הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון בגיל 34, התייעצות קלה

Mrweiss

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
היי חברים,
אני ירוק כאן.
מתאמן כמעט 3 שנים, 1.75 א"ש 14-15.5 בנוי טוב אבל רוצה מסה, בן 34, 2 ילדים אם זה משנה 😃 (גם נשוי) 3-4 פעמים בשבוע בחדר כושר, יכול גם 4-5.
הצטיידתי בסייקל הראשון שלי, ממתין לפרגניל לפני שאתחיל.
מיותר לציין שאני מפחד לאללה מג'ינו ובעיות בכבד אבל...זה מה יש. נתאמץ.
המינון שניתן לי:
סייקל ל 10 שבועות (כלל ה PCT הבנתי שזה 12 סה"כ)
הכל של SQS כמעט.

ראשון וחמישי 1.5 מג של דקה SQS
ראשון וחמישי 1.5 מג של אננטט SQS
6 שבועות ראשונים דיבול של SQS נאמר לי כל יום 50 מ"ג. (5 כדורים, 10 מג כל כדור)
ניתן לי נולבדקס? (טמוקסימד) וכלומיד כחלק מה PCT (אם אינני טועה) אבל כלומיד אני צריך לקחת בזמן הסייקל. נאמר לי משהו שלא הבנתי קצת (אשאל שוב את המקור) משהו כמו: בפיזור של 3 ימים לשבוע לאחר הסייקל - 6, 5, 4, 3, 2 - כל שבוע כאילו למשך 3 ימים.

מה אומרים המומחים?

ושתבוא עליכם ברכה.

תודה.

מרוייס.

נראה ר-ע הויני !
לא פלא שהוא כואב - הוא לא נראה כמו שאר החומרים אלא חומר סמיך וקשה ללחיצה..

@Ofek Malka - מה מטרת המתאמן שלך?
סייקל ראשון שלו ?
דווקא נכנס חלק בלי כאבים משום מה, היה לי נסיון עם 2 ברנדים אחרים שבזריקה עצמה הכניסה של החומר לשריר כאבה, פה זה נכנס בלי כאבים ואז אתה מקבל הפתעה באמצע הלילה כשאתה לא יכול לקום לשירותים מכאבים.
יותר סמיך לדעתי יותר חומר זה יותר חלב מאשר נוזלי

דווקא נכנס חלק בלי כאבים משום מה, היה לי נסיון עם 2 ברנדים אחרים שבזריקה עצמה הכניסה של החומר לשריר כאבה, פה זה נכנס בלי כאבים ואז אתה מקבל הפתעה באמצע הלילה כשאתה לא יכול לקום לשירותים מכאבים.
יותר סמיך לדעתי יותר חומר זה יותר חלב מאשר נוזלי

עכשיו אני שם לב במקרה,
חבר שלך מזריק עם 21G ?

בסך הכל חברה של חומרים תפסיקו לריב.
וגם הכאב לא שווה את זה חבר שלי עושה ספירה לאחור עם הוויני שלהם שולח לי תמונה כזאת ורושם 5/10 זריקות והתחת ינוח..
הו לא יכול לנהוג מהכאבים בתחת אבל וויאל שני שהו גומר וקיבל מראה חטוב וטוב.
זה נראה יותר סייקל של אוריאו וחלב..🤣

שמעו .... לדעתי הפרסום המטורף שעושים לחומרים SQS בלקן ורמודז'ה, זה כבר חולני.
נו באמת.... אני השתמשתי בבאלקן בוורמודז'ה, SQS לא השתמשתי סביר להניח שזה גם ורמודז'ה, ראדג'אי וורמודז'ה משומה זה אותו מקור בח"ול..... אהם אהם...

כרגע בBD הטרן לא יורד מהרמה של הברנדים והטסט מעולה עליתי ב2.5 שבועות עם אימונים דפוקים ותזונה כך כך... 5 קילו נקי.
הטרן עושה אותי פסיכי אבל שולט אי אפשר להגיד שהוא לא איכותי.
הכנסתי אתמול DBOL ואני משער על פי הרגשה שהוא גם מצוין ולא UD.

מחיר ביחס לאיכות הייתי מעדיף את BD.
דרך אגב... לפקוח לכולם את העיניים.

לא באלקן ולא SQS ולא ורמודז'ה ולא BD מסנטזים את חומרי הגלם, הן כולן מבשלות וסביר להניח שהחברות המולדוביות מביאות את החומרי גלם מאותו מקור.
כך שזה לא מדע מורכב... זה עניין של אמינות

vermodje משתמשים בETIL OIL
SQS כנראה גם, לא בדקתי.
חלק מהאוכלוסיה אלרגית לשמן קחו בחשבון.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה! אתם תענוג לעיניים! חחח
אומנם אני לא אוכל ברזלים מנוסה כמו חלקכם כאן אבל הפלתם אותי עם התגובות.
שבוע להתחלה. (חיכיתי לפרגניל הזה ראבאק עד שהגיע)
אגב, רושם מתוך קריאה והבנה (אני די טוב בזה) ולא מניסיון, HGC לוקחים שבועיים בסוף הסייקל (משבוע לפני הטסט האחרון) ולתוך השבועיים שלפני ה PCT, ז"א 4 שבועות 500-1000 בשבוע, מפוצל לשתי זריקות.
עכשיו, בטוח שמישהו יקפוץ ויגיד לי הלך על האשכים וכו, מאמרים ופורומים סיכמו מילה אחת - Everything is within theories.
פשוט רצוי להשלים את הכמות הרצויה של הפרגניל ממש לפני ה PCT. (כן יש גם כאלה שיגידו שפרגניל הוא גם חלק מה PCT ויש האומרים כמעט לכל אורך הסייקל.)
לפי מידע ששוב, קראתי בכמה מקומות באנגליה ובארה"ב, שימוש יתר מ HGC...יפה, עושה ג'ינו. די דומה לאוביטרל שגורם לביוץ אצל נשים (סינטטי) עושה ג'ינו!
וואלה באמת חשבתי שפרגניל מזריקים לכתף אבל הבטן זה המקום הנכון...
סייקל נראה כמו תקופת מסננת, חורים חורים ו...חורים.
תיקון HCG

חבר'ה! אתם תענוג לעיניים! חחח
אומנם אני לא אוכל ברזלים מנוסה כמו חלקכם כאן אבל הפלתם אותי עם התגובות.
שבוע להתחלה. (חיכיתי לפרגניל הזה ראבאק עד שהגיע)
אגב, רושם מתוך קריאה והבנה (אני די טוב בזה) ולא מניסיון, HGC לוקחים שבועיים בסוף הסייקל (משבוע לפני הטסט האחרון) ולתוך השבועיים שלפני ה PCT, ז"א 4 שבועות 500-1000 בשבוע, מפוצל לשתי זריקות.
עכשיו, בטוח שמישהו יקפוץ ויגיד לי הלך על האשכים וכו, מאמרים ופורומים סיכמו מילה אחת - Everything is within theories.
פשוט רצוי להשלים את הכמות הרצויה של הפרגניל ממש לפני ה PCT. (כן יש גם כאלה שיגידו שפרגניל הוא גם חלק מה PCT ויש האומרים כמעט לכל אורך הסייקל.)
לפי מידע ששוב, קראתי בכמה מקומות באנגליה ובארה"ב, שימוש יתר מ HGC...יפה, עושה ג'ינו. די דומה לאוביטרל שגורם לביוץ אצל נשים (סינטטי) עושה ג'ינו!
וואלה באמת חשבתי שפרגניל מזריקים לכתף אבל הבטן זה המקום הנכון...
סייקל נראה כמו תקופת מסננת, חורים חורים ו...חורים.
תיקון HCG
פורומים בחו"ל זה חרא.
עובדה קיימת: פרגניל במהלך הסייקל שומר על מסת אשכים ומונע היברנציה של האשך.
פרגניל במהלך pct יוצר משוב שלילי על הציר.
איפה התאוריה?

• פותח/ת השרשור
אז 500 כל שבוע החל מהשבוע השני? למשך עשרה שבועות (אורך הסייקל שלי)? ולהפסיק מתי?
תודה רבה
אגב, אותו ויאל של 5000 יכול לשמש אותי רב פעמית או כל שבוע והויאל שלו?

פורומים בחו"ל זה חרא.
עובדה קיימת: פרגניל במהלך הסייקל שומר על מסת אשכים ומונע היברנציה של האשך.
פרגניל במהלך pct יוצר משוב שלילי על הציר.
איפה התאוריה?

לא בהכרח יש גם שיטות שלקראת סוף הסייקל
לזה הצדדים החיובים ולזה הצדדים החיובים
מכיר אנשים שעשו ככה וכאלה שעשו ככה
וזה עבד להם

• פותח/ת השרשור
טוב, זריקה ראשונה עברה בהצלחה
כמעט 18 שעות עברו מאז ההזרקה, לחי ישבן שמאלי טיפה שמאלה למעלה מתחת לאזור החגורה, לא כואב ולא נעליים. הייתי אמור לתת 1.7 אבל יצא לי 1.5 בגלל בועות אויר ומחוסר ניסיון של פעם ראשונה.
לא מרגיש משהו בגוף בכלל חוץ מרעב:)
זריקה ראשונה של אנטט 450

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי לעדכן.
שבוע שלישי התחלתי לפצל את ה 1.5\1.6 (SQS) לשתי זריקות בשבוע...זריקה שנייה עשיתי טעות של מסכן ונתתי שפיץ שככל הנראה חדר כמה נימונים, לא כואב מאוד אבל נפוח, מציק ולשבת גורם לך לחשוב פעמיים. לא נעים. שלא לדבר על דיפ סקווט השם ישמור. עבר.

היום היה שפיץ נקי ויפה של 0.8. בנוסף מיום שישי האחרון שזה תכלס קלנדרי שבוע שלישי התחלתי עם טורניבול של וורמוג'ה, התחלתי עם 20 בשישי (מ"ג), 30 בשבת והיום 40. רק ב 40 התחלתי ממש להרגיש משהו (הומלץ לי לעלות ל 50 ליום למשך 4 שבועות), כוח, פאמפ בכל שריר שעבדתי איתו (יותר מהרגיל) חרמנות אדירה! לפי קריאה שלי זה אומנם לא דיבול אבל ניסיתי ללכת על משהו יותר בטוח מבחינת תופעות לוואי. זה אכן לא מרגיש כמו פיצוץ אבל מרגיש. חושב שכבר מתחילים להרגיש את האנטט. משקלים עולים, חזרות אקצנטריות הגוף מגיב טוב. העניין עם התזונה לא פשוט בגלל זמן ועבודה אבל עובדים על זה. סה"כ עלייה מתחילת התהליך עומד על 3.6 קילו, לא אוכל שטויות.
שעות שינה עומדות על 6-9, משתדל לישון.
הכנסתי יותר אירובי לתהליך. (אם זה משנה במסה)

טיפים יתקבלו בברכה.

שבוע טוב חברים.

תקרא עוד המון בנושא ,
הסייקל שלך לא תקין בכלל ,
סייקל ראשון מורכב אך ורק מטסט אולי בתוספת דיבול אבל בשילוב שניהם .
תקרא בעיקר על פיסיטי ואיך לעשות אותו נכון לפני שאתה בכלל חושב על להתחיל סייקלים ,
ועצה אישית שלי אל תקשיב לכל הדבילים בחדר כושר יש המון חומר כאן בפורום ובאינטרנט.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה לא תקין בסייקל (חוץ מהשימוש בטורניבול)? PCT יש כבר מוכן.
התחלתי גם לפרגנל, הכל BY THE BOOKS. אני עם טסט אנטט והטיבול במקום הדיבול בגלל התופעות לוואי שלו.
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית