נום נום אני רעב... למה הזרקתי 800 מ"ג טרן השבוע? למה לקחתי GHRP2 סיני? עשה לי סחרחורת....

איפה הייתי..... אהההההה
בגלל שאתה סייקל ראשון אתה תעלה המון מטסטוסטרון לבד, ואז תתאושש מהר לעוד סייקל וכבר תוכל להכניס את הדקה ולהרוויח יותר משקל!!! כי סייקל שני טסטוסטרון לבד זה פחות יעיל....

ותזכור.... אל תכעס תהייה סובלני תזכור שאתה על חומרים ומצבי רוח משתנים זה אפשרי.
נ.ב
SQS קיבלה ביקורות מצוינות

נערך לאחרונה:
אני לא אמרתי שניסיתי .. אמרתי שזה מה שאנשים שהשתמשו אמרו לי
ואני מכיר כל מי שמקבל ספונסר של החברה בארץ ככה שהטענה הלוגית שהשמועות עוברות היא אינה אמינה ..

אני אישית השתמשתי אישית בsqs החומר היה ממש כואב והרגשתי אותו בצורה סבירה ואז אחרי
זה הבנתי מה שעומד מאחורי הפרסום של sqs.
יש המון אנשים ישראלים שמקבלים "שוחד" ומפרסמים תמונות שלהם עם הלוגו של sqs\balkan בקבוצות הפייסבוק באינטרנט.
בשיחה עם אחד מהם שבמקרה הוא במכון שלי הם מקבלים את החומרים בחינם,הם מחויבים לפרסם את החברה כדי שימשיכו לקבל
את החומרים חינם.
לכן אני לא ממליץ להסתמך על ההמלצות של החברה sqs כי אינם אמינות ומלאות באינטרסים.

אני אישית השתמשתי אישית בsqs החומר היה ממש כואב והרגשתי אותו בצורה סבירה ואז אחרי
יש המון אנשים ישראלים שמקבלים "שוחד" ומפרסמים תמונות שלהם עם הלוגו של sqs\balkan בקבוצות הפייסבוק באינטרנט.
בשיחה עם אחד מהם שבמקרה הוא במכון שלי הם מקבלים את החומרים בחינם,הם מחויבים לפרסם את החברה כדי שימשיכו לקבל
את החומרים חינם.
לכן אני לא ממליץ להסתמך על ההמלצות של החברה sqs כי אינם אמינות ומלאות באינטרסים.
זה מה שהתכוונתי , אי אפשר לקנות חומרים ולהסתמך על המלצות שקריות שאנשים מקבלים בחינם ובכלל הם משתמשים בחברה אחרת במקביל

זה מה שהתכוונתי , אי אפשר לקנות חומרים ולהסתמך על המלצות שקריות שאנשים מקבלים בחינם ובכלל הם משתמשים בחברה אחרת במקביל

את החומרים חינם.

איזה קטע ש99 אחוז מהמשתמשים כאן שסתם מלכלכים על חברה הם משתמשים חדשים
או משתמשים שנפתחו ולא נעשה בהם שימוש עד לעכשיו
אתם חברה הלא אמינים
אני מגן על החברה הזאת כי וואלה נכון לעכשיו היא ועוד חברה אחרת שלצערי הפסיקה (בלאק פארמה) הכי טובות שניסיתי.

Sqs היא לא הכי טובה gym יש תמיד יותר טוב אבל כמובן גם יותר ייקר. אני השתמשתי בהם כי תוצאות בשטח הם נתנו במחיר טוב.
וגם חברות באות והולכות בארץ על בסיס קבוע.
יכול להיות שסייקל הבא שלי עוד כמה חודשים יהיה של חברה אחרת שתצוץ..

Sqs היא לא הכי טובה gym יש תמיד יותר טוב אבל כמובן גם יותר ייקר. אני השתמשתי בהם כי תוצאות בשטח הם נתנו במחיר טוב.
וגם חברות באות והולכות בארץ על בסיס קבוע.
יכול להיות שסייקל הבא שלי עוד כמה חודשים יהיה של חברה אחרת שתצוץ..

לא אמרתי הכי טובה גבר אמרתי
הכי טובה שניסיתי..

איזה קטע ש99 אחוז מהמשתמשים כאן שסתם מלכלכים על חברה הם משתמשים חדשים
או משתמשים שנפתחו ולא נעשה בהם שימוש עד לעכשיו
אתם חברה הלא אמינים
אני מגן על החברה הזאת כי וואלה נכון לעכשיו היא ועוד חברה אחרת שלצערי הפסיקה (בלאק פארמה) הכי טובות שניסיתי.
אני חייב להגיב על כל פוסט שאני רואה ?
אתה מגן על החברה הזאת רק בגלל משהו אחד וזה בגלל שאתה מקבל חומרים בחינם.

בנתיים יצא לי לדבר עם כמה וכמה משתמשי sqs אין אחד שאמר עליהם מילה רעה,ההפך הוא הנכון רק דברים טובים שמעתי אליהם ,ביום ראשון מתאמן שלי מתחיל סייקל שלהם צפו לעידכונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית