הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבוליק דיאט ללא בשר בקר שמן?

• פותח/ת השרשור idobh2
  • פורסם בתאריך

idobh2

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
קראי פה קצת על האנאבוליק דיאט ורציתי לדעת האם אפשר לקיים את הדיאטה הזאת על שומן רווי מכל מקור?
השאלה היא אם אפשר לצרוך בקר לא שמן יחסית, נגיד כתף בקר (5 גרם שומן ל100 גרם) ואת השאר להשלים ממזונות אחרים העשירים בשומן רווי (גבינה צהובה, ביצים)? או שיש משהו בשומן של בשר בקר שהוא הכרחי לדיאטה הזאת?

צריך בשר בשביל קריאטין, ברזל, ויטמיני B.. מאיפה תשיג אותם בכמויות האלה בזמינות הזו ? ואל תגיד מולטי
מעבר לזה שמסובך להגיע לפי 3-4 חלבון ממשקל גוף, כולסטרול ושומן רווי וקלוריות בכלליות בלי הבשר. אה והאימונים שלך יידפקו בלי זה.

צריך בשר בשביל קריאטין, ברזל, ויטמיני B.. מאיפה תשיג אותם בכמויות האלה בזמינות הזו ? ואל תגיד מולטי
מעבר לזה שמסובך להגיע לפי 3-4 חלבון ממשקל גוף, כולסטרול ושומן רווי וקלוריות בכלליות בלי הבשר. אה והאימונים שלך יידפקו בלי זה.

אתה כמעט צודק 😃

תקרא שוב מה שהבן אדם כתב, הוא לא מחפש להפטר מבשר אדום.

• פותח/ת השרשור
אה, אז כן סבבה בהנחה שהוא לא מזייף בכמויות. למה אבל?

בקר שמן זה מעולה! אבל יש לי איתו שתי בעיות -
1) בכמויות גדולות נמאס לי ממנו.
2) יותר "קל" לי עם בקר רזה.

מה גם שככה זה מפנה לי עוד כמות נכבדת של שומן לאהבה האמיתי שלי בחיים - חמאת בוטנים!

וד"א - בשר, לא משנה איזה, עם חמאת בוטנים זה מעולה!

בקר שמן זה מעולה! אבל יש לי איתו שתי בעיות -
1) בכמויות גדולות נמאס לי ממנו.
2) יותר "קל" לי עם בקר רזה.

מה גם שככה זה מפנה לי עוד כמות נכבדת של שומן לאהבה האמיתי שלי בחיים - חמאת בוטנים!

וד"א - בשר, לא משנה איזה, עם חמאת בוטנים זה מעולה!

חמאת בוטנים לא בדיוק מסתבר באנאבוליק דיאט יש בזה לא מעט פחמימות לעומת מקורות שומן אחרים - שמן זית, טחינה גולמית, אגוזי מלך וכ'ו

חמאת בוטנים לא בדיוק מסתבר באנאבוליק דיאט יש בזה לא מעט פחמימות לעומת מקורות שומן אחרים - שמן זית, טחינה גולמית, אגוזי מלך וכ'ו
יש בזה בערך 13 גרם פחמימה זמינה ל100 גרם חמאת בוטנים שזה בסדר אם זה נכנס לך בספירה

כעיקרון לא חייבים בשר אדום אבל זה מאד מומלץ:

During the weekdays, there are plenty of options for high fat/high protein/low carb foods available. Virtually any meat is OK, and most of you will focus on steak, hamburger, pork and other red meats on the diet. In addition, venison, fish (of great importance as we'll see later), lamb, shrimp, lobster, chicken, turkey, and other white meats are also OK. So are canned sardines, tuna, shrimp, herring and anchovies

זה ציטוט מהספר הוא מסביר שגם White meat זה בסדר אבל כעיקרון העיקר זה להגיע לערך הקלורי שאתה צריך הוא ממליץ על משהו כמו 60%-40% שומן-חלבון עם דגש שלא לפחד משומן רווי ועוד פעם אני ממליץ לך לפני שאתה בכלל מתחיל תקרא את הספר זה מאד חשוב!

• פותח/ת השרשור
ועוד פעם אני ממליץ לך לפני שאתה בכלל מתחיל תקרא את הספר זה מאד חשוב!

אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית בגלל שאין לי עדיין 150 הודעות (צעיר שכמוני?)
אם אתה יכול לשלוח לינק ל [email protected] (זה גם כתובת מסנג'ר שלי אם יותר נוח לך)

אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית בגלל שאין לי עדיין 150 הודעות (צעיר שכמוני?)
אם אתה יכול לשלוח לינק ל [email protected] (זה גם כתובת מסנג'ר שלי אם יותר נוח לך)

שלחתי אבל אל תשלח לי לשם הודעות זה מייל לג'אנק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית