עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סביר להניח שלא, אלא אם כן אחד מהאופציות הבאות קורות:
1. אתה מתאמן חלש.
2. אתה בזמן סייקל של סטרואידים.
3. אתה מתאמן ותיק ויש לך יכולות התאוששות גבוהות מהאדם הממוצע.
יש לו 96 שעות בין אימון אחד לאימון הזהה הבא אז אני מניח שלא זאת הבעיה. אתה מתכוון שהאימונים משתמשים בחלק מהשרירים בחלוקה חופפת ולכן אין זמן להתאושש? אפילו בחלוקה של חזה+יד אחורית, גב+קדמית וכתפיים עם רגליים?סביר להניח שלא, אלא אם כן אחד מהאופציות הבאות קורות:
1. אתה מתאמן חלש.
2. אתה בזמן סייקל של סטרואידים.
3. אתה מתאמן ותיק ויש לך יכולות התאוששות גבוהות מהאדם הממוצע.
אמרתי שהוא צריך להיות גם מתאמן מתקדם וגם שיהיו לו יכולות התאוששות מעולות.בקשר ל 3 לא אומרים שאדם שמתאמן מתקדם מתאושש יותר זמן מאדם מתחיל
באימון חזה גם הגב והטרפזים והכתפייפ עובדים.אפילו בחלוקה של חזה+יד אחורית, גב+קדמית וכתפיים עם רגליים?
אמרתי שהוא צריך להיות גם מתאמן מתקדם וגם שיהיו לו יכולות התאוששות מעולות.
באימון חזה גם הגב והטרפזים והכתפייפ עובדים.
באימון גב גם החזה הכתפיים והיד אחורית עובדים, הראש הארוך של היד אחורית אפילו יותר חזק מאימון חזה כשעושים פולאובר.
באימון כתפיים גם החזה עובד היד אחורית בלחיצות והיד קדמית בחתירות, וגם הטרפזים,
באימון רגליים הטרפזים והגב עובדים בדדליפט מכל סוגיו
שלא נדבר גם כמה האמות נטחנות.
בקיצור הגוף עובד בסינרגיה תמידית ולא כמו שאתה חושב
אז איזה חלוקה אתה ממליץ אני שואל כי גם אני יודע שתמיד יהיה תרגיל שיערב את השריר שעבר יום לפניאמרתי שהוא צריך להיות גם מתאמן מתקדם וגם שיהיו לו יכולות התאוששות מעולות.
באימון חזה גם הגב והטרפזים והכתפייפ עובדים.
באימון גב גם החזה הכתפיים והיד אחורית עובדים, הראש הארוך של היד אחורית אפילו יותר חזק מאימון חזה כשעושים פולאובר.
באימון כתפיים גם החזה עובד היד אחורית בלחיצות והיד קדמית בחתירות, וגם הטרפזים,
באימון רגליים הטרפזים והגב עובדים בדדליפט מכל סוגיו
שלא נדבר גם כמה האמות נטחנות.
בקיצור הגוף עובד בסינרגיה תמידית ולא כמו שאתה חושב
אבל מה בכל החלוקות זה מפריע גם ב ab
אז מה הימי עבודה הכי מומלצים ל abc?
אני מתאמן ab axbxaxb זה טוב?
אני אישית לא דוגל בחלוקות המקובלות, אבל ab עוד יחסית סביר,אז איזה חלוקה אתה ממליץ אני שואל כי גם אני יודע שתמיד יהיה תרגיל שיערב את השריר שעבר יום לפני
אני אישית לא דוגל בחלוקות המקובלות, אבל ab עוד יחסית סביר,
זה תלוי במטרות, אם המטרה היא כוח אז יש מספיק תוכנית טובות כשעיינתי בפורטל קילוגרם.
אם המטרה היא פיתוח גוף שזה התחום שאני אישית מתעסק בו, אז אני דוגל בעבודה מחולקת שבה יש שילוב של עצימות ונפח בימים שונים, כאשר כתפיים וידיים מקבלים יום אימון אחד בשבוע. לדוגמא:
ראשון: יום עצימות תרגילים מורכבים.
שני: יום מנוחה
שלישי: כתפיים וידיים
רביעי: יום מנוחה
חמישי: יום נפח לפלג גוף עליון
שישי : יום נפח פלג גוף תחתון
שבת: מנוחה
ימי עצימות מבוססים על מעט סטים ומשקלים כבדים וימי נפח מבוססים על הרבה סטים והרבה חזרות. בשתיהם העבודה היא רק בשרירים הגדולים
זו השיטה שאני דוגל בה, יש שיחלקו עלי כמובן, וציינתי את שיטת העבודה יחסית בגדול, בלי דגשים למתאמנים מתחילים בינונים או מתקדמים, אולי אני אפרסם מאמר מלא בהמשך...
בכל אופן, מבין התוכניות המקובלות, fbw שעובד בצורה של a1 ו-a2 וכלל תוכניות בפיצול ab הם יחסית סבירות בעיני ואפשר להשיג מהם תוצאות יפות, זאת בכל אופן דעתי ורבים יחלקו עלי
מכולם אפשר לקבל תוצאות, צריך לעבוד על פי עקרונות האימון, של העמסה פרוגרסיבית, פרטנות, הדרגתיות וגיוון, יכולות להיות מיליון תוכניות וכולן טובות, אני עובד בשיטה מסויימת, זה לא אומר שהיא יותר טובה מאחרות, גם מ-abc אפשר לקבל תוצאות מרשימות, היא פשוט לא מתאימה למרבית המתאמניםמה אתה מעדיף
מה אתה חושב עדיף ומאיפה אפשר לקבל תוצאות יותר יפות AB ימי עבודה AXBXAXB או ABXABXX
או FBW רגילה, לא A1 A2
זה לא קשור לפוסט, תפתח נושא חדש ותשאל אני בטוח שיעזרו לךבאיזה שיטה ?
Legg press 4 ×6/squat תלוי אם יתאפשר לי לעשות סקוואט
בנץ פרס 3 או 4 סטים של 5 תלוי אם אני ירגיש שאני יכול עוד סט
מתח 4 סטים כל סט הכי הרבה או לעשות עם משקל ו6 חזרות כל סט
פרס או לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה 3 סטים של 8 חזרות
תלוי אם יתאפשר לי פרס לא לשאול למה אסור כולל הסקוואט
יד קדמית 4 או 3 סטים
יד אחורית 4 או 3 סטים פשיטת מרפקים בפולי עליון
אני יכול לקבל תוצאות טובות מהתכנית הזאת