הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לאחר טקסס\לינארית

Daniel1

משתמש קבוע
1,390
903
נק' מוניטין:
2,143
1,390
903
צריך עזרה לגבי תוכנית המשך,
עכשיו אני בלינארית לסקוואט ודד ובטקסס בלחיצות. אני מתחיל להתקע בהכל אחרי מיצוי של התוכניות ואני לא יודע איך להמשיך.
כרגע שוקל את הפנדלאי של ביל סטאר וה531.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה שאני אעזור לך בלי לדעת " שום דבר" עלייך?

אין לי בעיה להגיד, אני לא רוצה שתתחילו עם החובות לראק.
197 דד לשלשה. 185 סקוואט לשלושה. מתח +30 5*5 (לא יפים). 70 פרס לשלושה. 117 בנץ לשלושה.

כל תכנית שבנויה לפי בלוקים של כמה שבועות נפח, כמה אימוני התאוששות ואח"כ עצימות/בדיקת סינגלים. זה לא כזה קריטי איזה.

• פותח/ת השרשור
Not Sheiko - too complicated for this phase.
Not Smolov or Korte - Too early for this heavy guns, also we don't know how you lift. Super high volume will get you injured without perfect technique.
531 could be good. Just make sure to do the 5x10 sets.
Ed Coan also a safe way to progress, I think it is the best idea of all. (not just for bench)
Glen Pendley could work great as well.

What is your b.w?

• פותח/ת השרשור
Not Sheiko - too complicated for this phase.
Not Smolov or Korte - Too early for this heavy guns, also we don't know how you lift. Super high volume will get you injured without perfect technique.
531 could be good. Just make sure to do the 5x10 sets.

Ed Coan also a safe way to progress, I think it is the best idea of all. (not just for bench)
Glen Pendley could work great as well.

What is your b.w?

90 קג.
אני אתחיל לצלם סרטונים שלי ותוכלוצלהעיר לי בטכניקה לקויה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית